Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Υγεία.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by DjSolid
    Το πρωταθλημα στον LeBron.
    +1

Επίσης, καμιά γκόμενα.
    Δίπλωμα αυτοκινήτου
    Αντοχή στο ξενύχτι για να μπορώ να παρακολουθώ NBA.
    Την ευκαιρία να κάνω ένα ακόμα ταξίδι στην Ευρώπη ή όπου αλού.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Imrahil
    Αθανασία.
    Και μια πίσω ρόδα ποδηλάτου.
    Και να γίνεις σαν τον Dr. Πάρνασσο ? Δεν είσαι καλά... Καλύτερα νεκρός, παρά να βασανιστείς...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Αθανασία.
    Και μια πίσω ρόδα ποδηλάτου.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Την γυναικα της ζωης μου, και αν οχι τοτε την ηρεμια μου.

Το Opel Corsa OPC.

Το πρωταθλημα στον LeBron.

Την ορεξη μου για gaming, γιατι την εχω χασει παρα πολυ πλεον.

Και πολλα αλλα σημαντικα τα οποια δεν ειναι της ωρας...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Tannosuke
    Αν και μου θυμίζει την είσοδο για το Shivering Isles, είναι πολύ όμορφα... Μία πανέμορφη φύση που δεν θα ξαναδούμε ποτέ στην Ελλάδα...

Eμένα μου θυμίζει βασικά τον ποταμό Anduin

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    YGEIA PANW APO OLA SE OLOUS KAI ENNOEITAI SE OLO TA PAIDIA TOU FORUM KAI TIS OIKOGENEIES TOU KAI TA YPOLOIPA ME YPOMONH KAI EPIMONH 8A ER8OUN.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Somari
    Εγώ θα ήθελα ένα σπιτάκι στο Schlögener Schlinge της Αυστρίας και καθημερινό σπιτικό Βαυαρικό φαί.

Επάνω στις όχθες του ποταμού ξεκινάει βουνό με δάσος,τίγκα στα έλατα και λοιπά κωνοφόρα, με λίγα σπίτια στα παραποτάμια χωριά και τον παφλασμό του Δούναβη.

Oblivion και μαλακίες...
    Αν και μου θυμίζει την είσοδο για το Shivering Isles, είναι πολύ όμορφα... Μία πανέμορφη φύση που δεν θα ξαναδούμε ποτέ στην Ελλάδα...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ θα ήθελα ένα σπιτάκι στο Schlögener Schlinge της Αυστρίας και καθημερινό σπιτικό Βαυαρικό φαί.

Επάνω στις όχθες του ποταμού ξεκινάει βουνό με δάσος,τίγκα στα έλατα και λοιπά κωνοφόρα, με λίγα σπίτια στα παραποτάμια χωριά και τον παφλασμό του Δούναβη.

Oblivion και μαλακίες...

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Καλή χρονιά παιδιά!
    Προσωπικά θα θελα το νέο έτος να μου φέρει υγεία και το διορισμό μου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Eγώ θέλω αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter
    Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...
    Μέχρις που ο κακός crpl μπήκε στην ζωή των αθώων hardcoradwn παιδιών και τους γέμισε τα μυαλά με πρόστυχα πράγματα, τόσο πρόστυχα που ο Χριστός θα απέφευγε και θα πήγαινε πίσω στον Παράδεισο !

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Λεφτα. Τα υπολοιπα τα βρισκω μονος μου.

Signed. It's a cruel world...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    3) Ενα cum-back απο τις daisy catharina και περλα γιατι τις εχω αχτι, ας ερθουν θεσσαλονικη φετος για tour, σιγα τα ωα στην τελικη παω και ουγγαρια για την παρτυ τους

4) Ενα f*ck toy για να καλυπτω τις σεξουαλικες μου αναγκες και τις υπολοιπες μερες του χρονου, οχι τπτ αλλο αλλα φετος θα ειμαι επισημα πλεον ελευθερος επαγγελματιας και θα κανω φορολογικη δηλωση, αποσο ξερω λοιπον το z*z*na.com δεν κοβει αποδειξεις

5) Μια συντροφο οχι πως το κυνηγαω κιολας, ουτε περιμενω να τα κανει ολα η τυχη μου, αυτη ηδη με εχει ξελασπωσει απειρες φορες σε αλλους τομεις της ζωης μου απο τοτε που γεννηθηκα. και με το f*ck toy βολευομαι μια χαρα

6) Μια περιτομη και =<15% bodyfat για ευνοητους λογους, ηδη το ποστ μου σηκωνει πολυ cencorship
    Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πες τα ρε Raphael! Να και ένα φυσιολογικό post επιτέλους!!

Crpl απολαυστικά κορυφαίος!! Τι εννοείς όμως με το fuck toy? Εννοείς fuck buddy όπως είχε πει αν δεν κάνω λάθος και κάποιος άλλος θεός εδώ;

Leave a comment:

Working...
X