Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

ΥΓ ε ... εγω θα ποσταρω πιο μετα!

1) Διόρθωσε λίγο τον τίτλο, γιατί δεν έβαλες σωστά τον τόνο στο "Θέλω".

2) Θέλω να μου φέρει τους δυνατούς τίτλους ως εξής:

• Bayonetta
    • Final Fantasy XIII
    • God of War 3(ετοιμαστείτε γιατί έρχεται το PS3 Slim μου !!!!)
    • Dante's Inferno
    • Alan Wake
    • Resonance of Fate
    sigpic

Comment

δεν ειναι μονο για παιχνιδια ειδαλως δε θα το βαζα στο offtopik....

Comment

Egw thelw to Castlevania Lords of Shadow kai na me kanoun Beta tester tou FF XIV!

Ola ta alla ta exoume kalws h kakws
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

καλα σοβαρα τωρα μονο παιχνιδια περιμενετε απο τη νεα χρονια? ...

Comment

San ti allo as poume? Ygeia? Gomena? Douleia? Aftokinhto? wat?
            Kserw! Pangosmia Eirhnh kai na mas ksana-anavathmisoun sthn Evrwpaikh enwsh.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Λεφτα. Τα υπολοιπα τα βρισκω μονος μου.
              Do a barrel roll!

Comment

To κωλόχαρτο,να απολυθώ επιτέλους.Και αμέσως μετά το πτυχίο.
                Carpe diem

Comment

1) Ενα σπιτι να μενω χωρις τους γονεις μου, 21 χρονια βαρεθηκα πια

2) Ενα αυτοκινητο καταπροτιμηση το sedan της tesla motors

3) Ενα cum-back απο τις daisy catharina και περλα γιατι τις εχω αχτι, ας ερθουν θεσσαλονικη φετος για tour, σιγα τα ωα στην τελικη παω και ουγγαρια για την παρτυ τους

4) Ενα f*ck toy για να καλυπτω τις σεξουαλικες μου αναγκες και τις υπολοιπες μερες του χρονου, οχι τπτ αλλο αλλα φετος θα ειμαι επισημα πλεον ελευθερος επαγγελματιας και θα κανω φορολογικη δηλωση, αποσο ξερω λοιπον το z*z*na.com δεν κοβει αποδειξεις

5) Μια συντροφο οχι πως το κυνηγαω κιολας, ουτε περιμενω να τα κανει ολα η τυχη μου, αυτη ηδη με εχει ξελασπωσει απειρες φορες σε αλλους τομεις της ζωης μου απο τοτε που γεννηθηκα. και με το f*ck toy βολευομαι μια χαρα

6) Μια περιτομη και =<15&#37; bodyfat για ευνοητους λογους, ηδη το ποστ μου σηκωνει πολυ cencorship

7) ενα pc monitor με xIPS kαι 120hz γιατι το TN panel που φοραει η samsung με ξενερωσε περισσοτερο αποσο περιμενα

8) ενα wii HD γιατι εχει καταντησει αηδια να βλεπω την HDTV να παλευει να κανει το 480p σημα του να μοιασει ανθρωπινο

Για games πολυ που με ενοιαξε, ηδη εχω στο ραφι μου και στο steam account ενα σωρο παιχνιδια που μπορει και να μην τα λιωσω ποτε, ηδη εχω κανει μια προχειρη λιστα στο gamers-odyssey awards thread αλλα ειλικρινα ακομα και αν ακυρωθουν τα μισα απο αυτα ή μου ξυνισουν τελειως δεν θα σπαστω και τοοοοσο πολυ.

Comment

ΕΕΕ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΘΕΛΩ ΤΟ FINAL FANTASY 13 KAI ΤΟ HALO REACH ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ DSI XL!!! Α ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ CASTLEVANIA!!!11 ΟΥΓΚ

Comment

Πες τα ρε Raphael! Να και ένα φυσιολογικό post επιτέλους!!

Crpl απολαυστικά κορυφαίος!! Τι εννοείς όμως με το fuck toy? Εννοείς fuck buddy όπως είχε πει αν δεν κάνω λάθος και κάποιος άλλος θεός εδώ;
                      The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
                        3) Ενα cum-back απο τις daisy catharina και περλα γιατι τις εχω αχτι, ας ερθουν θεσσαλονικη φετος για tour, σιγα τα ωα στην τελικη παω και ουγγαρια για την παρτυ τους

4) Ενα f*ck toy για να καλυπτω τις σεξουαλικες μου αναγκες και τις υπολοιπες μερες του χρονου, οχι τπτ αλλο αλλα φετος θα ειμαι επισημα πλεον ελευθερος επαγγελματιας και θα κανω φορολογικη δηλωση, αποσο ξερω λοιπον το z*z*na.com δεν κοβει αποδειξεις

5) Μια συντροφο οχι πως το κυνηγαω κιολας, ουτε περιμενω να τα κανει ολα η τυχη μου, αυτη ηδη με εχει ξελασπωσει απειρες φορες σε αλλους τομεις της ζωης μου απο τοτε που γεννηθηκα. και με το f*ck toy βολευομαι μια χαρα

6) Μια περιτομη και =<15% bodyfat για ευνοητους λογους, ηδη το ποστ μου σηκωνει πολυ cencorship
                        Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...
                        Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                          Λεφτα. Τα υπολοιπα τα βρισκω μονος μου.

Signed. It's a cruel world...
                          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Originally posted by Ramparter
                            Ηταν μια φορα και ενα καιρο ενα ωραιο forum με αθωα μελη που μιλουσαν συνεχεια για games και φαι...
                            Μέχρις που ο κακός crpl μπήκε στην ζωή των αθώων hardcoradwn παιδιών και τους γέμισε τα μυαλά με πρόστυχα πράγματα, τόσο πρόστυχα που ο Χριστός θα απέφευγε και θα πήγαινε πίσω στον Παράδεισο !
                            sigpic

Comment

Eγώ θέλω αγάπη και ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Comment

Working...
                              X