Χωρίς σώβρακα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dreams - Nightmares
Collapse
X
-
Originally posted by Somari View PostTo κλασσικό όνειρο που δίνετε εξετάσεις ή είστε γενικά στο σχολείο με τα σώβρακα το έχετε δει; Εγώ ναί... και μου κάνει και εντύπωση που είναι και τόσο διαδεδομένο σαν όνειρο."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Ναι κι εγω το βλεπω καμια φορα αυτο Altair, τωρα για τα βιτσια του Somari δε ξερω αλλα μου χει τυχει σε ονειρο να ειμαι εκτος σπιτιου χωρις να φοραω πχ παντελονι επειδη και καλα εφυγα βιαστηκα απο το σπιτι αν και νομιζω πιο πολλες φορες εχω δει να εμαι εξω χωρις παπουτσια αλλα με σαγιοναρες ενω επανω ειμαι κανονικα ντυμενος...
Comment
-
Μονο σε εμένα συμβαίνει; Γιατί τα όνειρά μου είναι μούφα;
Τη μία φοράω άλλα ρούχα, και μετά αλλάζουν. Την άλλη ελέγχω τον εαυτό μου, την άλλη όχι.
Α ΝΑ ΣΑΣ πω το αγαπημένο μου όνειρο νομίζω μετά από πολύ Spider-man 3 (ΣΤΟ WII! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ WII) είδα ότι είμαι στο Empire State Building στην κορυφή και είχα χεστεί πάνω μου. Νομίζω έπεσα.
Comment
-
Originally posted by Somari View PostTo κλασσικό όνειρο που δίνετε εξετάσεις ή είστε γενικά στο σχολείο με τα σώβρακα το έχετε δει; Εγώ ναί... και μου κάνει και εντύπωση που είναι και τόσο διαδεδομένο σαν όνειρο.
Και αυτό νομίζω σημαίνει ότι γενικά εκείνη την περιόδο νιώθεις αβεβαιότητα, φόβο για κάτι κτλ.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Originally posted by sain't View PostΕγώ μια νύχτα μετά από πολύ street fighter EX (ναι έπαιζα SF EX και μου άρεσε!) έβλεπα φαντάσματα ryu, zangief κλπ να περπατάνε στο δωμάτιο και είχα σηκωθεί να τους χτυπήσω για να φύγουν xD Μετά από λίγο συνειδητοποίησα τι έκανα και έπεσα για ύπνο.
Originally posted by Altair View PostΈβλεπα πως και καλά είχα την αθλητικότητα του Ezio,είχα μια βίλα σε ένα γκρεμό στην Κρήτη και από κάτω η θάλασσα.Βουτάω λοιπόν και μέσα από υποβρύχιες διαδρομές έφτασα στο υπόγειο της βίλας όπου μέσα είχα κόσμο και τους βασάνιζα.Μετά ξύπνησα.
Originally posted by Azrael View Postprin xronia eixa dei na eimai ston amaksi me ton Titus kai ton eilio kai kovame voltes. to eixa pei ston Tito kai mou eipe ''exeis megalo provlima''
Για αυτό που έγραψε ο Ground Zero, πως το να βλέπεις στον ύπνο σου να σε σκοτώνουν είναι δυσάρεστο, είχε δει κάποτε να με τρώνε ζωντανό δεινο΄σαυροι, πιάνεται?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Κι εγώ έπαιζα Street Fighter EX Plus α, ψιλομούφα τώρα που το σκέφτομαι αλλά γούσταρα.
Originally posted by sain't View PostΣτο τελευταίο τέτοιο όνειρο που είδα ο κυνηγός έτυχε να είναι ένας μικρότερος ξάδερφος μου. Έτσι όπως έτρεχα λοιπόν στα σοκάκια της Σκοπέλου ξαφνικά σκέφτομαι "Μα γιατί τρέχω να ξεφύγω? Είναι ο ξάδερφος μου που με κυνηγάει... Μπορώ άνετα να τον σαπίσω στο ξύλο..!". Και με την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να τον αντιμετωπίσω, τον περίμενα και τον άρχισα στα μπουκέτα. Δεν ξαναείδα παρόμοιο εφιάλτη από τότε.
Βέβαια απ' ό,τι φαίνεται το όνειρο έγινε upgrade μετά από κάμποσο καιρό. Ύστερα από μερικά χρόνια είδα πως αντί για τη θάλασσα είμαι κλεισμένος σε μία λίμνη και παθαίνω εκεί ασφυξία επειδή με καταπλακώνουν τα βράχια και είμαι εγκλωβισμένος σε έναν πολύ μικρό χώρο στα νερά της λίμνης, κάτω από το νερό. Αλλά και πάλι θυμήθηκα το προηγούμενο όνειρο, άρχισα να αναπνέω, βρήκα μία μικρή τρύπα στα βράχια, βγήκα στη θάλασσα και άρχισα να κόβω βόλτες, να κολυμπάω, να κοιτάω τα ψάρια κλπ, και συνέχισα κανονικά τον ύπνο.
Πλάκα πλάκα έχω καιρό να δω παρόμοιο όνειρο. Πάμε για Lv. 3, bring it on !
Originally posted by Evans View PostΜία φορά πάντως είχα δει ότι όλη η γειτονιά (ήμουν πολύ μικρός, δεν κατέβαινα κέντρο :xp: ) είχε μετατραπεί σε ζόμπι. Είχα παίξει το demo του RE2 και με επηρέασε μάλλον.
Originally posted by Somari View PostTo κλασσικό όνειρο που δίνετε εξετάσεις ή είστε γενικά στο σχολείο με τα σώβρακα το έχετε δει; Εγώ ναί... και μου κάνει και εντύπωση που είναι και τόσο διαδεδομένο σαν όνειρο.
Ο εφιάλτης που έβλεπα πριν λίγο καιρό είναι πως πάω στον στρατό και το μόνο πράγμα που με πειράζει είναι πως μου ζητάνε να κόψω το μαλλί. Ήμουν στο στρατόπεδο, και ενώ ο διοικητής έβαζε στους υπόλοιπους αγγαρείες, εμένα μου ζήτησε να ξυρίσω το μαλλί με μία ξυριστική μηχανή που μου έδωσε ο ίδιος. Καθόμουν και ξύριζα, ξύριζα, ξύριζα, ξύριζα, είχε γεμίσει ο τόπος μαλλιά, και όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη ήμουν ακόμα ο ίδιος. Εκεί ξύπνησα αλλά ήμουν χαρούμενος γμτ, δεν ήθελα να ξυπνήσω
Ο πιο βίαιος εφιάλτης που έχω δει ήταν πριν 6-7 χρόνια. Ήμουν ένας μαλλιάς, ψυχοπαθής, σχιζοφρενής δολοφόνος με μπλούζα Helloween που έσφαζε ότι κουνιόταν, και με φωνάζαν Halloween (λόγω της μπλούζας). Μιλάμε όμως για πολύ σφάξιμο, έβλεπα τα έντερα / συκώτια / πνεμόνια / σπληνάντερα κανονικότατα όπως πετάγονταν μέσα από τα άψυχα πτώματα των άτυχων περαστικών που η μοίρα τους έλαχε να βρεθούν στον δρόμο μου.
Τελικά με πήγαν στο δικαστήριο και μου επέβαλλαν θανατική ποινή ή ισόβια, δεν θυμάμαι. Όταν το άκουσα είπα με χολιγουντιανό ύφος κάτι του στυλ "Μπορεί να κατηγορείτε εμένα ότι σκοτώνω, όμως εσείς είστε οι αληθινοί δολοφόνοι της ψυχής" ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι ότι ήταν επικό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την ατάκαΤέσπα, τελικά σφαγίασα όλους όσους ήταν στο κτήριο (δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, το κοινό, κλπ) και έφυγα. Βέβαια δεν ξύπνησα, πρέπει να είχε και συνέχεια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα.
Τώρα που το σκέφτομαι, έχω αφήσει πλέον μαλλί παρόμοιο με αυτό που είχα στο όνειρο, και κυκλοφορώ που και που με μία μπλούζα Helloween που έχω αγοράσει. Και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι ίδια με αυτήν που είχα στο όνειρο (Keeper Of The Seven Keys)
Beat this :kill:
Comment
-
Ρε είσαι έπος. Αντί να βγεις στην επιφάνεια όταν κατάλαβες ότι η λίμνη είναι όνειρο, διάλεξες να γυρίσεις στη θάλασσα του πρώτου ονείρου να χαζέψεις τα ψάρια!Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Φιλε και γαμω τα όνειρα
PD ελπίζω να μην σε πετήχω ποτέ στον δρόμο.
Μια ημέρα όταν ήμουν πάρα πολύ μικρος, στο Δημοτικό σχολείο, είδα το χειρότερο εφιάλτη της ζωης μου. Είδα όνειρο ότι έπεσε κομήτης στο σχολείο, έκλεγαν οι γονεις και τα παιδια και πήρε φωτιά το έδαφος. Εκεί άκουσα και μια λέξη που δεν είχα ξανακούσει ποτέ, πολύ παράξενο. Δεν τη θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι ήταν άγνωστη.
Ξύπνησα ουρλιάζοντας!
Comment
-
To metal και τα βιντεοπαιχνίδια καταστρέφουν τη νεολαία μας και διαφθείρουν το μυαλό τους. Το υποσυνείδητο των νέων ανθρώπων έχει γεμίσει με εικόνες βίας και ανωμαλίας.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕΕΕΕ!!!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Εγώ δει 3 φορές να κάνω sex (απωθημένα παιδικής ηλικίας) .
Έχω δει άπειρες φορές ότι με κυνηγάνε και ποτέ δεν με πιάνουν .
Έχω δει ότι ο πατέρας μου με αφήνει μόνο στο αμάξι και αυτό ξαφνικά ξεκινάει και στο τέλος πέφτει σε γκρεμό .
Έχω δει ότι πνίγομαι .
Έχω δει ότι κάνω skate σε μία απίστευτα κατηφορική κατηφόρα.
Έχω δει ότι είμαι ο superman .
Αυτά
Comment
-
Εγώ δει 3 φορές να κάνω sex (απωθημένα παιδικής ηλικίας) ."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment