Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συγκέντρωση+δωρεάν φαι-κερνάει ο Χατζαροπουλος

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εvans η φωτο. μηχανή σου έχει μια τάση να κάνει τα μάτια μας κόκκινα λολ.

Επειδή θα πάω σε μια ώρα στο χωριό της μάνας μου τη συνέχεια του χρονικού θα τη γράψω σε 2-3 μέρες ή αν θέλει κάποιος ας γράψει τη συνέχεια αυτός (από αυτούς που ήταν στη συνάντηση).
    ΕDIT:
    Σε εκείνη τη φώτο μπορεί κάποιος να νομίζει ότι προσευχόμαστε αφού έχουμε φάει
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Γύρναγα όλη μέρα στα αεροδρόμια, αλλιώς θα έτρωγα κι εγώ τζάμπα. Κρίμας.

Υ.Γ. TheCursed, Sparda τρελές μούρες.

Comment

• Πέρα από την πλάκα, ενώ περπατούσαμε με τα παιδιά στην παραλία, πετάγεται μια ξεκάρφωτη και μου λέει: "Γεια σου Elvis!". Δεν με χάλασε. tongue.gif[/b]
        Vasika Geia sou Kokota se eixe pei...

Htan fanero omws oti sou thn epefte kai se hthele apegnwsmena

Ofeilw na omologisw oti ston Austin Powers moiazeis perissotero though
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Vasika Geia sou Kokota se eixe pei... [/b]
          Όχι, Elvis, σίγουρα πράγματα. Εσείς με λέγατε Κόκοτα.

Htan fanero omws oti sou thn epefte kai se hthele apegnwsmena [/b]
          Ναι, είμαι σίγουρος... :icon_twisted:
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Μπράβο παίδες, τέλειο σκηνικό.

Μετά από ώριμη συζήτηση ώριμων ατόμων,αρκετή οινοποσία και αρκετό φαϊ.
            [/b]
            Η φωτογραφία αυτή παραδέχομαι ότι είναι απλά ότι πιο τέλειο έχει γίνει post στα χρονικά των Ελληνικών gaming communities, φαντάζομαι σύλληψη Dante ε;
            Αν είχε τραβηχτεί στον χώρο που έπρεπε να τραβηχτεί θα ήταν ακόμα πιο τέλεια.

Το γεύμα που μας ετοίμαζε (λιτό, αλλά νόστιμο - ειδικά αυτή η σος που έφτιαξε τα έσπασε)
            [/b]
            Αλλά και το κουτί ΜΕΒΓΑΛ φάτσα κάρτα, πραγματικά γαμάτο.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Actually htan dikh mou idea :icon_twisted:
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Κοιτα, δεν θυμαμαι ποιανου ιδεα ητανε, θυμαμαι ομως οτι απο τα γελια καναμε κανενα μεσαωρο να την βγαλουμε γιατι κανεις μα κανεις μας δεν μπορουσε να κρατηθει απο τα γελια στην ιδεα οτι θα βγαζαμε κατι τετοιο!!!!!

Ειδικα εγω μιλαμε οτι δεν αντεχα και παραλιγο να κατουρηθω πανω μου!!! Αλλα τι να κανεις, ετσι ειναι η παρεα...

ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΡΕ!!!!!!!!!&#3 3;!!!!!! ΔΥΟ ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ!!!!!!!

Θεωρω παντως οτι ηταν μακραν ο,τι πιο πετυχημενο εχει γινει ποτε σε συναντηση φορουμ. Μονο και μονο η μουσταρδομαγιονεζα ηταν highlight...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Εσύ βασικά δεν κατάφερες να συγκρατηθείς. Η φωτογραφία που ανέβασα έχει μόλις 640*480 ανάλυση, αλλά στην 2048*κάτι που έχω σπίτι φαίνεται ολοκάθαρα ότι γελάς .

Όπως και να έχει, η μουσταρδομαγιονέζα τα έσπασε,πραγματικά, τρεις φέτες ψωμί+μουσταρδομαγιονέζα=επικό γεύμα. Είχε μία τάση, πάντως, η καταραμένη να έρχεται προς τη μεριά μου.

Comment

• Όπως και να έχει, η μουσταρδομαγιονέζα τα έσπασε,πραγματικά, τρεις φέτες ψωμί+μουσταρδομαγιονέζα=επικό γεύμα. Είχε μία τάση, πάντως, η καταραμένη να έρχεται προς τη μεριά μου.[/b]
                    Σαν το κρασί ένα πράμα... :icon_twisted:
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Gia ekeinh thn foto molis pou prolava na sovareftw kai egw, den mporousa na stamathsw na gelaw me tipote.... eftyxws vghke arketa semnh tha elega.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Το χρονικό της συνάντησης:

"Ο dantesparada, swordmaster, ground zero + αδελφός του καθώς κι εγώ ήρθαμε Θεσσαλονίκη πρωί προς μεσημέρι. O swordmaster πήγε στα αδέλφια evans και deus, ο dantesparda πήγαν με το dj στο σπίτι του (του dj) και εγώ πήγα στον οίκο του paixtis. Κατά το μεσημεράκι, κατά τις μία αν θυμάμαι καλά, o dj τηλεφωνεί τον paixtis και τον λέει (τελικά) να πάμε (εγώ, paixtis, swordmaster, deus, evans, αδέλφια ground zero και the cursed) κάπου στην τούμπα όπως μας περιμένει μαζί με τον dantesparda σε μια ταβέρνα. Συναντηθήκαμε λοιπόν με τα παιδιά στην Καμάρα (γύρω στις 3:15 μμ) και περιμέναμε στη στάση το 14 για να πάμε τούμπα. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω για πιο λόγο, έπαιζε ο Π.Α.Ο.Κ.? , τα 14 ήταν γεμάτο κόσμο+παοκτσίδες που φώναζαν και ήτα πολύ λολ.

Τελικά πήγαμε στην ταβέρνα συναντήσαμε τους dj και sparda, συστηθήκαμε και φάγαμε πατάτες, παιδάκια ήπιαμε και ένα πολύ ωραίο κρασί, εγώ ήπια 3-4 ποτήρια. Στην ταβέρνα βγήκε και μια epic φωτογραφία την οποία ελπίζω ο evans να την βάλει σύντομα στο forum (καθώς και άλλες βέβαια φωτό) Πέρα από τις φωτογραφίες και το φαί, κάναμε φυσικά και videogamικές συζητήσεις, από τις κινήσεις στο Tekken του psp μέχρι την ιδέα μιας καλύτερης οργάνωσης των gamer στην Ελλάδα (όπως είπε-πρότεινε ο dj) έτσι ώστε να μην παραμένουν αναπάντητες οι κατά καιρούς δυσφημίσεις που γίνονται για τα videogame στην χώρα μας, από ανθρώπους και άτομα που κατά τ'άλλα δεν έχουν ιδέα τι θα πει videogame, ποιος είναι ο link, o snake, τι είναι το Όkami.

Mετά κατά τις 6:30μμ αποχωρήσαμε από την ταβέρνα και ο dj πήγε στο ξενοδοχείο καθώς τον καλούσε το καθήκον. Οι υπόλοιποι (εγώ, paixtis, sparda, swordmaster, thecursed, αδέλφια zero, evans και deus) πήραμε το αστικό και κατεβήκαμε στην πλατεία Αριστοτέλους. Aποχεραιτήσαμε τον sparda καθώς έπρεπε να πάει στο κτελ και να πάρει το λεωφορείο για Λάρισα. Α, καθώς ήμασταν στο αστικό για Αριστοτέλους και μιλούσαμε (κάποια στιγμή) για τους emo και λέγαμε πόσο μα####ες είναι κτλ, λίγο πιο πέρα ήταν κάτι emo, 4 άτομα αν θυμάμαι καλά, και εμείς σχολιάζαμε της τέλος πάντων ιδεολογία του μιλώντας δυνατά αδιαφορώντας για τους emo που ήταν λίγο πιο πέρα από εμάς. Ήταν πράγματι πολύ λολ.

Αφού φτάσαμε Αριστοτέλους και αποχαιρετήσαμε τον sparda, κατεβήκαμε κάτω στην παραλία, κάναμε διάφορες συζητήσεις βγάλαμε και κάτι φωτογραφίες. Μετά πήγαμε σε ένα cafe-bar.""

Eκεί αν θυμάμαι καλά ο dj πήρε τηλέφωνο τον evans ή του έστειλε μήνυμα και είπε πως σχόλασε από τη δουλεία και αν θέλουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Ήταν νομίζω 9μμ. Αποφασίσαμε τελικά να πάμε στο σπίτι του dj. Eγώ, ο paixtis, ο evans και ο swordmaster πήγαμε στην καμάρα απ' όπου ο dj μας παρέλαβε με το αυτοκίνητο ενώ οι υπόλοιποι ήρθαν με ταξί (πλην του thecursed ο οποίος πήγε στο σπίτι του). Πριν πάμε με τον dj στο σπίτι του, περάσαμε από το σπίτι του evans για να πάρει το wii και κάτι games όπως το mass effect. Eν τέλει φθάσαμε στο σπίτι του dj. Oι άλλοι ήρθαν λίγο αργότερα (με το ταξί).

Εκεί ο dj μας έκανε μια επίδειξη του crysis με όλα στο τέρμα, στην 37" samsung ΗDTV του. Όλοι χαζεύαμε με ανοιχτό το στόμα. To game έτρεχε σε DX9c. To frame rate ήταν πολύ καλό και η λεπτομέρεια απίστευτη, απίστευτές σκιές, textures, physics, lightings και δε συμμαζεύεται. Μετά ο dj έβαλε το Forza 2 και μετά αν δεν κάνω λάθος το halo 3 όπου και παίξαμε ένα τετραπλό εγώ, ο dj, ο evans και ο deus. Eπειδή εγώ έχανα (πρώτη φορά έπαιζα το halo 3) έφυγα και τη θέση μου πήρε ο swordmaster. O ground zero, o αδελφός του και ο Paixtis (μετά πήγα κι εγώ και ο swordmaster) έπαιζαν σε άλλη τηλεόραση το soul calibour 2 (gamecube έκδοση) και σε 21 αγώνες οι paixtis και swordmaster κατάφεραν να πάρουν από τον groundzero μια νίκη! παρόλο που ο groundzero έπαιζε SC2 με το dualshock 2. Eπίσης εγώ με τον swordmaster παίξαμε για λίγο co-op gears of war, μετά το έπαιξα μόνος μου. Έπαιξα επίσης project gotham racing 3 και ένα NBA 2K.

Επίσης τα παιδιά έπαιξαν το RE:umbrella chronicles, το wii sports, ενώ οι evans και swordmaster πάιζαν νωρίς το πρωί (5-6 πμ) tetris στα ds τους! λολ . Εγώ έπαιξα για λίγο κάτι παλιά games της SEGA στο psp του deus. Eν τω μεταξύ ο ground zero, ο αδελφός και ο dj είχαν πάει για ύπνο. Οι υπόλοιποι (εγώ, paxtis, swordmaster, evans, deus) φύγαμε από το σπίτι του dj κατά τις επτά το πρωί για Θεσσαλονίκη, βασικά οι evans και deus έφυγαν λίγο πιο μετά καθώς περίμεναν περίπου 10 λεπτά ένα δεύτερο ταξί να έρθει να τους πάρει καθώς στο πρώτο δεν χωρούσαμε όλοι.

Προσωπικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήρθαν στη συνάντηση και ειδικά τον dj που μας κέρασε, μας κουβάλησε σπίτι του και παρόλο που εκείνη την ημέρα δούλευε ήρθε και αυτός στη συνάντηση.

Comment

• ....μετα ο DJ εβαλε το Forza 2 και κατεστρεψε με την σειρα μια Ferrari, ενα Zonda και το χειριστηριο αυτοκτωνησε μην πιστευοντας πως αυτος που επαιζε τοσο χαλια ηταν ο ιδιος ο ιδιοκτητης του!!!!!!! Αλλα ας ωψεται ο Τανανγκας, τον εκανα μετα εγω μια χαρα στο Tetris!!!!!

Επικο highlight ηταν η στιγμη οπου εγω και ο Deus σφαζομασταν στο HALO3 και καποια στιγμη πεταγεται ο Evans και λεει "Μη του δινετε ρε του DJ kills, τσαμπα kills τρωτε!!! κτλ. Η αμεσως επομενη στιγμη περιλαμβανει μια καλοδουλεμενη κουτουλια με rifle στην κατρανα του MasterChiefEvans και εμενα να γυρναω το κεφαλι και να λεω "Σουυυυυυυτ! Εσυ δε θα μιλας!!!!"....

Επος...
                          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Κρίμα και θα ήθελα μία κόντρα με τον DJ Solid.Slayer Lone Wolves ή Team doubles...δεν με ενοχλεί.Θα γινόταν επική μάχη...

Halo 3 for the winners or the losers...

Comment

• Eπίσης ένα άλλο καταπληκτικό για εμένα είναι πως συναντηθίκαμε 10 άτομα εκ των οποίων κανείς δεν είναι καπνιστής +1

Comment

• Έλα ντε, οι gamers ζούνε περισσότερο (βάλτε το banner ρε)

Dj, ξέχασες να αναφέρεις πως:
                                1. Σε κατέστρεψα στο Mario Kart DS (ναι είμαι κακός)
                                2. Σας κατέστρεψα στο 4πλό Halo 3 (ναι είμαι πολύ καός)
                                Σοοουυυυυυυυτ!!!!!!!&# 33; Εσείς δεν θα μιλάτε...

ΕΠΟΣ είμαι, ναι το ξέρω.

Σου χρωστάω και σπάσιμο+θάψιμο για αυτό που έκανες στο Tetris.
                                Και στείλε κάνα αυτοκίνιτο δώρο στο Forza 2 μέσω Live.

Comment

Working...
                                X