Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nα καούμε μόνο είναι βλακεία, λέμε να συναντιθούμε να γνωριστούμε και παραπάνω, χαβαλέ κλπ.

Πάω για ύπνο, 6 ώρα πρέπει να σηκωθώ.

Comment

Ο DjSolid με ενημέρωσε πως εντός κάποιων λεπτών θα πάρει τον dantesparda από τα Κ.Τ.Ε.Λ. και θα πάνε σπίτι του να χαβαλεδιάσουν. Το ραντεβού Καμάρα 15:00 η ώρα ισχύει κανονικότατα, φροντίστε να είστε εκεί.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Εχω να πω οτι περασαμε παρα πολυ καλα, πως πραγματικα ειχα καιρο να απολαυσω τοσο καλη παρεα και πως η επομενη φορα θα ειναι ολοκληρο σαββατοκυριακο σπιτι μου.

Παιδια σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου. Θα τα ξαναπουμε απο κοντα και παλι.

Evans τα ντοκουμεντα...
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Συμφωνώ απολύτως,όμως δεν τελείωσε ακόμη η βραδιά...Θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος στο σπίτι του φίλτατου dj solid...

Από αύριο θα ανέβουν τα ντοκουμέντα...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

Comment

Μιλάμε, τόσο epic στιγμές (*ο Mario alien στο διάστημα*, *σε ένα αγγούρι και πηγαίνει γύρω-γύρω*), cult καταστάσεις (από της 5 το πρωί μέχρι της 7 Tetris στο DS swordmaster VS. Evans (26-28) )και ΑΠΕΙΡΟ γέλοιο είχα να ζήσω πολύ καιρό.

Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρος τους:
            Evans & Deus, για την προθημία τους (αν και έφαγα στήσιμο 1 ώρα έξω απ'τα ΚΤΕΛ ) να με φιλοξενίσουν και γενικά το ενδιαφέρον τους.
            Paixtis, pου προσφθέρθικε και αυτός για στέγη
            και, τελευταίος και καλύτερος,
            DjSolid, για το τζαμπε φαγητό και την ΜΕΓΑΛΗ του φιλοξενία ακόμα και στο σπίτι του.
            Και όλοι την υπόλοιπη παρέα (TheCursed, Ground_Zero + brother, BigBOSS, DanteSparda) για την πολύ καλή παρέα!!!

Άντε και εις ανώτερα

Την απόλυτη έννοια της cult+epic συνάντησης θα την δείτε σε φωτό σε λίγο...

Comment

Πραγματικά, περάσαμε πολύ ωραία.

dante και Dj, χάσατε επικές στιγμές στο κέντρο της πόλης.

Τελικά το βράδυ πήγατε στο σπίτι του Solid; Ως τί ώρα λιώνατε;

Comment

E να μην το πηγαμε μεχρι τις 7; Λεω εγω τωρα;;;

Βεβαια εγινε το απολυτως cult σκηνικο του εγω να παω για υπνο και ολοι οι υπολοιποι να την κανουν απο το σπιτι μου. Παιδια sorry που δεν μπορεσα να σας παω με το αυτοκινητο, αλλα αυτη την στιγμη ειμαι παλι στην δουλεια και χρειαζομουν τον υπνο...

Απο εκει και περα στιγμες απειρου καλους με Tananga Tetris (ή αλλιως το Tetris του Κοιμωμενου), Σαλαχια να ΠΕΦΤΟΥΝ στο κενο απο ΠΟΤΑΜΙΑ, μπουνιες και λοιπα ομορφα στο HALO3, εγω να μην μπορω να οδηγησω σαν ανθρωπος στο Forza 2 και γενικα ενας κακος χαμος στο σπιτι...

Καλα ηταν μωρε....

Comment

E να μην το πηγαμε μεχρι τις 7; Λεω εγω τωρα;;;[/b]
                  Α, ρε κάψες, το περίμενα.

Βασικά δεν είχα σκοπό να καθίσω μετά τις 1:00, γιατί μου έλειπε ύπνος, οπότε όταν πήγε έντεκα παρά τέταρτο την έκανα κατά το σπίτι μου μεριά με το σκεπτικό ότι 11:30 το νωρίτερο θα ήμασταν σπίτι σου και μάλλον δεν άξιζε αφού δεν είχα σκοπό να παραμείνω εκεί ως το ξημέρωμα.

Evans και Deus, περιμένουμε τις φωτογραφίες. :icon_twisted:

Comment

Ontws goustara poly thn parea, thn volta kai to fai (giati na leme kai psemata? htan koryfaio to fai)

Apolafsame koryfaies stigmes, opws:

1) Thn pseftopoza mpors apo thn kamera sthn Aristotelous gia na vgaloume fwto tous EMO pou kathontas sta pisw pagakia!!!
                    2) To Agouri kai to Salaxi tou diasthmanthrwpou Mario
                    3) H epikh foto pou fgalame sto trapezi tou fagitou
                    4) Thn Biosuit tou Crissis pou vohthaei sto kolympi kai thn metrhsh ths taxythtas tou nerou.
                    5) RED VS BLUE
                    6) Trelo ksyliki sto Soul 2 tou Cube
                    7) H mageirikh tou Solid (h texnh tou anakatematos mayonezas kai moustardas)
                    8) Oi favorites tou The cursed
                    9) H apodeiksh oti katw apo to kranos tou Masterchief kryvetai ena Wii.

kai alla kai alla

Thanks guys htan poly wraia, eimai mesa kai gia to epomeno!!!
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

9) H apodeiksh oti katw apo to kranos tou Masterchief kryvetai ena Wii.[/b]
                      ΒΛΑΚΕΙΑΑΑ!!!!!!! Δεν το βγάλαμε φωτογραφία αυτό ρε να πάρει! Δεν πειράζει, next time πάλι με το Wii παραμάσχαλα θα έρθω .

Η συνάντηση ήταν εκπληκτική, έχω να περάσω μήνες, ίσως και χρόνια, τόσο καλά και, φυσικά, έχω ξεχάσει από πότε έχω να ξενυχτίσω! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι, όλες οι στιγμές ήταν επικές, ιδιαίτερα, όμως, η μάχη tetris με τον Swordmaster, που αρχικά την έπινε (3-15) και τελικά σχεδόν με έφτασε (26-28). 2 ώρες non-stop ενώ οι άλλοι έκοβαν φλέβα. Είχαμε και τα επικά σχόλια του κωστή από πάνω, τι κατάσταση και αυτή .

Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σύντομα, λίγη υπομονή γιατί είναι και πολλές .

Comment

Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σύντομα, λίγη υπομονή γιατί είναι και πολλές tongue.gif [/b]
                        Tis kales vgale etsi? mhn vgaleis tis tholomenokounhmenes, tsampa footage htan aftes oi pics....
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Όλα super χθες αλλά γυρίζοντας φάγαμε την απόλυτη πίκρα(deus,evans,swordmaster,bigboss και εγώ) ο ταξιτζής δεν μας έπαιρνε και τους 5 και αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε δυο ομάδες όπου η κάθε μια πλήρωσε 24e στο σύνολο στον ταρίφα.
                          Θέλω να ευχαριστήσω τον dj solid για το φαί και το ποτό αλλά ακόμη περισσότερο για την διαμονή στο σπίτι του.Πραγματικά epic στιγμές.Να το ξαναεπαναλάβουμε σύντομα και με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτή τη φορά ελπίζω.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

To κερατο μου, ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΡΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΧΕΖΟΛΙΟΥ!!!!!!!

Comment

Το χρονικό της συνάντησης:

Ο dantesparada, swordmaster, ground zero + αδελφός του καθλώς κι εγώ ήρθαμε θεσσαλονίκη πρωί προς μεσημέρι. O swordmaster πήγε στα αδέλφια evans και deus, ο dantesparda πήγαν με το dj στο σπιτι του (του dj) κιι εγώ πήγα στον οίκο του paixtis. Κατά το μεσημεράκι, κατά τις μία ανθυμάμαι καλά, o dj τηλεφωνεί τον paixtis και τον λέει (τελικα) να πάμε (εγώ, paixtis, swordmaster, deus, evans, αδέλφια ground zero και the cursed) κάπου στην τούμπα όπως μας περιμένει μαζί με τον dantesparda σε μια ταβέρνα. Συναντηθίκαμε λοιπόν με τα παιδιά στην Καμάρα (γύρω στις 3:15 μμ) και περιμέναμε στη στλαση το 14 για να πάμε τούμπα. Εν τωμ μεταξύ, δεν ξέρω για πιο λόγο, έπιαζε ο Π.Α.Ο.Κ.? , τα 14 ήταν γεμάτι κόσμο+παοκτσίδες που φώναζαν και ήτα πολύ λολ.

Τελικά πήγαμε στην ταβέρνα συναντήσαμε τους dj και sparda, συστηθίκαμε και φάγαμε πατάτες, παιδάκια είπιαμε και ένα πολύ ωραίο κρασί, εγώ ήπια 3-4 ποτήρια. Στην ταβέρνα βγήκε και μια epic φωτογραφία την οποία ελπίζω ο evans να την βάλει σύντομα στο forum (καθώς και άλλες βέβαια φωτό) Πέρα από τις φωτογραφίες και το φαί, κάναμε φυσικά και videogamικές συζητίσεις, από τις κινήσεις στο Tekken του psp μέχρι την ιδέα μιας καλύτερης οργάνωσης των gamer στην Ελλάδα (όπως είπε-πρότεινε ο dj) έτσι ώστε να μην παραμένουν αναπάντητες οι κατακερούς δυσφημίσεις που γίνονται για τα videogame στην χώρα μας, από ανθρώπους και άτομα που κατά τ'άλλα δεν έχουν ιδέα τι θα επι videogame, ποιος είναι ο link, o snake, τι είναι το Όkami.

Mετά κατά τις 6:30μμ αποχωρήσαμε από την ταβέρνα και ο dj πήγε στο ξενοδοχείο καθώς τον καλούσε το καθήκον. Οι υπόλιποι (εγώ, paixtis, sparda, swordmaster, thecursed, αδέλφια zero, evans και deus) πήραμε το αστικό και κατεβήκαμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Aποχεραιτήσαμε τον sparda καθώς έπρεπει να πάει στο κτελ και να πάρει το λεωφορείο για Λάρισα. Α, καθώς είμασταν στο αστικό για Αριστοτέλους και μιλούσαμε (κάποια στιγμή) για τους emo και λέγαμε πόσο μα####ες είναι κτλ, λιγό πιο πέρα ήταν κάτι emo, 4 άτομα αν θυμάμαι καλά, και εμείς σχολιάζαμε της τέλος πάντων ιδεολογία του μιλόντας δυνατά αδιαφορώντας για τους emo που ήταν λίγο πιο πέρα από εμάς. Ήταν πράγματι πολύ λολ.

Αφού φτάσαμε Αριστοτέλους και αποχαιρετήσαμε τον sparda, κατεβήκαμε κάτω στην παραλία, κάναμε διάφορες συζητίσεις βγάλαμε και κάτι φωτογραφίες. Μετά πήγαμε σε ένα cafe-bar.

Λοιπόν επειδή αυτή τη στιγμή δεν γράφω από το σπίτι αλλά από internet cafe και βαριέμαι λίγο, όταν αύριο πάω σπίτι (είμαι ακόμη θεσσαλονίκη) θα γράψω τη συνέχεια...... ;)

Ρε Evas βάλε τις φωτό.............

Α και συγγνώμη για τα ορθογραφικά καθώς τα έγραψα βιαστικά.. :blink:
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

(Τις βάζω σε τρία posts, γιατί το board δε μου επέτρεπε να υπερβώ ένα όριο φωτογραφιών σε κάθε post)

Το "WTF" βλέμμα του "οικοδεσπότη", αρκετά πριν την αποκάλυψη

Μετά από ώριμη συζήτηση ώριμων ατόμων,αρκετή οινοποσία και αρκετό φαϊ.

Το γλέντι μόλις είχε ξεκινήσει για όλους μας, εκτός...

...από τον Χατζαρόπουλο που κερνούσε (το βλέμμα αυτό λογικά είναι άποροια του λογαριασμού

Βαρύγδουπες δηλώσεις (κοιτάξτε ύφος ο cursed)

Τα γλυκά άρεσαν ιδιαίτερα σε κάποιους...

...ο Χατζαρόπουλος όμως φρόντισε να χαθεί μέχρι και αυτή η μικρή απόλαυση, με την ιδιαίτερα cult αυτή χρήση του τασακίου

Κάποιοι δεν ακολούθησαν το ρεύμα και προτίμησαν να τη βγάλουν με λemoνια...

...ενώ κάποιοι άλλοι δεν άφηναν το κρασί από τα χέρια τους

Η παρέα περνούσε ιδιαίτερα καλά

Comment

Working...
                                X