Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καραγκιοζιλήκι ρε που να πάρει και να σηκώσει...Ο Κακά έπεσε θύμα σκευωρίας! Είναι αθώος!!!

Επίσης κάποιος να υπενθυμίσει στο Φαμπιάνο ότι σκοπός στο ποδόσφαιρο είναι να ΜΗΝ ακουμπάς τη μπάλα με τα χέρια. Δύο χέρια σε ένα γκολ είναι πολλά. Και εκείνος ο απίθανος διαιτητής που έχει δει το χέρι και δεν το σφυράει, και του λέει μετά "έκανες χέρι"?????
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Έλα μωρέ δεν βαριέσαι,FIFA είναι αυτή δεν πρέπει να πλασάρει πάλι την Βραζιλία ως το απόλυτο φαβορί με την τεράστια μπάλα που ξέρουν?(Just like Chealsea vs Barca in 2009)

Η πλάκα είναι ότι ο διαιτήτης το λέει κιόλας ότι το είδε XD

Τέσπα,τραγικός διαιτητής κρίμα για την Ακτή γιατί μπορούσε να πάρει ένα Χ εδώ(η Βραζιλία είχε 2 σουτ 3 γκολ)μιάς και είχε κατοχή και εντάξει δεν έπαιζε μπάλα αλλά τουλάχιστον το 1-1 νομίζω το είχε.Μόλις φάγαν το 2ο γκολ τα παράτησαν και αυτοί.

Ελπίζουμε η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ Β.κορέα να πάρει βαθμούς από την μισητή Πορτογαλλία μπας και έχει ελπιδες να προκριθεί μία Αφρικανική ομάδα στον επόμενο γύρο

Για την Ελλάδα τώρα,ο Μαραντόντα φρεσκάρει 7 παίχτες,μέσα ο Μέσσι όμως(σκύλιασε αυτό το παιδί να βάλει γκολ :/)

Ο Ρανιέρι χαρακτήρισε 'φαινόμενο των... μίντια' τον Μουρίνιο και πρόσθεσε: 'Ωρολογιακές βόμβες τα λόγια του'!

ΥΓ:Όσο για τον Άγιο κακά που λέτε μπορεί όντως να μην βαράει πρόσωπο αλλά την αγκωνιά του την δίνει,δίκαια 2η κίτρινη(αν και αυτό δεν συμφέρει την Ακτή )

Comment

• Ξενέρωσα αφάνταστα που αποβάλανε τον Κακά. Χαλάλι και το χέρι στο (καταπληκτικό μεν) γκόλ του Φαμπιάνο. Όταν τα βρήκε σκούρα η Ακτή άρχισε να το γυρίζει στο Kick-Boxing και ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα για να τους εμποδίσει... Τι να πείς...

EDIT ως απάντηση των απο πάνω.

Η Βραζιλία έπαιξε καλύτερα απο την Ακτή και την άξιζε την νίκη ρε. Αυτό που λες εσύ και λέγανε και χθες οι εκφωνητές 4 σουτ - 3 γκόλ, αφορούσε σούτ που βρήκαν στόχο. Επίσης, ο μόνος λόγος που έβαλε εκεί το χέρι του ο Κακά ήταν για να προστατευτεί γιατί ο άλλος ο βλάκας ερχόταν κατα πάνω του. Ούτε καν τον κοίταζε όταν ο άλλος πήγε και χτύπησε πάνω στο χέρι του και έπεσε και κάτω. Καμία σχέση με την περίπτωση της Εθνικής δηλαδή που ο παίχτης πήγε και τον χτύπησε με την σχάρα...

Δες και τα στατιστικά και βγάλε τα συμπεράσματα σου:

Comment

• ...

...Ρε λες να τη γλιτώσουμε...?

Για τον Κακά συμφωνώ με τον ChrisTop, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Για το Φαμπιάνο συφμωνώ με το Λάχαρλ, μπορεί να ήταν πολύ ωραίο γκολ αλλά για χάντμπολ, όχι για ποδόσφαιρο. Έτσι ξέρω κι εγώ και τη στέλνω και στο Γ.

Αυτό επίσης με τα σουτ που "βρίσκουν στόχο" ποτέ δεν το κατάλαβα, δηλαδή όσα περνουν ξυστά άουτ είναι αποτυχίες και όσα αδύναμα πάνε πάνω στον τερματοφύλακα είναι φάσεις?

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τα 2 σουτ 3 γκολ δεν τα πήρα από τους εκφωνητές ρε ChrisTop

Ποιά φάση κάναν οι Βραζιλιάνοι πέραν των γκολ και ενός σουτ που του Κακά που απέκρουσε ο Keeper της Ακτής?

Δεν αντιλέγω ότι η Βραζιλία ήταν καλύτερη,κυρίως επειδή ξέρει πως με μισή φάση να βάζει γκολ.

Μέχρι το 25 ούτε περιοχή δεν είχε πατήσει τσουπ κάνουν έναν γαμάτο συνδιασμό(τους βοήθησαν και λίγο τα ταγάρια της Ακτής μιας και πέφταν στην μπάλα λες και είναι γκόμενα σε σκυλάδικο)βάζουν γκολ.Μετά πάλι η Ακτή κατοχή χωρίς φάσεις βέβαια τσουπ 2ο γκολ χέρι.

Ε μετά εντάξει έπαιζε η Βραζιλία μόνη της,λογικό δεν είναι?

Η Βραζιλία έπαιξε πιο αποτελεσματικά,απλά η Ακτή ίσως κατάφερνε κάτι παραπάνω(έστω και ήττα με ένα γκολ αφού όπως δείχνουν τα πράγματα θα ισοβαθμήσουν με Πορτογαλία και οι διαφορές θα μετρήσουν).

Τέσπα,μην γελίομαστε πάντως η Βραζιλία σίγουρα δεν θυμίζει σε ΤΙΠΟΤΑ την Βραζιλία του 2002.Μέχρι τώρα εγώ την βρίσκω πολύ μέτρια.

Και το γκολ του Φαμπιάνο είναι για γέλια,όταν γίνονται 2 χέρια χαλάει όλη η τεχνική.Γέλασα δυνατά με τον εκφωνητή που είπε το χέρι λεπτομέρεις....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ

BTW τι στατιστικά είναι αυτά?????????Δεν δείχνουν την κόκκινη του Κακά .Μετά σου λέει επίσημα στατιστικά

Comment

• Ναι ρε και εγώ συμφωνώ με το χέρι, απλά λέω οτι αφού κάνανε την βλακεία να αποβάλουνε τον Κακά, δεν με χάλασε που μέτρησε και το γκόλ (μια τους και μια μας).

Η μεγάλη διαφορά των Βραζιλιάνων με τους Ελεφαντοδοντάνθρωπους εκτός απο την αποτελεσματικότητα είναι πως έχουν και δημιουργικούς παίχτες (Κακά και Μαικόν), που ξέρουν να δημιουργούν φάσεις απο το πουθενά.

Comment

• Ο Sniper κανει καλη δουλεια και παραμενει ασυλληπτος αλλα εβαλε και ο Κακα το χερακι του. Παντως κατι πρεπει να γινει, για μενα ανεξαρτητα αποφασης του διαιτητη θα πρεπει οι παικτες να τιμωρουνται απο την Fifa για θεατρο. Τοσο δυσκολο ειναι; Σε ακουμπησε στη κοιλια και πιανεις το κεφαλι σου; Κατσε στο καναπε του σπιτιου σου στο επομενο ματς να σου περασει και ο πονοκεφαλος.
                Do a barrel roll!

Comment

• Ελπίζουμε η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ Β.κορέα να πάρει βαθμούς από την μισητή Πορτογαλλία μπας και έχει ελπιδες να προκριθεί μία Αφρικανική ομάδα στον επόμενο γύρο
                  Έλα σε παρακαλώ τώρα. Δεν θα αντέξω να δω τον Κριστιάνο να κλαίει πάλι, είναι άθλιο θέαμα. Τα δικά μας τα νεύρα τα σκέφτηκες?
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

• Εν τω μεταξύ, το Πορτογαλία - Β.Κορέα έλειξε 7-0. Παραλίγο να σκοράρει και η θεία μου.

Ντάξει, τι να λέμε τώρα.

YΣ - Μία ωαία foto Που βούτηξα απ'το sport-fm

που πας ρε Γερμανία με τον Λεβ. Πόσα χρόνα αυτή η ομάδα δεν έχει προπονητή παρά μόνο "νέους" που κάνουν πρακτική
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Στενοχωρήθηκα για το 7-0 του Πορτογαλία - Β. Κορέα. Ο Κιμ Ιλ Γιονγκ πιθανότατα θα εκτελέσει όλους τους παίκτες, τον προπονητή και ίσως το προπονητικό τιμ. Ποιά "μάχη της Βέρνης" και "παιχνίδι εναντίον των Ναζί"...

Και όχι, έχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο αν ξέρετε κάποια βασικά πράγματα για το καθεστώς της Β. Κορέας και γενικά δικτατορίες στην Ινδοκίνα. Τους καημένους...

Comment

• Kala den tous esteile kai na kairdisoun to mundian kai an yphrxe kamia sovarh pithanothta gia kati tetoio mporoun na zhtisoun asylo se allh xwra, den pistevw na steilei snipers na tous ektelesoun.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εντωμεταξύ η χώρα ονομάζεται Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας! Απλά έλεος.
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Κι εγώ τους λυπήθηκα τους Κορεάτες. Μπορεί στην πατρίδα τους να μην τους σκοτώσουν αλλά καλά δεν θα περάσουν σίγουρα. Κρίμα.
                                Τουλάχιστον αφού χανάνε που χάνανε γιατί δεν τραβήξαν και μία κλωτσιά στην πουστάρα;

Comment

Working...
                                X