Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το Μουντιάλ ξεκίνησε λοιπόν!

Είδα το δεύτερο ημίχρονο από Ν. Αφική - Μεξικό και το πρώτο από Γαλλια - Ουρουγουάη. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με μια Ν. Αφρική απίστευτα ορεξάτη και ενθουσιασμένη, με διάθεση να ευχαριστήσει τον κόσμο της, τρεχαλατζήδες, επιθετικοί και ταλαντούχοι, αλλά με τις κλασσικές παιδικές ασθένειες. Ψυχολογικά ασταθής, χωρίς καθαρό μυαλό και με παιδαριώδη λάθη. Το Μεξικό ήταν μια καλή ομάδα όπως εννοούμε τις καλές ομάδες, δε μου έδειξε κάτι το πολύ ιδιαίτερο αλλά είναι σίγουρα υπολογίσημη. Όταν δέχτηκε το γκολ έβαλε τη μπάλα κάτω, επέβαλε το ρυθμό του και εκμεταλεύτηκε την πρώτη μεγάλη βλακεία των Αφρικανών. Αυτό που μου έκανε εντύπωση (ειδικά για τη Ν. Αφρική) είναι η τοποθέτηση - κλωτσοσκούφι των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Κοιτάζοντας από τη μεγάλη κάμερα, έβλεπα παίχτες να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, τις γραμμές να μπλέκονται, οι παίχτες να μην έχουν συγκεκριμένο χώρο...Η φάση του γκολ του Μεξικό είναι απόλυτα χαρακτηρηστική - οι Νοτιοαφρικάνοι είχαν μαζευτεί όλοι μαζί σε ένα σημείο, οι Μεξικάνοι είχαν κάνει το ίδιο, η μπάλα πήγε στους Μεξικάνους που καλύπτονταν, και ο Μάρκες έσκασε τη μπάλα.

Το Γαλλία - Ουρουγουάη μου φάνηκε λίγο σούπα, λες κι έβλεπα κρίκετ. Πασούλες στο κέντρο, κοντρόλ παιχνίδι, λίγες εμπνεύσεις, ελάχιστες φάσεις, και οι Ουρουγουανοί μου φάνηκαν λίγο ανώτεροι, ή τουλάχιστον πιο ορεξάτοι. Ο Φορλάν και ο Σουάρες προσπάθησαν, αλλά σαν ομάδα καμία από τις δύο δεν εντυπωσίασε. ευτυχώς στο ημίχρονο έφυγα.

Στα πολύ αρνητικά οι κωλοκαραμούζες που φυσάνε ΟΛΗ την ώρα χωρίς σταματημό. Τι σπαστικό απαράδεκτο πράμα είναι αυτό! Είναι το μόνο που κάνουνε, δε σταματάνε να τις φυσάνε, δε φωνάζουν συνθήματα, δε χειροκροτάνε, μόνο φυσάνε τις βουβουζέλες. Αν εκνευριζόμαστε εμείς από την τηλεόραση φανταστείτε τους παίχτες. Μου φαίνεται πως η ΦΙΦΑ θα τις απαγορεύσει (και οι μαύροι θα τη γράψουν εκεί που δεν πιάνε μελάνι).

Πάμε να δούμε σήμερα λοιπόν την Εθνική μας!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ασχετο αλλα γιατι δε δειχνουν ποτε το γ**ημενο το σκορ στις μεταδοσεις του Μουντιαλ; Θεμα τις ΕΡΤ ειναι αυτο;
      Do a barrel roll!

Comment

Ela mou nte.
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Μου ειπαν σημερα οτι ειναι θεμα της ΕΡΤ..Πολυ σπασιμο ειναι ρε γαμωτο,ειδικα σε καθυστερησεις που οσο να'ναι εχεις κι ενα ζορι παραπανω,να μην ξερεις ποσο σου μενει ακομα!

Comment

Εννέα κλόουν ντυμένοι στα μπλε, ένας που η μόνη ομάδα που παίζει είναι η Εθνική Ελλάδος (Χαριστέας) κι ένας σε κατάσταση μόνιμης προπόνησης (Σεϊταρίδης).

Δε μπορούμε να πασάρουμε παράλληλα.

Δε μπορούμε να πασάρουμε κάθετα.

Δε μπορούμε να τριπλάρουμε.

Δε μπορούμε να σεντράρουμε.

Δε μπορούμε να τρέξουμε.

Δε μπορούμε να πιέσουμε.

Δε μπορούμε να πάρουμε κεφαλιά.

Όπως αποδεικνύεται, δε μπορούμε ούτε να κοντρολάρουμε.

Χάνουμε ήδη 2 - 0 από την Κορεάτικη μηχανή ποδοσφαίρου, αυτό τον κολοσσό της Ασιατικής σχολής, και έρχεται και το παιχνίδι με την Αργεντινή...

Αν τους πούμε να τους δώσουμε τη βασική μας εντεκάδα και να μας δώσουν το Μέσι, μόνο το Μέσι, λέτε να δεχτούνε???

Γαμώ τα κερατιλίκια μου, πιο πολύ απολαμβάνω τα Μουντιάλ όταν ΔΕΝ είμαστε εμείς σε αυτά...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Έλα, τουλάχιστον χειρότερα απ'το '94 δεν γίνεται να πάμε.
              sigpic

Comment

Τitus εντάξει τα παραλές δεν παίξαμε και χάλια. ΑΛΛΑ το πρώτο ήταν πολύ φθηνό γκολ και το δεύτερο δωρεάν γκολ (λολ ο Βύντρα).

Τα πράματα μπορούσαν να ήταν χειρότερα αν δεν μας έσωζε ο Τζορβας σε δύο φάσεις, το τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο και το δυνατό συρτό σουτ στη δεξιά γωνία στο δεύτερο. Από τη μεριά μας δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, όλες οι επιθέσεις γίνονταν στη τύχη δίχως σχέδιο και έμπνευση. Στο ψηλό παιχνίδι μας νικήσαν επίσης (και καλά λέγαμε πως υπερτερούμε).

Δικαιο το αποτέλεσμα και θεωρώ πολύ δύσκολο πλέον να προχωρήσουμε στους 16 αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Προσωπικά μόνο και μόνο που είμαστε εκεί το θεωρώ επιτυχία, αρκεί να μη διασιρθούμε.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ντέους είσαι σίγουρος? Γιατί εγώ μετά το σημερινό ανησυχώ και για το 0 - 10 στη διαφορά τερμάτων...

Originally posted by BigBOSS
                  Τitus εντάξει τα παραλές δεν παίξαμε και χάλια.
                  Και πώς παίξαμε αν δεν παίξαμε χάλια? Αυτό που παίξαμε για σένα είναι απόδοση κάποιου είδους?

Το πρώτο γκολ δεν ήταν φτηνό. Ήταν δική μας ηλιθιότητα. Ο Τζόρβας έβλεπε τη μπάλα να μπαίνει στη μικρή περιοχή και δε βγήκε καν, οι αμυντικοί πήδηξαν 10 πόντους για να πάρουν κεφαλιά, όχι παραπάνω, και ο Βύντρα είχε τοποθετηθεί ιδιοφυώς ΠΙΣΩ από τον Κορεάτη. Φτηνό θα ήταν αν γινόταν καραμπόλα ή κόντραρε κάπου άσχετα, όχι το ότι τους αφήσαμε να πάρουν τη μπάλα.

Comment

Originally posted by Titus View Post
                    Είσαι σίγουρος? Γιατί εγώ μετά το σημερινό ανησυχώ και για το 0 - 10 στη διαφορά τερμάτων...
                    Κι εγώ.

Απαράδεκτη εμφάνιση.
                    Ένα σουτ εντός εστίας! Ήμαρτον.

Comment

Θέλω να πιστεύω πως ναι..... Αν τους βάλει ταμπούρι όπως ξέρει....
                      sigpic

Comment

Ως κλάσσικοι Έλληνες άμα νικήσουμε την Νιγηρία θα λέμε παίξαμε φοβερά.

Δεν με εκπλήσει το πως παίζει η Ελλάδα, είπα και μόνο που παίζουμε εκεί προσωπικά μου αρκεί.

Στον παρόντα αγώνα κυρίως πληρώσαμε δύο τραγικά λάθη-ολιγορίες.

Το βράδυ περιμένω φωνές στα "παράθυρα".

Comment

Aν κατεβάσει την ίδια ομάδα, περισσότερα θα φάμε
                          sigpic

Comment

Originally posted by Titus View Post
                            Αν τους πούμε να τους δώσουμε τη βασική μας εντεκάδα και να μας δώσουν το Μέσι, μόνο το Μέσι, λέτε να δεχτούνε???
                            Θυμηθηκα ανεκδοτο.Το βλεπω να γινεται και με την Ελλαδα..
                            Προκριματικα για Παγκοσμιο και εχει κληρωθει η Αγγλια με το Σαν Μαρινο.Στον πρωτο αγωνα στην εδρα του Σαν Μαρινο κανει περιπατο η Αγγλια και κερδιζει μονο 2-0 ισα ισα για να μην ξεφτιλισει την αντιπαλη ομαδα.Στον επαναληπτικο παει ολη η αποστολη της Αγγλιας σε μια μπυραρια απεναντι απο το Ολντ Τραφορντ και στελνουν μονο τον μικρο της ομαδας να παιξει μονος του εναντιον των αντιπαλων.Καπου κοντα στο 30' στελνει ο προπονητης τον βοηθο να δει ποσο ειναι το σκορ και οταν αυτος ερχεται του λεει οτι πανε ακομα 0-0.Περναει η ωρα,ληγει ο αγωνας και πανε να δουν το αποτελεσμα.Βλεπουν στον πινακα οτι εχασαν 0-1!Βαζει τις φωνες στον μικρο ο προπονητης "Ρε μαλακισμενο,θα μας καψεις!Τι ειναι αυτο το σκορ;!!"
                            Και του απανταει ο μικρος:
                            "Ε,τι να σου κανω ρε κοουτς;!Απο το 50' ημουν εξω με κοκκινη!"

On topic,χαλια εμφανιση η Εθνικη..

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                              Ως κλάσσικοι Έλληνες άμα νικήσουμε την Νιγηρία θα λέμε παίξαμε φοβερά.

Δεν με εκπλήσει το πως παίζει η Ελλάδα, είπα και μόνο που παίζουμε εκεί προσωπικά μου αρκεί.

Στον παρόντα αγώνα κυρίως πληρώσαμε δύο τραγικά λάθη-ολιγορίες.

Το βράδυ περιμένω φωνές στα "παράθυρα".
                              Κοίτα αμυντικά όντως φάγαμε 2 γκολ από ολιγωρίες.
                              Επιθετικά τι γίνεται όμως;
                              Όλες οι επιθέσεις της Εθνικής είναι ίδιες. Παίρνω μπάλα, περνάω την σέντρα, σηκώνω κεφάλι και κάνω γιόμα. Ξανά και ξανά και ξανά!

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                                Όλες οι επιθέσεις της Εθνικής είναι ίδιες. Παίρνω μπάλα, περνάω την σέντρα, σηκώνω κεφάλι και κάνω γιόμα. Ξανά και ξανά και ξανά!
                                Πάντα έτσι παίζαμε επιθετικά. Λίγες φάσεις, άμυνα, ένα γκολ μπροστά, μήδεν πίσω, νίκη. Τώρα το πρόβλημα είναι πως μπάζουμε στην άμυνα.

Comment

Working...
                                X