Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dreams - Nightmares

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τα Νο 1+3 είναι αστεία,το ότι βασάνιζα κόσμο όμως είναι πιο hardcore από οποιουδήποτε άλλου εδώ μέσα.
    Carpe diem

Comment

Το πιο hardcore είναι, κατά την γνώμη μου, να βιώνεις τους ίδιους τους εφιάλτες σαν να είναι πραγματικοί. Δηλαδή να βλέπεις υπαρκτά πρόσωπα, να τα αισθάνεσαι κ.α., λες και η ψυχή σου κάνει τα ταξίδια της σ' άλλους κόσμους, χωρίς βέβαια το πτώμα σου να το αντιληφθεί.

Τέτοια πράγματα θέλω να γίνουν και στα Videogames. Σαν το Total Recall ένα πράγμα.
      sigpic

Comment

Κοιμόμουν αλλά δεν το ήξερα. Ανοίγω το κουτί του PS3, το βάζω στην TV, βάζω MSG4 λιώνω και ξαφνικά ξυπνάω. Α ρε γμτ .

Το ίδιο συνέβη και με το Wii. Είδα ότι ήμουν στο σπίτι της κοπέλας μου στην Αθήνα, αγοράσαμε Wii και μάλιστα έπαιζα με τη μάνα της Wii Sports (θέλω σχόλια πάνω σε αυτό). Μετά ξύπνησα .

Comment

Originally posted by Tanno View Post
          Το πιο hardcore είναι, κατά την γνώμη μου, να βιώνεις τους ίδιους τους εφιάλτες σαν να είναι πραγματικοί. Δηλαδή να βλέπεις υπαρκτά πρόσωπα, να τα αισθάνεσαι κ.α., λες και η ψυχή σου κάνει τα ταξίδια της σ' άλλους κόσμους, χωρίς βέβαια το πτώμα σου να το αντιληφθεί.

Τέτοια πράγματα θέλω να γίνουν και στα Videogames. Σαν το Total Recall ένα πράγμα.
          Eat your tongue
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Πριν απο λιγες μερες σκεφτομουν να ανοιξω ενα τετοιο θεμα.Ειχα δει εκεινο το βραδυ οτι ημασταν με τον Altair(τον δικο μας,οχι του παιχνιδιου) σε ενα σπιτι και ειχε μπει μεσα ενα γκρεμλιν.Του ειπα λοιπον να παει στην κουζινα να φερει ενα μαχαιρι μεχρι να το πιασω εγω(ατσσσσς,ειμαι και ατρομητος).Το επιασα ευκολα αλλα μεχρι να ερθει ο αλλος με το μαχαιρι,ειχα κουραστει.Οταν αξιωθηκε επιτελους να ερθει,το ειχα πιασει με κεφαλοκλειδωμα και παραλιγο να μου κοψει το χερι 2-3 φορες με το μαχαιρι μεχρι να του κοψει το κεφαλι.Αν το ξαναδω,θα σε διωξω!Θα τα κανω ολα μονος μου!

Comment

Νιώθω συχνά πως δονούμαι, ρατατατατατατατ. Τις πρώτες φορές πίστευα πως γινόταν σεισμός και πήγαινα σε άλλα δωμάτια, έβλεπα πως οι άλλοι κοιμούνταν σαν ζωα και καταλάβαινα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την πάρτη μου. Πλέον όταν αρχίζει σηκώνομαι μέχρι να σταματήσει η δόνηση και ξανακοιμάμαι.

Comment

prin xronia eixa dei na eimai ston amaksi me ton Titus kai ton eilio kai kovame voltes. to eixa pei ston Tito kai mou eipe ''exeis megalo provlima''
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Afto pou eipe o Ramparter oti tou spane ta dontia to exw dei kai egw, einai oti xeirotero, giati allo na mhn exeis apo thn arxh tou oneirou kai allo na sou spane kata thn diarkeia...

Epishs mia fora eida oti me skotwsan, poly dyskolo oneiro kai afto.

Oi monoi gaming related efialtes pou exw dei einai oti synexizw na paizw ta games pou epaiza prin pesw gia ypno (eideika an exoun grinding), katholou efxaristo...
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Oi monoi gaming related efialtes pou exw dei einai oti synexizw na paizw ta games pou epaiza prin pesw gia ypno (eideika an exoun grinding), katholou efxaristo...
                    Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις ξυπνάω. Τα trape ήταν το πιο πρόσφατο "κρούσμα."

Comment

@Pritt@r@s:Που να με είχες γνωρίσει κι από κοντά.:xp:

Όνειρο Νο 4

Ήμουνα στο χωριό μου αργά το βράδυ και κάποια στιγμή βλέπω έναν τύπο να κουβαλάει μια σακούλα,η οποία σερνόταν στο έδαφος και άφηνε μια γραμμή από αίμα πίσω της.Με το που με βλέπει αυτός,με κυνηγάει,κάποια στιγμή σκοντάφτω και με στριμώχνει σε μια γωνία.Εκεί βγάζει ένα τσεκούρι και μου κόβει το πόδι.Εκεί ξύπνησα.

@Evans:Τα trape είναι τα trapezohedron από το FF13;
                      Carpe diem

Comment

@Evans:Τα trape είναι τα trapezohedron από το FF13;
                        Ναι. Έβλεπα χελώνες στον ύπνο μου. Τέλος πάντων, σαν το Ikaruga δεν ήταν .

Comment

Οχι εφιαλτης αλλα οταν επαιζα πολλες ωρες Fire Emblem (μιλαμε για 5ωρο τη μερα) ειχα μπει τελειως στη λογικη του να κραταω τα units εκτος range επικινδυνων(1 hit ko) εχθρων και στον υπνο μου ειχα την ιδια λογικη σε οτιδηποτε, υπολογιζα την αποσταση μου απο αλλλους ανθρωπους ωστε να μη με φτασουν. Και εχω την αισθηση οτι απο ενα σημειο και επειτα το χα και στον ξυπνιο μου αυτο, ειχα καψει κυριολεκτικα τον εγκεφαλο μου, επιανα τον εαυτο μου σε ασχετες φασεις να σκεφτομαι units και αποστασεις και αν τα εχω τοποθετησει σωστα πριν κλεισω το γυρο lol
                          Do a barrel roll!

Comment

Βρισκόμουν μόνος στο σπίτι και είχε υπερβολική ησυχία, έξω ηταν ακόμα μέρα, ξαφνικά ακουώ θόρυβο απο το σαλόνι και τρέχω να δώ τι συμβαίνει. Κατεβαινοντας την σκαλα βλέπω ενα τύπο να με κοιτάει, κλανω μέντες! κοιτάω μια στα δέξια μου μετά στα αριστερά και τσουπ δίπλα απο τον καλόγηρο βλέπω ενα lancer!!!(το πολυβόλο του Gears of War που εχει αλυσοπρίονο πάνω!) Το παιρνω βάζω μπροστα το πριόνι και αρχίζω να κυνηγάω τον δυσμοιρο τυπάκο που νόμιζε οτι θα τα βάλει με τον goty!. (διάολε ουτε στον υπνο μου δεν χάνω!!).

Τώρα γενικότερα βλεπώ κυριως αγχωτικά και οχι τρομαχτικα ονειρά. π.χ ο χειρότερος μου εφιάλτης ειναι οτι ξαναπάω στρατό! Ιδρωμένος ξυπνάω κάθε φορα.
                            I attack sharks
                            when i smell them bleed
                            I dont go swimming
                            water just wants to be around me.

Comment

Αυτο το αγχωτικο που λες με τον στρατο το εχω δει εγω για την προηγουμενη μου δουλεια.Εχω δει 2-3 φορες οτι ημουν παλι εκει και αναρωτιομουν τι μου ειπαν για να με πεισουν να επιστρεψω.Γαματη η ανακουφιση που νιωθεις ομως οταν ξυπνας απο κατι τετοιο.Ρε Altair,εχουμε γνωριστει απο κοντα και εχουμε μιλησει και στο ΤΕΙ και εκτος ΤΕΙ.

Comment

To κλασσικό όνειρο που δίνετε εξετάσεις ή είστε γενικά στο σχολείο με τα σώβρακα το έχετε δει; Εγώ ναί... και μου κάνει και εντύπωση που είναι και τόσο διαδεδομένο σαν όνειρο.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X