Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

(υποθέτω, δεν ξέρω)
    Στον Dj αρχικά, μετά θα πάμε/ βρεθούμε με τους υπόλοιπους που έρχονται αργότερα έξω, μετά δεν ξέρω.
    Σημαντικό είναι να πείτε τι θέλετε και τι ώρα έρχεστε, ώστε να μιλίσουμε και εμείς συγκεκριμένα~!

Comment

Ποιος θα ανοιξει ενα γραφειο στοιχηματων να πονταρουμε για το αν θα γινει τελικα το meeting ή οχι;
      Βλεπω ευκαιρειες κερδοσκοπιας στον οριζοντα.

Comment

Νομίζω ότι πρέπει να κανονίσουμε την ώρα με βάση το πότε θα φτ'ασουν τα παιδιά που θα έρθουν από άλλες πόλεις.Ξέρουμε ότι ο swordmaster θα έχει έρθει γύρω στις 10 το πρωί.Οι υπόλοιποι;Επειδή βλέπω να μην βγαίνει άκρη,όσοι είναι μέσα τελικά για την συνάντηση 100% ας το γράψουν εδώ.Όσοι είναι από άλλες πόλεις και έχουν σκοπό να έρθουν ας γράψουν επίσης τι ώρα πάνω κάτω θα έχουν φτάσει θεσνικη για να μπορέσουμε κάπως να κανονίσουμε πότε και που θα βρεθούμε.

Από άλλη πόλη ξέρω ότι θα έρθουν σίγουρα οι ρεν και swordmaster.Ποιοι άλλοι είναι μέσα;Άμα είναι πείτε ποιοι θα είστε και τι ώρα θα είστε θεσνικη για να δούμε τι θα κάνουμε.Άντε γιατί δεν πρόκειται να βγει άκρη δφιαφορετικά.Το πολύ πολύ αλλάζουμε και κινητά μέσω πμ και τα βρίσκουμε.

Εγώ προτείνω να βρεθούμε γύρω στις 3 το μεσημέρι καμάρα.Το πολύ πολύ αν δεν μπορούν 1-2 έρχονται και μας βρίσκουν μετά.Αν δεν μπορεί όμως σχεδόν κανένας θα βρούμε μια άλλη λύση.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Eμένα με βολεύει να συναντηθούμε κατά τις τρεις το μεσημέρι στην Καμάρα. Αν βολεύει η ίδια ώρα και μέρος όσους θα έρθουν ας το πουν σύντομα.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο ποστ εγώ και ο One Winged Angel αναχωρούμε από Πάτρα στις 12:00 το Σάββατο μεσημέρι και υπολογίστε 7,5 ώρες ταξίδι και είμαστε απάνω στον σταθμό εκεί στην πατρίδα σας κατά τις 8 το βράδυ και βάλε.Λίγο πριν φτάσουμε θα σας ενημερώσουμε για το τι θα γίνει μετά.
            Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω νωρίτερα και η ώρα που ξεκινάμε είναι η καλύτερη δυνατή αλλά τέσπα θα καούμε Σαλονίτικα...

Comment

Οποιος ειναι να ερθει να μου στειλει πμ για να ανταλαξουμε τηλεφωνα.-
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Ean ksempleksw me ton roufiano ton epopth tou stratopedou mexri tis 9:30 to prwi tou savvatou tote tha parw treno-lewforeio h oti telospantwn yparxei kai erxomai thessalonikh, vale nanai kana 2:30 wres apo ksanthi tote tha ta poume kata tis 12:00 me 1:00 to meshmeri.

Egw opws panta tha epikhnwnhsw me Dark Wanderer gia na sas vrw opote eimaste cool ekei.
                Epishs tha meinw ekei to vrady, opote eimai anoixtos gia otidhpote ektos apo mpouzoukia

Ta kleme ekei.....
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Λοιπόν παίδες (αν και θα το αναφέρει ο ίδιος) τελικά ο One Winged Angel δεν θα μπορέσει να έρθει οπότε θα έρθω μόνος.Κανονίστε να με περιμένει κανείς όταν φτάσω.Πρώτη φορά έρχομαι Σαλόνικα ο άμοιρος.Φοβούμαι μοναχούλης.Δεν έχω διάθεση να αποκτήσω 100 στο Athletic Skill. <_<

Comment

EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΡΟΜΠΕΣ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΡΟΜΠΕΣ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#3 3;
                      [/b]
                      Μη μου τον συγχίζετε&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;(πρέπει να την έσφαξα την λέξη)
                      As Ren said earlier δε θα μπορέσω να έρθω τελικά.... Απρόοπτοι επισκέπτες.... <_<
                      Have fun και καλό κάψιμο εύχομαι

PS
                      DJ κέρασε τα παιδια απο μια μπύρα ρεεεεεε&#33; Μην είσαι φραγκοφονιάς (και απο ένα σουβλάκι φυσικά XD )

Comment

ΛΟΙΠΟΝ&#33;&#33;&#33;

Θα βρεθούμε αύριο 3 καμάρα οκ;Συμφωνείτε;Οι ρεν και ground zero θα έρθουν να μας βρουν αργότερα μόλις φτάσουν σαλόνικα.

Ρεν μην φοβάσαι ρε θα κανονίσουμε να έρθουμε από τον σταθμό να σε πάρουμε.Κοίταξε μόνο να έχεις το κινητό σου και να ειδοποιήσεις μόλις φτάσεις για να έρθουμε να σε πάρουμε.Οκ;Το κινητό μου το έχεις.Αλήθεια θα έρθεις με κτελ ή με τραίνο;Α που είσαι φέρε και baten kaitos origins

Swordmaster δες τα πμ σου.

Από ότι φαίνεται θα είμαστε οι

Deus
                        Dj solid
                        Big boss
                        paixtis
                        evans
                        ren of heavens
                        swordmaster
                        Ground zero

Αλήθεια θα είναι κανείς άλλος;Άμα είναι να ξέρουμε να σας περιμένουμε.Τελικά μόνο 8 άτομα θα είμαστε ρε παιδιά; :blink:

Κανείς άλλος;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

Ο Μarvell δεν θα έρθει από Αγγλία;

Α επίσης ο Altair-THETRUEALLUCARD έλεγε πως θα έρθει, όπως επίσης και ο TheCursed...

Όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο για τον DjSolid, μάλιστα υποψιάζομαι πως για αυτό έλεγε τις μα****ες του πως δεν θα έρθει για να αποθαρρύνει όσους ήθελαν να έρθουν .

Τρεις η ώρα στην Καμάρα είπαμε ε;

Μετά τι έχει το πρόγραμμα;

Comment

Ο Μarvell δεν θα έρθει από Αγγλία;
                            [/b]
                            Όχι, δυστηχώς. Αλλά άμα θέλετε να έρθετε εκδρομή στο Λονδίνο για Σαββατοκύριακο αναλαμβάνω να σας ποτίσω, να σας ταίσω και να σας ξεναγήσω B)

Comment

Xα χα λολ...

Εγώ θα ήθελα να πάω στην έκθεση βιντεοπαιχνιδιών της Λειψίας σε κάποια χρονάκια από τώρα, που είναι και κοντά (που να τρέχω τώρα στου φ...τσου Τόκυο-LA). Άμα γουστάρετε το διοργάνωμουμε από εδώ μέσα. Στο Λονδίνο γίνεται καμιά σοβαρή έκθεση για videogames;

Πω γαμώτο έχει και ψωφόκρυο έξω......

για αρχή που θα πάμε; σε καμιά καφετέρια;

Comment

Kala einai opoudhpote mwre, a nai kai egw tha eimai nwritera apo tis 3 sth thessalonikh, an ola voun kalws tote kata tis 12 na me perimenete emena.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X