Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Egw thelw to Castlevania Lords of Shadow kai na me kanoun Beta tester tou FF XIV!
Ola ta alla ta exoume kalws h kakws
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
San ti allo as poume? Ygeia? Gomena? Douleia? Aftokinhto? wat?
Kserw! Pangosmia Eirhnh kai na mas ksana-anavathmisoun sthn Evrwpaikh enwsh.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
1) Ενα σπιτι να μενω χωρις τους γονεις μου, 21 χρονια βαρεθηκα πια
2) Ενα αυτοκινητο καταπροτιμηση το sedan της tesla motors
3) Ενα cum-back απο τις daisy catharina και περλα γιατι τις εχω αχτι, ας ερθουν θεσσαλονικη φετος για tour, σιγα τα ωα στην τελικη παω και ουγγαρια για την παρτυ τους
4) Ενα f*ck toy για να καλυπτω τις σεξουαλικες μου αναγκες και τις υπολοιπες μερες του χρονου, οχι τπτ αλλο αλλα φετος θα ειμαι επισημα πλεον ελευθερος επαγγελματιας και θα κανω φορολογικη δηλωση, αποσο ξερω λοιπον το z*z*na.com δεν κοβει αποδειξεις
5) Μια συντροφο οχι πως το κυνηγαω κιολας, ουτε περιμενω να τα κανει ολα η τυχη μου, αυτη ηδη με εχει ξελασπωσει απειρες φορες σε αλλους τομεις της ζωης μου απο τοτε που γεννηθηκα. και με το f*ck toy βολευομαι μια χαρα
6) Μια περιτομη και =<15% bodyfat για ευνοητους λογους, ηδη το ποστ μου σηκωνει πολυ cencorship
7) ενα pc monitor με xIPS kαι 120hz γιατι το TN panel που φοραει η samsung με ξενερωσε περισσοτερο αποσο περιμενα
8) ενα wii HD γιατι εχει καταντησει αηδια να βλεπω την HDTV να παλευει να κανει το 480p σημα του να μοιασει ανθρωπινο
Για games πολυ που με ενοιαξε, ηδη εχω στο ραφι μου και στο steam account ενα σωρο παιχνιδια που μπορει και να μην τα λιωσω ποτε, ηδη εχω κανει μια προχειρη λιστα στο gamers-odyssey awards thread αλλα ειλικρινα ακομα και αν ακυρωθουν τα μισα απο αυτα ή μου ξυνισουν τελειως δεν θα σπαστω και τοοοοσο πολυ.
3) Ενα cum-back απο τις daisy catharina και περλα γιατι τις εχω αχτι, ας ερθουν θεσσαλονικη φετος για tour, σιγα τα ωα στην τελικη παω και ουγγαρια για την παρτυ τους
4) Ενα f*ck toy για να καλυπτω τις σεξουαλικες μου αναγκες και τις υπολοιπες μερες του χρονου, οχι τπτ αλλο αλλα φετος θα ειμαι επισημα πλεον ελευθερος επαγγελματιας και θα κανω φορολογικη δηλωση, αποσο ξερω λοιπον το z*z*na.com δεν κοβει αποδειξεις
5) Μια συντροφο οχι πως το κυνηγαω κιολας, ουτε περιμενω να τα κανει ολα η τυχη μου, αυτη ηδη με εχει ξελασπωσει απειρες φορες σε αλλους τομεις της ζωης μου απο τοτε που γεννηθηκα. και με το f*ck toy βολευομαι μια χαρα
6) Μια περιτομη και =<15% bodyfat για ευνοητους λογους, ηδη το ποστ μου σηκωνει πολυ cencorship
Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...
Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...
Μέχρις που ο κακός crpl μπήκε στην ζωή των αθώων hardcoradwn παιδιών και τους γέμισε τα μυαλά με πρόστυχα πράγματα, τόσο πρόστυχα που ο Χριστός θα απέφευγε και θα πήγαινε πίσω στον Παράδεισο !
Comment