Ειναι πλεον η μπαλα εκτος αγωνιστικου χωρου και τηνη πιανει για να εκτελεσει το επικειμενο αραουτ αλλα ευτυχως αυτο γινεται κοκκινη και αποκταμε αριθμητικο πλεονεκτημα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουντιάλ 2010
Collapse
X
-
Η κόκκινη σωστή είναι ένεκα πρόθεσης, η (αν)ηθικότητα του θεατρινισμού είναι το θέμα. Βέβαια είναι κοινή πρακτική διεθνώς, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα, ούτε είναι τοπικό το φαινόμενο. Επιπλέον, αφού η ρετσινιά του κουτοπόνηρου μας έχει κολλήσει έτσι κι αλλιώς, καλά έκανε και την επιβεβαίωσε για κάτι θετικό.
Comment
-
Δεν έχει σημασία το ότι η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου, η κίνηση έγινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης τον βρίσκει με τα σκαριά στο μπούτι, και τα σκαριά μάγκες πονάνε πολύ όπου και να σε βρούνε. Μπορεί να μην έκανε ζημιά στον Τοροσίδη αλλά όντως πόνεσε, δεν έκανε θέατρο.
Απλά μετά από κανένα πεντάλεπτο συνήλθεΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Φυσικα και εχει σημασια τιτε γτ αλλιως ειναι φαουλ αν δεν εχει σφυριξει κατι ο διαιτητης και την πιασει εν ωρα αγωνος εντος γηπεδου.Αλλαζει φυσικα αν εχει σταματησει ο διατητης για οποιοδηποτε λογο (φαουλ , οφσαιντ κτλ.).Τεσπα το ιδιο λεμε μαλλον αλλα δεν καταλαβες καλα γτ απανταω στην ερωτηση του Lioyd γτ επιασε τη μπαλα με τα χερια ο τορο (πριν τον χτυπησει ο νιγηριανος).Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
Όντως δεν κατάλαβα
Επίσης να παρατηρήσω πως στη δεύτερη φάση ανέβηκε πολύ το επίπεδο της μπάλας που είδαμε. Πέρα από τον όμιλό μας, σήμερα η Γερμανία ήταν πραγματική Γερμανία και πολύ κρίμα που δεν πήραν έστω το Χ. Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Οι Σέρβοι δε με εντυπωσίασαν και δεν εκμεταλλεύτηκαν τον παίχτη παραπάνω, αν και κάνανε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο διαιτητής θα μπορούσε να χαριστεί στον Κλόζε γιατί δεν ήταν σκληρό το μαρκάρισμα αλλά με κλωτσιά από πίσω χωρίς να πηγαίνεις για τη μπάλα κίτρινη το λες όπως και να έχει. Τα σκυλιά του πολέμου όμως δεν το έβαλαν κάτω, βγήκαν στην κόντρα (!!!) και θα μπορούσαν ακόμα και να έχουν κερδίσει.
Για αυτό τους πάω.
Στο σλοβενία - ΗΠΑ με ψιλοπήρε ο ύπνος, αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κοίτα τα αμερικανάκια...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Ρε βλέπω παίχτες να χάνουν κοντρόλ, να κάνουν λάθος πάσες στα 2 μέτρα, να μην μπορούν να κάνουν σέντρες και τρίπλες... Αυτή η μπάλα πρέπει να τα έχει γαμήσει όλα. Εγώ πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορούνε να αποδόσουνε καλά οι παιχταράδες των μεγάλων ομάδων. Είναι η πρώτη φορά που μου φαίνεται οτι όλοι οι παίχτες είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο (λαμπρότατη εξαίρεση ο Μέσι που ακόμα κάνει ό,τι θέλει).
Comment
-
Originally posted by Titus View Post
Στο σλοβενία - ΗΠΑ με ψιλοπήρε ο ύπνος, αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κοίτα τα αμερικανάκια...
Originally posted by ChrisTop View PostΡε βλέπω παίχτες να χάνουν κοντρόλ, να κάνουν λάθος πάσες στα 2 μέτρα, να μην μπορούν να κάνουν σέντρες και τρίπλες... Αυτή η μπάλα πρέπει να τα έχει γαμήσει όλα. Εγώ πιστεύω πως είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορούνε να αποδόσουνε καλά οι παιχταράδες των μεγάλων ομάδων. Είναι η πρώτη φορά που μου φαίνεται οτι όλοι οι παίχτες είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο (λαμπρότατη εξαίρεση ο Μέσι που ακόμα κάνει ό,τι θέλει).Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
Pantos nai exei anaferthei ena provlhma me thn mpala."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Άσχετο,αλλά πέτυχα χτες βίντεο στην τηλεόραση με παίκτες της Β. Κορέας να ζητάνε πολιτικό άσυλο στην Αφρική γιατί στη χώρα τους έχουν δικτατορία.Ο ένας είχε βάλει τα κλάμματα μάλιστα.Δεν το αναφέρω ως κάτι αστείο,απλά μου έκανε εντύπωση.Carpe diem
Comment
-
2010 κι αν δείτε πως ζουν οι Βορειοκορεάτες, προκαλεί σοκ.
Στρατιωτικό καθεστώς που δεν επιτρέπει την ελευθερία λόγου, το ιντερνετ, τη σκέψη, τη γνώμη...
ήρωες είναι πραγματικά..." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Μια που πηγε εκει η κουβεντα, μου κανει εντυπωση που συμμετεχει η Βορεια Κορεα στη διοργανωση, πιστευα οτι εχουν ελαχιστες σχεσεις με τον υπολοιπο κοσμο.
Comment
-
O δολοφόνος με το sniper στις κερκύδες των γηπέδων της Ν. Αφρικής ξαναχτυπά!! Θύμα άτυχος ποδοσφαιριστής της Ακτής Ελεφαντοστού! Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος! Εξιλαστήριο θύμα o Kaka!
The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment