Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• _Lloyd
    replied
    Πάντως να σημειώσω ότι η ατάκα με τον πούστη το χρόνο πιθανότατα εφευρέθηκε κάποια στιγμή χαλάρωσης και νιρβάνας από ένα ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό άτομο (βλ. φοιτητής) στο εμπνευσμένο κλίμα κάποιας καφετέριας και έπειτα μέσω διάσημων ιστότοπων (*γκουχ* facebook *γκουχ) διέρευσε στο πανελλήνιο. Από τότε την ακούω συνεχώς από διάφορους ως αποκλειστικά προσωπική τους δημιουργία και από την αγανάκτηση είμαι έτοιμος να εκραγώ ως άλλη βόμβα 1000 μεγατόνων. Ή αυτό ή είναι αρχαία θυμοσοφία των εσκιμώων.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Λεει ο πατερας μου χτες "ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι πουστης γιατι ο προηγουμενος μας γαμησε". :xp: .
    Δηλαδή ο straight χρόνος γάμησε τον πατέρα σου και ο καινούργιος που θα ναι πούστης δε θα τον γαμήσει; Μήπως τα χει μπλέξει λίγο;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Nαι ρε τα σπασε το god of...εεε dante's inferno.

Ποιος χεστηκε για την αγαπη;;;;In the end, there will be only Chaos.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τελικά κανένας δε θέλει αγάπη. Από εσένα Azrael περίμενα πιο ρομαντικά πράγματα, τα βλέπεις όλα ροζ εξάλλου (μέχρι και το άσπρο Wii). Τι να λέμε όμως, εδώ σου άρεσε το Dante's Inferno. Πάνε τα ιδανικά (God of War).

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ευχομαι το 2010 να μου περασει και ο βηχας, γιατι τον εχω απο τα γενεθλια μου και δεν εχει σταματησει ακομα!!! Burai βοηθεια!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Λεει ο πατερας μου χτες "ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι πουστης γιατι ο προηγουμενος μας γαμησε". :xp:

Εγω θελω ο νεος χρονος να μου φερει οσα περισσοτερα φουντουνια γινεται.Και αν ποτε αλλαζα την ευχη μου, παλι φουντουνια θα ηθελα να ουμε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Xαχαχα γιατρέ σε καταλαβαίνω...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Φταίνε οι κομπογιαννίτες γιατροί που βλέπεις συχνά στα διάφορα ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομέια. Γιαυτό εγώ καλύτερα να πάω στα ιδιωτικά που εκεί δεν πατάει πόδι κανένας κομπογιαννίτης.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εμ...κύριοι,τα ιδιωτικά έχουν περισσότερους κομπογιαννίτες από τα δημόσια.Αφήστε το long story...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Πες μας τι επιθυμει η δική σου ψυχή ;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πετάχτηκε και ο μικρός. Loot-αρε το Γερμανό και μας έυχεται και καλή χρονιά!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kaneis den eipe oti ftaiei o Kakaounakhs, alla sto sygekrimeno thema kai stous kalyterous giatrous na phgaine, den allazei to gegonos oti den eixe thn ygeia tou...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Δε φταίνε τα λεφτά, αλλά ο Κακαουνάκης που πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο, τα λεφτά είχαν όλη την καλή διάθεση να χαρίσουν υγεία.
    Τι να κάνεις, ήταν σφιχτοχέρης ο μακαρίτης. Την άλλη φορά.
    Ο Κακαουνάκης δεν φταίει ούτε αυτός. Φταίνε οι κομπογιαννίτες γιατροί που βλέπεις συχνά στα διάφορα ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομέια. Γιαυτό εγώ καλύτερα να πάω στα ιδιωτικά που εκεί δεν πατάει πόδι κανένας κομπογιαννίτης.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Δε φταίνε τα λεφτά, αλλά ο Κακαουνάκης που πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο, τα λεφτά είχαν όλη την καλή διάθεση να χαρίσουν υγεία.
    Τι να κάνεις, ήταν σφιχτοχέρης ο μακαρίτης. Την άλλη φορά.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Βασικά αν έχεις λεφτά, έχεις και υγεία. Ω ναι.
    Kai o Kakaounakhs eixe lefta.

Leave a comment:

Working...
X