Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Altair exei kapoio provlhma to youtube, proxwrise to manually gia na synexisei na paizei opou kollaei, den kserw giati alla to exw anevasei 3 fores kai panta kata kairous travaei afta ta kollhmata.

    Ryu o Nikolaras efyge me Ban thn prwth fora epeidh to zhthse o idios.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • #17
      Για τον Disciple λέω, είχε κάνει 2πλο account και trollαρε. Τεσπα, ας συνεχίσουμε στον ευθυμο ρυθμό. Scatman κι άλλες δηλώσεις τώρα!
      The illusion of free will is an illusion.

      Comment


      • #18
        Γιατί ήθελε ο Nicolaras να μπαναριστεί; Τρελός ήταν; Μαζόχας;

        Και τον είχα για εντάξει άνθρωπο.

        Comment


        • #19
          Εγώ πάντως που τον είχα γνωρίσει από κοντά τον Disciple μου φάνηκε γαμώ τα άτομα.Κι όταν ήθελε να μιλήσει σοβαρά,το έκανε.Κρίμα που ξέφυγε έτσι.
          Carpe diem

          Comment


          • #20
            Τα πολλά πάρε-δώσε με τον AkiraGr τον επηρέασαν. Κι εμένα αρχικά μου φαινόταν καλό κι έξυπνο παιδί. Έχασα πάσα ιδέα με τα μπέμπικα που έκανε και μιλάμε για ενέργειες που αρμόζουν σε 13χρονο παιδί

            Τέσπα, νομίζω πως όλοι αυτοί έχουν δημιουργήσει ισχυρό συνασπισμό στο Nintendo.gr και εννοείται η Nortec τρίβει τα χέρια της lol

            Εννοείται ρε παίδες. Όποτε έχω νέο υλικό απ'τα άτομα, απευθείας εδώ
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

            Authenticity sir, authenticity. "

            Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



            Comment


            • #21
              χειρότερα είναι τα TooL fanboys.
              these walls built to stand come-what-may
              lie shattered in the ashes

              Comment


              • #22
                Τις αναφορές σε άτομα που έχουν φάει ban να τις αφήσετε. Κάνανε ότι κάνανε, πήραν πόδι και τελείωσε η ιστορία.

                Πάντως αυτό το να μην μας ενδιαφέρουν τα οικονομικά των εταιριών είναι λάθος. Η πορεία της κάθε εταιρίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα παιχνίδια που βγάζει και το πόσο ποιοτικά είναι αυτά. Κλασσική περίπτωση που μου έρχεται τώρα στο μυαλό, Sega-Shenmue III.

                Comment


                • #23
                  Originally posted by sub_zero View Post
                  Τις αναφορές σε άτομα που έχουν φάει ban να τις αφήσετε. Κάνανε ότι κάνανε, πήραν πόδι και τελείωσε η ιστορία.

                  Πάντως αυτό το να μην μας ενδιαφέρουν τα οικονομικά των εταιριών είναι λάθος. Η πορεία της κάθε εταιρίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα παιχνίδια που βγάζει και το πόσο ποιοτικά είναι αυτά. Κλασσική περίπτωση που μου έρχεται τώρα στο μυαλό, Sega-Shenmue III.
                  Εχεις δικιο εδώ και το γνωρίζω,εγώ έγραψα ότι έγραψα προς απάντηση σε ορισμένους που παθιάζονται με τις μετοχές της νιντεντο στο χρηματιστήριο.
                  .


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment


                  • #24
                    Koίτα, αν τον άλλο τον ενδιαφέρει να παίζει mario και zelda τότε είναι λογικό μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον να παθιάζεται και με τις μετοχές της nintendo στο χρηματηστήριο.
                    Στο ερώτημα γιατί το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως με την nintendo oι λόγοι ποικίλουν από το γεγονός ότι είναι μακράν η πιο παλιά στο χώρο μέχρι στο ότι οι σειρές στις οποίες βασίζεται κατά κύριο λόγο έχουν χτίσει ένα χαρακτήρα τον οποίο κρατάνε στο πέρασμα των χρόνων.

                    Comment


                    • #25
                      Emena den me enoxlei toso to na yposthrizeis thn konsola sou oso to na niwtheis thn anangh na thapseis otidhpote den vrisketai sthn konsola sou.
                      Kai afto einai to megalytero provlhma me ta fanboys ths Nintendo, gia paradeigma:

                      Cowboy gia to kinect:
                      Πιο δύσκολο είναι να προβλέψουμε την επιτυχία του "κινεκτ" παρα του Move, καθώς το Move ξέρουμε από τώρα πως θα είναι FAIL.(ok όχι fail όπως το psp go αλλα θα είναι σχεδόν ασήμαντο για το ps3).
                      Gia to PSN Store:
                      mou aresei pou iparxoune tosa pola pragmata gia to PSN alla katholou paixnidia, mono DEMO kai Add ons. Ok vale kai 2 paixnidia.
                      Ousiastika mia axrhsth diadiktiakh yphresia.
                      Gia tous paidikous hrwes ths Nintendo:
                      Αυτό όμως που όλοι τους έχουνε κοινό είναι ότι είναι μη βίαιοι χαρακτήρες. Η Nintendo αποφεύγει την βία στα παιχνίδια τις και πιστεύω πως παρα πολύ σωστά κάνει.
                      Μάλιστα σήμερα είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις έναν γνωστό NICE GAY χαρακτήρα παρα έναν χαρακτήρα που οπλοφορεί και φυτεύει σφαίρες σε ότι του κόβει τον δρόμο.
                      Εκτος του ότι δεν βλέπω τον λόγο να φτιάξει η Nintendo βίαιο χαρακτήρα καθώς υπάρχουνε μπόλικη στα videogames επίσης τους περισσοτερους βίαιους χαρακτήρες τους θεωρώ πολύ παιδικούς, ειδικά χαρακτήρες τύπου Gears of War, μάλιστα τέτοιους χαρακτήρες ποτε δεν τους ένιωθα !

                      Τώρα όσο αφορά Mature χαρακτήρες, μπορεί να είναι Mature τύπου Σάμους ,Link η Falco.
                      Geo gia Hideo Kojima:
                      Για ποιο λόγο να μη συνεχισθεί? Είχε κουραστεί ο Κοτζίμα? Δε νομίζω γιατί είναι νέος ακόμη, αν δεν φτιάξει MGS τότε τι άλλο θα φτιάξει? Μόνον αυτή τη σειρά ξέρει να φτιάχνει...με ότι άλλο έχει ασχοληθεί απέτυχε.
                      Cowboy gia Hideo kojima:
                      Αναρωτιέμαι αν ο Χυδαίο Κόζιμα φτιάχνει πια τα Metal Gear παιχνίδια, προφανώς απλά βάζουνε το όνομα του πάνω στην θήκη καθώς από τόσα πολλά Metal Gear σε αυτά τα 3 χρονια που περάσανε, κανεις δεν θα άντεχε να κάνει συνεχεια τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια.

                      Gia na doume pio kainourio Metal Gear tha mas anakoinosei stous epomenous 6 mines, leo Metal Gear kai oxi videopainxidi epeidi kseroume oloi pia tha einai i ekpliksei otan doume akoma ena countdown stin selida tou.
                      epatha tromeri apogoitevsi apo ton hideo kojima,perimena na mas dosei kati neo!!! 30 xronia metal gera ftaixnei???

                      gia afto nevriazo otan kapoios ton apokalei kalo producer,ti skata einai aftos mprosta apo ton Miyamoto???
                      ena paixnidi eftaikse ola kai ola,to metal gera!!!!
                      Μάλιστα υπάρχουνε τουλάχιστον 50 πιο σημαντική Developers από τον Χυδαίο Κόζιμα.
                      Κανένας τίτλος δεν με αφήνει τόσο πολύ αδιάφορος όσο τα Metal Gear.
                      Απογοητεύομαι όταν ο Κόζιμα δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην καριέρα του εδώ και 7,8 χρονια. Κάθεται σαν ntempelis και ανακυκλώνει το Metal Gear επειδή πουλάει σαν τρελό.

                      Χυδαίο Κόζιμα κατάντησε αηδία, μας πλημμύρισε με τα Metal Gear. Metal Gear Iphone,3DS μονο ακόμα στο Ωίϊ να βγάλει. Όπως είπα πιστεύω πως ο Χυδαίο δεν έχει άλλες ιδέες ,αυτό ήτανε, μονο Metal Gear. Μου αρέσει όταν βγάζει στο site του εκπλήξει και μετά αποκαλύπτει πως είναι Metal Gear, eeeee ok τι άλλο να είναι παρα μετά gear ?.

                      Επίσης από εδώ και στο εξής η σειρά θα παρακμάζει καθώς ο κόσμος πάντα έπαιζε Metal Gear για τον Snake, ο Snake έφτασε στο τέλος τις περιπέτειας του με το Metal Gear 4 άρα αυτό ήτανε.
                      Έπαιξα Metal Gear Twin Snakes, μετά από 15 λεπτά το αγόρασα, αξέχαστο παιχνίδι. Έπαιξα Snake Eater δεν το τερμάτισα όπως επίσης το Sons of Liberty (έπαιξα λίγο). Και τελευταίο που έπαιξα είναι το Guns of the Patriots που ενώ έφτασα μακριά μου φάνηκε παρα πολύ φτωχό/φτηνό. Ειδικά η πλοκή ήτανε για κλάματα, δηλαδή όταν άκουσα πως το χέρι του Liquid διατάζει τον Ocelot............LoL. Δεν ήτανε μονο αυτό όμως, το ξύλο που παίζανε στα ""κουτσκενες"" το θεωρώ υπερβολικό μέχρι και γέλιο, δηλαδή είναι η στιγμή που σου αρέσει όμως μετά το παρακάνουνε. Στην συνεχεια τα Boss Fights δεν ήτανε πολύ εμπνευσμένα, επαναλαμβανότανε κάποιες κινήσεις που καταντούσανε τρομερά κουραστικές, ειδικά με τον Βαμπίρ και το τελευταίο Boss, μάλιστα μονο αν προσέξει κανεις πόσες φορες επαναλαμβάνουνε τα Bosses ίδιες και ίδιες λέξεις. Κάτι ακόμα που δεν γουστάρω σε ένα σοβαρό παιχνίδι όπως το Metal Gear είναι γιατί Bosses που σκότωσα στα προηγούμενα παιχνίδια δεν παραμένουνε πεθαμένη, δηλαδή τι πρέπει να κάνει κανεις για να στείλει τους κακούς στο νεκροταφείο ?
                      Ξέρω πως ο Mantis ήτανε γαμάτος, αλλα να τον φέρεις ξανά στην ζωή με CHEAP δικαιολογίες δεν το κάνει καλο BOSS.
                      Gia ton Miyamoto kai ton Kojima:
                      Όσο αφορά τον Miyamoto με τον Χυδαίο Κόζιμα, είναι απλά τα πράγματα ο Miyamoto συνεχεια ψάχνει για κάτι καινούριο, παίρνει μέρος και σε hardware αποφασίσεις ktlp. Ο Miyamoto έφτιαξε τόσα πολλά παιχνίδια που τουλάχιστον τα 5/4 θα μείνουνε στην ιστορία ενώ το άλλο 1/4 σαν κορυφαία παιχνίδια.

                      Βεβαια σήμερα δεν ασχολείται πια με Legend of Zelda και Mario παιχνίδια απλά λέει αν του αρέσουνε η όχι και προτείνει αλλαγές όπου χρειαστούνε.
                      Ο Χυδαίο Κόζιμα το μονο που κάνει είναι να ανανεώνει το Metal Gear ξανά και ξανά. Μάλιστα προσπαθεί τόσο πολύ που τα παρακάνει. Το Twin Snakes ήτανε κλάσεις ανώτερο από το Guns of the Patriots. Πράγματα που στο Twin Snakes ήτανε αστεία σε μια μικρή δώσει όπως τα κουτιά στο Guns of the Patriots τα παρακάνει εντελώς.
                      Επίσης τα παρακάνει πολύ στα "cutscenes" ήτανε όλα ωραία στο twin snakes όμως στο Guns of the Patriots παλεύουνε σαν στις Low-Budget κινεζικες ταινίες όπου πετάγονται χιλιόμετρα στον αέρα και κάνουνε απίστευτα ακροβατικά ktlp.......Όλα ωραία όμως όταν το παρακάνεις τότε είναι κάπως κόουτο.
                      5/4 + 1/4 = 6/4 WTF?

                      H apanthsh tou GEO:
                      Απλά συμφωνώ! Μπόρεσες να χωρέσεις μέσα σε μία παράγραφο όλη την ουσία για τη διαφορά των δύο δημιουργών και γιατί ο Miyamoto είναι αναμφίβολα κορυφαίος όλων. Ο Kojima είναι συμπαθητικός δημιουργός αλλά δε μπορούμε να το συγκρίνουμε με το miyamoto για αυτά που γράφεις εδώ. Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι ο Gunpei Yokoi.
                      H apanthsh tou Cowboy:
                      Geo2004z ο Χυδαίο Κόζιμα δεν χρειάζεται να συγκριθεί με τον Miyamoto, υπάρχουνε τόση άλλη developers που κάνουνε τον Χυδαίο να μοιάζει για Amateur ,σκέψου μονο τα αδέρφια Stamper.
                      Ta ypoloipa allh fora mhn pathete overdose.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

                      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

                      Comment


                      • #26
                        Ναι οκ,ας μάθουν πρώτα ελληνικά και μετά να γράψουν τις βλακείες τους.


                        Tidy!

                        Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

                        Comment


                        • #27
                          Μλκ συντακτικό fail, ορθογραφία fail, post graduate advanced mathematics fail.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                          Comment


                          • #28
                            Εχω δει και πιο τραγικα παραδειγματα απο αυτο που ανεφερε ο scat αλλα και παλι δε θεωρω οτι εχει να κανει με την εταιρια. Ειχα ριξει πολυ γελιο με εναν τυπο στο neogaf που παραπονιοταν για το σημα της apple στο steam και ζητουσε να αφαιρεθει απο τους windows clients της υπηρεσιας.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • #29
                              ο Miyamoto συνεχεια ψάχνει για κάτι καινούριο, παίρνει μέρος και σε hardware αποφασίσεις
                              ήταν που ήταν επικά τα όσα έγραφε ο άνθρωπος
                              ε αυτό με αποτελείωσε
                              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                              Authenticity sir, authenticity. "

                              Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                              Comment


                              • #30
                                Post απ'τον paixti:Καλά αυτά τα άτομα δεν υπάρχουν.Τόσο σε αυτό το site όσο και σε ένα άλλο γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι και υπάρχουν και άτομα που συμφωνούν και μαζί τους κιόλας.Μιλάμε για την απόλυτη καφρίλα.Η ορθρογραφία έχει να κάνει κατά κύριο λόγο πάντως στο ότι χρησιμοποιούν λεξικό που μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X