Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BigBOSS View Post
    Άντε πάλι, τι το λες τώρα αυτό για να μειώσεις κάτι; δεν είπε κανείς ότι ανήκουμε στις top 10 ομάδες του κόσμου. Εδώ θα μου πεις πως όταν πήραν το Euro πολλοί τους κατηγορούσαν.....ναι τελικά είμαστε για ένα χέρι ξύλο ομαδικώς.
    Τι πάει να πεί γιατί το λέω, όλος ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ποιοτικά η Ελλάδα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Και μην παραλληλίζεις τη φάση του Euro γιατί ήταν άλλη διοργάνωση και είχαμε άλλους παίκτες.

Μην τα βλέπεις όλα με Ελληνιστική ματιά και μην κρίνεις μόνο απ'τη σημαία. Για μπαλίτσα μιλάμε.
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Nαι ωραία έχεις όμως καταλάβει ότι από τα 19 μουντιάλ έχουμε παίξει ΜΟΝΟ σε δύο και κάναμε πια την ΠΡΩΤΗ μας νίκη; κάναμε την πρώτη μας νίκη σε παγκόσμιο κύπελο παίζοντας πολύ καλά, πρώτη φορά είδα την εθνική να παίζει έτσι και να κάνει τόσες φάσεις. Mετά απο νίκη το να κάνουμε αρνητικά σχόλια περισσότερο παρά θετικά είναι καθαρά απαξιωτικό, απο τη στιγμή που ΚΑΘΑΡΑ ήμασταν ανώτεροι. Αλλά όπως είπα και τοτε που πήραμε το euro πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν απαξιωτικά σχόλια ΠΑΛΙ, χωρίς να καταλάβουν το μέγεθος του γεγονότος και να επικεντρωθούν σε αυτό.

Η Νιγηρία πέρα απο την φάση με την απόκρουση του Τζόρβα δεν έκανε κάτι άλλο.....

Οσο για τον κόσμο άστον....μια ποδοσφαιρική ήττα το θεωρούμε εθνική καταστροφή και μια ποδοσφαιρική νίκη εθνική εποποιία. Είμαστε τελείως ανισόρροποι και μίζεροι.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake. Βέβαια έπαιξε καλά τον ρόλο του ο Τοροσίδης, αλλά έτσι και αλλιώς η τιμωρία για εξωαγωνιστική κλωτσιά κόκκινη είναι.

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
          Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake.
          Moνο η ενέργεια φτάνει, δεν έχει σημασία αν το χτήπησε δυνατά ή όχι.

Comment

• ΑΝισόρροπος και μίζερος εγώ δεν είμαι, στα επιστρέφω με κούριερ.

Τι είναι αυτά που λές μωρέ? Ποιός απαξίωσε την επιτυχία τους. Τα συγχαρητήρια τα πήραν από όλους.

Καταλαβαίνεις τι λέω τόση ώρα ή μήπως η κριτική στις τεχνικές τους ικανότητες είναι τόσο σκληρή που ξύπνησαν το εθνικό σου φρόνημα?

Σου ξεκαθαρίζω για μία ακόμη φορά πως τα πατριωτικά αισθήματα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ θέση/σχέση με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των διεθνών.

Έπειτα, μετά τη νίκη Ξαφνικά έγιναν παιχταράδες? Ασχολείσαι καθόλου με μπάλα ή όποτε παίζει μόνο η Εθνική?

Σε πληροφορώ ότι η αποτυχημένη ομάδα του '94 , είχε μεγαλύτερη ποιότητα από αυτήν την Εθνική σαν μονάδες. Δεν είχε συμπαγές σύνολο όμως κάτι που έχει αυτή η Εθνική.

Θα σου πω το εξής κι ΑΜΑ θες κατάλαβέ το. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν μόνο όσοι έχουν ποιότητα. Κερδίζουν κυρίως αυτοί που έχουν αθλητικό,συμπαγές σύνολο κι ακολουθούν την τακτική.

Comment

• Πω ρε γαμώτο,,,,,

Ναι και γω ο άσχετος ξέρω πως δεν έχουν τον παιχταρά; ε και;;;

τα αυτονόητα θα λέμε; και ο Καραγκούνας χθες ουσιαστικά το είπε "ναι η Αργεντινή έχει παιχταράδες αλλά θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε".
              Και ας το κανουν, άλλωστε ελάχιστοι πίστευαν πως θα νικούσαμε ακόμη και την Νιγηρία (και γω μέσα).

Χθες κάναμε την πρώτη νίκη μας με καλή εμφάνιση σε παγκόσμιο κύπελο και αυτό μένει. Όλα τα άλλα μπροστά στη σημασία του χθεσινού νικηφόρου αγώνα παιρνούν σε δεύτερη μοίρα.

Και όχι δεν ασχολούμαι με μπάλα.

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                Η κόκκινη ήταν κανονική ρε σεις. Η κλωτσιά τον πήρε κανονικά, δεν ήταν fake. Βέβαια έπαιξε καλά τον ρόλο του ο Τοροσίδης, αλλά έτσι και αλλιώς η τιμωρία για εξωαγωνιστική κλωτσιά κόκκινη είναι.
                Εχω την αισθηση οτι δεν τον πηρε.
                Do a barrel roll!

Comment

• Στο gif δεν φαίνεται αλλά αν δεις αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά ότι τον πιάνει λίγο στον μηρό

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

• Και όχι δεν ασχολούμαι με μπάλα.
                    Φαίνεται

Η Εθνική έπαιξε καλά για τις δυνατότητές της. Ούτε κι εγώ συμφωνώ με το να απαξιωνουμε τις προσπάθειές τους γιατί όπως το έγραψες και πιο πάνω, δεν είμαστε Αργεντινή. Δε μπορώ να έχω την απαίτηση ο Χαριστέας να παίζει αλά Μessi.

Αυτό λέω τόση ώρα.

Η Ελλάδα έχει περιορισμένες ικανότητες. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα σα φίλαθλο και ποδοσφαιρόφιλο είναι να παίζει 200% σύμφωνα με τις ικανότητες που έχουν. Όταν το κάνουν αυξάνονται οι πιθανότητες μας να κερδίζουμε. Όταν δεν το κάνουν, παρουσιάζουμε αποκαρδιοτικό θέαμα.

Comment

• Και γράψαμε τόσα post για να καταλήξουμε στο αυτονόητο, πως νικήσαμε αλλά δεν είμαστε Βραζιλία:xp:
                      δεν έχουμε τις ικανότητες μιας Αργεντινής ή Ισπανίας.....
                      Και ναι δεν έχω ιδέα απο μπάλα σε αντίθεση με τα 10.000.000 των Ελλήνων.

Comment

• Egw den exw tipote me thn ethnikh omada, alla me ton ntoro pou ginetai kai th ethnikh synidish pou pan na mas perasoun.

Akoma xeirotera epeidh mas anagazoun ta media na perimenoume pragmata pou DEN mporei na ta kanei h omada.

Egw hthela ligh prosgeiwsh gia na efxaristithw perissotero thn nikh, oxi apogeiwsh xwris vash wste na ponesei perissotero otan xanoume...
                        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                        Kindred, this blade and I.
                        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                        Greek Gaming Videos
                        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Σωστός ο Ground.

Χαίρω πολύ Big_Boss, ας παρακολουθούσες τι έγραφα τόση ώρα

Και ναι δεν έχω ιδέα απο μπάλα σε αντίθεση με τα 10.000.000 των Ελλήνων.
                          παρακολουθώντας μόνο τη σημαία όπως είπα, χάνεις το δάσος

κι επίσης ποιος χέστηκε για την ομάδα ποδοσφαίρου και σιγά το εθνικό ζήτημα.
                          Τα πραγματικά προβήματα δεν ταξίδεψαν στην Νότιο Αφρική.

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                            Άντε πάλι, τι το λες τώρα αυτό για να μειώσεις κάτι; δεν είπε κανείς ότι ανήκουμε στις top 10 ομάδες του κόσμου. Εδώ θα μου πεις πως όταν πήραν το Euro πολλοί τους κατηγορούσαν.....ναι τελικά είμαστε για ένα χέρι ξύλο ομαδικώς

Χθες προσωπικά είδα το καλύτερο παιχνίδι έως τώρα του μουντιάλ και την πρώτη ανατροπή. Είμαι υπερευχαριστημένος και δεν εχω καμιά απαίτηση πια να προκριθούμε ή να νικήσουμε την Αργεντινή.

Πράματι το στήσιμο της ομάδας έφταιγε.
                            ΒΒ συμφωνω 100%.ΚΑι τωρα να αποχωρησουμε απο το μουντιαλ ειναι επιτυχια.Στοχος ηταν να βαλουμε ενα γκολ και βαλαμε 2.Στοχος ηταν να παρουμε εστω 1 βαθμο (ισοπαλια) και πηραμε τρεις (νικη).Στοχος ηταν να κανουμε μια καλη εμαφανιση και την καναμε με το παραπανω συν το γεγονος οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα σε αυτο το μουντιαλ που καταφεραμε να ανατρεψουμε σκορ και να νικησουμε (με ανατροπη).Οτι και να γινει ας τους ολους (ξενους και μη επικριτες) να βραζουν στο ζουμι τους γιατι και μονο που δεν ειχαμε το συστημα του '94 (4-4-2) και εχουμε ακομα ελπιδες (δεν εξεταζω αν ειναι πολλες η λιγες) να προκριθουμε στους 16 καθισταται απο μονο του ως επιτυχια.Και στο κατω κατω εδω ειναι θρεντ χαβαλεδιασματος του μουντιαλ και οχι μεμψιμοιριας των εθνικων μας προβληματων.

Originally posted by Ramparter View Post
                            Εχω την αισθηση οτι δεν τον πηρε.
                            Δεν εχει σημασια.Η κινηση μετραει Ραμπ και ειναι ετσι κι αλλιως κοκκινη καρτα.
                            Deus Misereatur...
                            Gloria filiorum patres i.e.m.e
                            Viva los Vatos Locos

---------------------
                            UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

Comment

• Originally posted by enwsiths View Post
                              Στοχος ηταν να βαλουμε ενα γκολ και βαλαμε 2.Στοχος ηταν να παρουμε εστω 1 βαθμο (ισοπαλια) και πηραμε τρεις (νικη).Στοχος ηταν να κανουμε μια καλη εμαφανιση και την καναμε με το παραπανω συν το γεγονος οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα σε αυτο το μουντιαλ που καταφεραμε να ανατρεψουμε σκορ και να νικησουμε (με ανατροπη).
                              Ακριβώς αυτό ζητούσα, όπως και πολλοί άλλοι. Το έκαναν πράξη τα παιδιά της εθνικής. Τώρα αν προκριθούμε απλά:resp: απο εμένα.

ΥΓ: ολα τα λεφτά χθες ο Καραγκούνης στις δηλώσεις του

Comment

• Όντας εντελώς άσχετος με το ποδόσφαιρο δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω πως η φάση της κόκκινης κάρτας είναι απολαυστική. Η άκυρη κλωτσιά του πρασινούλη και μετά το "θα καταρρεύσω, μόλις μου κόπηκε ο αχίλλειος τένοντας" πέσιμο του ασπρούλη είναι απλά priceless. Κερασάκι στην τούρτα το "ντύνομαι φάντασμα με τη μπλούζα μου" του πρασινούλη.

Έντιτ: Γιατί ο δικός μας παίκτης πιάνει τη μπάλα με τα χέρια; Επιτρέπεται;
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X