Χρόνια Πολλά παιδιά,ευτιχισμένο το νέο έτος
Να έχει ότι επιθυμεί ο καθένας σας;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?
Collapse
X
-
Ε ναι ρε συ, αλλα αμα χτυπησει μια σοβαρη αρρωστια και δεν εχεις λεφτα για γιατρους, εγχειρίσεις, νοσοκομεία κτλ την εβαψες.Originally posted by Ramparter View PostΜπα, ειδικα αυτο οχι. Μπορει να εχεις ολα τα αλλα με λεφτα αλλα η υγεια του ανθρωπου ειναι θεμα ψυχολογιας πανω απ'ολα.
Leave a comment:
-
Βασικά αν έχεις λεφτά, έχεις και υγεία. Ω ναι.
Υ.Γ: Και αυτοκίνητα. Και ταξίδια στο εξωτερικό. Και γυναίκες. Και ναρκωτικά. ΚΑΙ VIDEOGAMESΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧ-
Leave a comment:
-
Egw protimw na zhtisw kati pou yparxei periptwsh na ginei vasika kai epeita den eimaste h mis kosmos...Βλέπω ότι κανένας δε θέλει αγάπη και ειρήνη. Τι φλώροι που είστε.
Leave a comment:
-
Ενα σπιτακι στην ουγγαρια μια χαρα μου καθεται εμενα, βασικα ενα χαρεμι .....
Οσο για την επιθυμια του μπαρτ, θα ηθελα να απαγγειλω το παρακατω ασμα στον τονο που απαγγελεται το " ω ελατο "
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ, ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑ ( δεν ασχολουμαι με ομαδες ουτε με αθληματα που αφορουν 22 πιθηκους και μια μπαλα, απλα χτυπα ωραια το παραπανω συνθημα στο αυτι
)
Ιαπωνια πως θα την παλεψεις ρε tanno ? Εχεις εντυπωση ποσοι απτους κατοικους μιλανε αγγλικα ? Εσυ τι γιαπωνεζικα ξερεις ? arigato-sayonara-itadakimasu και butcha απτο naruto ? Βαλε και την παρθενια μεσα και βλεπουμε για γκομενα, η γυναικα θελει τον αντρα εμπειρο, εξαλλου 25 χρονια δεν την εχεις βαρεθει ?
Οσο για τις εμποριλες γυρνα το στα exclusives του pc gaming που εχουν αυτοματα μικροτερο τζιρο και target group πλεον, στα mods/total conversions και στα indie games. τοσο απλα
Leave a comment:
-
Βασικά είχα την εντύπωση ότι ήταν πιο προσωπικό thread, αν μιλάμε για το τι θέλουμε να γίνει στον κόσμο γενικά, τότε θέλω ένα δυο πραγματάκια παραπάνω είναι η αλήθεια.
Πάντως να ξέρεις ε, αν το 2010 σου φέρει το σπίτι στα βουνά θα σου φορτωθώ εκεί.Originally posted by Somari View PostKαλά μόνο εγώ και ο Λόγγο σκεφτόμαστε πιο μινιμάλ;

Leave a comment:
-
Αυτες τις γαματες ορεινες τοποθεσιες της Αυστριας απο μικρους τις λιμπιζομουν.
Leave a comment:
-
A ξέχασα! πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον ΠΑΟ , (το μπάσκετικο ειναι σίγουρο)
Leave a comment:
-
Ας πω κι εγώ τι θέλω από το 2010.
Δουλειά της προκοπής.
Γκόμενα.
Να την κοπανήσω και να πάω Ιαπωνία(αν τύχει, και να ζήσω εκεί).
Να σταματήσουν τις εμπορίλες και να φτιάξουν και κάποιον αξιόλογο τίτλο ταινίας ή παιχνιδιού.
Leave a comment:
Leave a comment: