Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενδιαφέροντα Blogs & Sites

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FoM
    replied
    Ε, μωρέ, άμα ήταν φόρος τιμής, θα το είχαν δώσει και στα κείμενα των χαζών που είχαμε και μας είχαν πάρει τα αυτιά. Όλα τους ξίνιζαν και τους βρωμούσαν, μόνο ο Σάκης τους ήταν τέλειος. Πάντως, εμένα το κομμάτι από άποψη μελωδίας και λοιπά, με άφηνε παγερά αδιάφορο. Ένα κομμάτι με συνηθισμένη ακολουθία συγχορδιών, και σιγά τη μελωδία, όπου υπήρχε.

Εγώ όταν είχαμε στείλει την Παπαρίζου, το έλεγα ένα μήνα νωρίτερα ότι θα βγούμε πρώτοι. Κι εκείνο, πάλι, είχε τον «αέρα του νικητή», όχι μόνο είχε βουήξει όλη η Ελλάδα, αλλά ήταν πολύ ψηλά και στις προτιμήσεις των υπόλοιπων χωρών. Και ήταν και πιασάρικο, και είναι και η Παπαρίζου πολύ ωραία. Και με πιο ενδιαφέρουσα μελωδία, και μάλιστα είχαν εισάγει και το ελληνικό στοιχείο, με τη λύρα που έδενε πάρα πολύ με το κομμάτι, και το συνόδευσαν με πανέξυπνο χορευτικό.

Όλα αυτά δεν τα είχε το "This is our night", και άμα λάβεις υπόψιν σου και τις συμμαχίες, ε, τί περιμένεις; Εγώ ήθελα πάντως να βγούμε τελευταίοι, γιατί όλοι έκαναν τα στραβά μάτια στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό, και τον είχαν για πρώτο ή το πολύ δέυτερο τον Kawa-σάκη. Και έβδομοι καλά ήταν, αλλά μπορούσαμε και χειρότερα...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα πάλι ρε ΦοΜ μου άρεσε το τραγούδι μας πιο πολύ από τα υπόλοιπα.Αλλά όχι για ΓιουροΒύζιον.Προτιμούσα πρώτο το Αζερμπαϊτζάν.Της Νορβηγίας μόνο που έβλεπα την π***τρόφατσά του τραγουδιστή τους ξενέρωνα.Πάντως όντως ήταν όλα στημένα.
    Πάντως κρίμα.38 χρονών άνθρωπος ο Ρουβάς είχε την πιο έντονη παρουσία από όλους και φαινόταν ότι έχει ρίξει πολύ δουλειά.Εμένα προσωπικά μόνο αυτό μου άρεσε και της Παπαρίζου από όσα έχουμε στείλει.
    Όσον αφορά το τρικ του Μ. Τζάκσον δε νομίζω ότι το κάνανε ως αντιγραφή αλλά ως φόρο τιμής στο μεγαλύτερο ίσως σόουμαν του χώρου.Τελπάν.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Ωραία. Eurovision 2009, Σάκης 7ος και τα μυαλά στα κάγκελα! Πάμε να οργιάσουμε. Μπορούσαμε και χειρότερα, αλλά τρώει καλά στο blog. Ωραίο entry, είπα να εκφράσω και μία επιθυμία.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άστα να πάνε.Κι ακόμα να έρθουν να την πάρουν.Ελπίζω τη Δευτέρα.
    Άντε περιμένουμε και δικές σου νέες καταχωρήσεις γιατί για να είμαι ειλικρινής οι τελευταίες δε μου πολυάρεσαν;)

Leave a comment:

• FoM
    replied
    RROD sucks.
    :pcaras:

Leave a comment:

• Altair
    replied

Επέστρεψα με διπλή καταχώρηση.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Όσοι από εδώ είναι χρήστες του facebook.com, πιθανότατα θα έχουν ήδη παρατηρήσει μία πολύ ωραία ρύθμιση - δυνατότητα που εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ. Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα, προσευχόμουν τόσο καιρό να γίνει, και τελικά εισακούστηκα... Παρασύρθηκα λοιπόν από τον ενθουσιασμό κι έγραψα δύο λόγια...

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Η διαστροφή είναι το μόνο σίγουρο, το κατέχουμε! Να σαι καλά παιδί μου!
    :cheers:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Όταν άκουγα τα κομμάτια καθώς γέλαγα φυσικά, σκεφτόμουν: Τί έφτιαξε πάλι το παλικάρι;;

Όμως αντικειμενικά φίλε FOM το τελικό αποτέλεσμα είναι ουδέτερο(!!) γιατί τα θετικά με τα αρνητικά στοιχεία αλληλοσυγκρούονται! Δηλαδή έχει γίνει αρκετή καλλιτεχνική δουλειά (σοβαρά μιλαώ!!) το περιεχόμενο της οποίας είναι ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ!!!! :p
    Πάντως είτε κάποιου του αρέσει είτε όχι δύσκολο να μη γελάσει!!

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Ρε παιδιά, μη με δείρετε... Αλλά έφτιαξα κι άλλο Ακατάλληλο Σκοινί.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    http://www.deafgamers.com/aboutus.htm

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση στα reviews και το gaming γενικότερα...

At Deaf Gamers the way we review the software is a little different as it's from a deaf persons perspective. Text/visual feedback is a key issue for a deaf person and many has the occasion been when a deaf games player has purchased a game only to find no visual feedback or very little of it (this can ruin the game for them). As you will know, conventional game reviews usually don't provide this info and the deaf gamer is left guessing. This is where Deaf Gamers comes in and tries to redress the balance.

Occasionally a game that has been classed as a classic by magazines and the gaming websites will get a poor rating from Deaf Gamers. This is purely based on the fact that the game does nothing to cater for the deaf gamer. If you happen to be a hearing person then you should really ignore the comments that cater specifically for deaf gamers and concentrate on the rest of the review.

Δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα την έλλειψη υπότιτλων σε βιντεάκια και cutscenes...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    O δάσκαλος του Αϊνστάιν;

http://histologion-gr.blogspot.com/2...g-post_26.html

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Blog updates

http://fragranceofmelancholia.spaces.live.com

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Nαι θα το διευκρινίσω, αν και αυτό εννοούσα .

Leave a comment:

• Somari
    replied
    "η πρώτη πτήση στην ιστορία έγινε στις 17 Δεκεμβρίου του 1903 από τον Orvile Wright με διάρκεια μερικών λεπτών;"

Wrong,αυτή είναι η πρώτη μηχανοκίνητη πτήση.

Leave a comment:

Working...
X