Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβω στη Σαλόνικα!! Γίνεται να χάσω τέτοια μάζωξη?? Για τις 22 είμαι μέσα. Θα μιλήσω και με Ren για να κανονίσουμε αναμεταξύ μας ;) Θα φέρω το Street fighter 3rd Strike/impact για δόσεις ξύλου και ότι άλλο multi έχω
    [/b]
    Tα παμε OneWingedAngel...Ελατε Λαρισα.Κατα προτιμηση στον Ερμη (ξερει ο DJSolid )γιατι εγω μενω Ηπειρου-Μανδηλαρα γωνια(λολ).

Comment

Loipon to Savvato to prwi Parousiazomai me metathesh sthn Ksanthi, teleiwnw apo ekei, pernw to prwto treno kai erxomai Thessalonikh kata to apogevma.

Apo ekei kai ystera pernw thlefwno ton dark Wanderer kai sas vriskw ypothetw.
      Tha eimai eleftheros Olh mera akoma kai thn epomenh (Kyriakh) gia otidhpote mias kai exw polla merh na meinw sthn Thess

Anyway count me in.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Οπως λεει και ενας πολυ καλος φιλος, ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΡΕΛΗ ΜΠΑΛΑ!!!!!
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

..............................

Mετα τεραστιας λυπης μου ανακοινωνω οτι τελικα δουλευω στις 22 του μηνος. Δουλευω στις 7 το απογευμα, οποτε εαν καποιοι ερθουν απο νωρις μπορουμε να συναντηθουμε. Αλλα επειδη δουλευω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας απο τις 7 μεχρι τις 11 το βραδυ. Απο εκει και περα δηστυχως ειμαι off, λογω της ομαδας ποδοσφαιρου του Αρη που θα ερθει να φαει στο ξενοδοχειο. Ναι ξερω, παιχτηκε μαλακια αλλα μου το ανακοινωσαν σημερα μολις. Αυτο φυσικα δεν λεει και τιποτα, μπορουν οσα παιδια ειναι να ερθουν να ερθουν και να περασουν καλα ολοι μαζιμ απλα εγω θα ειμαι μη διαθεσιμος μετα τις 18:30....

Comment

Allazoun ta sxedia kanenos me ta twrina dedomena? Ta dika mou oxi pantws.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Κρίμα που δεν θα είσαι βρε dj solid...Δεν θα μπορέσεις να έρθεις να μας βρεις καθόλου,έστω και αργά το βράδυ;

Όπως και να έχει,μπορούμε να βρεθούμε οι υπόλοποι.Προτείνω να πάμε για κανα καφέ και αργότερα σε κανένα ταβερνάκι για να φάμε,να πιούμε και να τα πούμε.

Όσον αφορά το κάψιμο σε σπίτι λίγο χλωμό το κόβω.Το δικό μας σπίτι πάντως δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο γιατί αφενός θα είμαστε αρκετά άτομα για το σχετικά μικρό μας διαμέρισμα και αφετέρου εκείνη την ημέρα θα είναι και οι γονείς σπίτι.Επομένως,αν υπάρχει κανείς που να ζει μόνος του και να μπορεί να διαθέσει το σπίτι του (πχ αν είναι φοιτητής)ας το πει.Ακόμα και αν δεν μπορέσουμε να μαζευτούμε σε σπίτι δεν υπάρχει πρόβλημα,μια χαρά θα περάσουμε και πάλι!

Μήπως να το κανονίσουμε να βρεθούμε γύρω στις 5 καμάρα για να μπορέσει να έρθει και ο dj solid μαζί μας έστω και για 2 ώρες;

Swordmaster μην φοβάσαι,αν είσαι 10 το πρωί θεσνικη έλα να αράξουμε σπίτι μας και μετά το απόγευμα θα πάμε μαζί να βρούμε τα παιδιά.

Όσον αφορά την διαμονή προτείνω όσοι από εμάς έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν κανα δυο άτομα.Εμείς παίζει να μπορέσουμε.Αν κάτσει θα το γράψω εδώ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

Comment

To πρωι ειναι ολο δικο μας για οποιον θελει να βρεθουμε απο νωρις. Κανενα προβλημα δλδ, παμε και σπιτι μου να αραξουμε. Απο την αλλη μεχρι τις εξιμιση ο,τι κανω, γιατι μετα travajo...

Comment

Τέλεια, ας είναι πρωί. Αφού κάποια άτομα θα έρθουν ιδιαίτερα νωρίς, μπορούμε να βρεθούμε και να αράξουμε σπίτι σου και μετά συνεχίζουμε. Κρίμα που δε θα έρθεις, γιατί θα χάσεις το μεγάλο τζέρτζελο, αλλά αυτά συμβαίνουν, αφενός, και αφετέρου δε χρειάζεται αυτή να είναι και η μοναδική συνάντηση μας. Το κανονίζουμε και άλλη φορά σε κάποια άλλη πόλη (κατά προτίμηση όχι Αθήνα).

ΕDIT:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

Comment

Ρε, το παιδί είπε, θα έρθει να μας δει, λογικά θα μας αφήσει και τα λεφτά ή θα προπληρώσει την ταβέρνα/σουβλατζίδικο/ w/e

Mιλάμε τέλεια, έρχομαι στάνταρ (παίχτης και μπικΜΠΟΣ δεν αγούγεστε, που είστε)

Comment

Ρε, το παιδί είπε, θα έρθει να μας δει, λογικά θα μας αφήσει και τα λεφτά ή θα προπληρώσει την ταβέρνα/σουβλατζίδικο/ w/e [/b]
                      Σωστόοοοοοοοος!!!

Άσχετο, DJ, το ξενοδοχείο που δουλεύεις παλεύετε ή είναι κανά 10 αστέρων; Να έρθουμε να μας κεράσεις εκεί, όλο και κανά εστιατόρειο θα έχει XD XD XD .

Comment

Εαν ερθετε να φατε στου μαλακα, θα μου την πει και ο σεφ που θα του φερω 15 ατομα ξεκαρφωτα αλλα και δεν θα μπορω να ασχοληθω και με εσας. Ασε που ειναι τεραστια μαλακια να ερθετε απο εκει ολοι γιατι το παιζουμε κιριλα και θα ξενερωσετε... Εαν ηταν δικο μου το ξενοδοχειο θα το ανατιναζαμε, αλλα επειδη δεν θελω να εχω και πολλα παρε-δωσε με τον ξενοδοχο και επειδη νομιζει οτι τα ξερει ολα και ειναι μπαμπας μας, αστο καλυτερα...

ΛΕΦΤΑ ΓΙΟΚ!!!!!!!!!& #33;

Comment

Δηλαδή που και τη ώρα θα συναντηθούμε το σάββατο;
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Παντού και όλη την ώρα .-

Comment

Ρε παιδιά, όσοι είναι να έρθετε πείτε τις ιδέες σας, ας μην κάθεται ο καθένας και λέει "Τελικά πότε ρε παιδιά;"

Λοιπόν, ο swordmaster θα έρθει πρωί, θα τον συναντήσω εγώ και ο αδελφός μου και θα πάμε από το σπίτι του DJ (την ώρα για την επίσκεψη αυτήν την κανονίζει ο ίδιος ο DJ, δικό του είναι το σπίτι). Κάποια στιγμή θα έρθει και ο Ren. Και τους δύο θα τους φιλοξενήσουμε εμείς στο σπίτι μας. Πείτε και οι άλλοι πότε μπορείτε, πότε θα έρθετε από την πόλη σας και αν παίζει να μείνετε το βράδυ, ώστε να κανονίσουμε.

Comment

Σταθείτε ρε παιδιά δεν θα συγκεντρωθούμε σε ένα σημείο όλοι μαζί; πχ εγώ με τον paixtis που θα σας βρούμε και τι ώρα;
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X