Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μπερλουσκονισμός στην Ελλάδα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συμφωνώ. Αλλά πχ εγώ θα βγω φυσικός με εξειδίκευση στη ρευστοδυναμική. Για ποιο λόγο το πως θα κάνει ο Ιακωβίδης το μάθημά του να το ορίζει ένας εταιρικός οργανισμός. Δηλαδή ότι δεν χρειάζονται οι εταιρείες (πχ την εξάρτηση του ιξώδους από την πυκνότητα ενός ρευστού) να μη το διδαχθώ; Γνώση δεν είναι και αυτή; Έτσι δε βγαίνεις φυσικός, (λειψό) εταιρικό εργαλείο βγαίνεις.
    Καλώς ή κακώς δε μπορείς να μάθεις άπειρα πράγματα. Δεν είπα να γίνει το πανεπιστήμιο κέντρο εκπαίδευσης της τάδε εταιρείας, όμως το να παίρνεις κάποιες γνώσεις με βάση του τι χρειάζεται η αγορά εργασίας είναι θετικό. Έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ το θέμα δεν είναι να ορίζει ο εταιρικός οργανισμός πώς θα κάνει ο Ιακωβίδης (ο ποιος;) το μάθημά του αλλά κυρίως το τι μάθημα θα κάνει. Και δεν είπα να ορίζει πλήρως αλλά να έχει κάποιο λόγο.
    Πρακτικά, νομίζω εκεί που χρειάζεται αρκετή ανανέωση είναι στον αριθμό και στο είδος των εργαστηρίων. Αντίθετα με το τι πιστεύουν πολλοί, οι θεωρητικές γνώσεις που παίρνεις από ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι υποδεέστερες από πανεπιστήμια ξένων χωρών που φημίζονται για τα πανεπιστήμιά τους (με την προϋπόθεση φυσικά να ασχολείσαι με τα μαθήματα). Η μεγαλύτερες διαφορές, στις θετικές τουλάχιστον επιστήμες, είναι στην ποσότητα και στο είδος της πρακτικής εξάσκησης. Και εκεί είναι που θα κέρδιζαν και οι εταιρείες και οι μελλοντικοί εργαζόμενοι.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Όχι άλλα εργαστήριααααα...11 είναι αρκετά
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Όχι άλλα εργαστήριααααα...11 είναι αρκετά
        Έλα τώρα, ξέρουμε πως το θέλεις...
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Πέρα από την πλάκα,συμφωνώ,στο φυσικό αθήνας ναι μεν έχουμε 11 εργαστήρια που καλύπτουν όλες τις φυσικές (έστω και "τυπικά") αλλά υπάρχουν και φυσικά με 4 εργαστήρια ξέρω γω.Το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και για άλλες θετικές σχολές.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μιλώντας για Μπερλουσκονισμό, διαβάζω αυτό το νέο στην Ιταλία http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=166046 .
            sigpic

Comment

Working...
            X