Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ πιστεύω πως τα "fanboyz" δεν ενοχλούν αν δεν κάνουν αυτοί επιθέσεις, και απλώς πιστεύουν σε κάτι και δεν θέλουν να πιστέψουν κάτι άλλο.

Δικαίωμα τους είναι να πιστεύουν ότι θέλουν.

Και επίσης πστεύω ότι όλα τα fanboyz είναι fanboyz δεν υπάρχει διαφορά.

Εγώ δεν κάνω τέτοιες μαλακίες. Κάνω; ΌΧΙ, ακούτε; Θέλω να ξέρετε ότι εγώ είμαι εντάξει άνθρωπος! Και μου τη σπάει όταν με φωνάζουν fanboy.

Το έχω ξεκαθαρίσει ότι με ενδιαφέρουν κ άλλες εταιρίες, Valve, SKN, Sega, Atari, Capcom, Activision, από hardware πρώτη είναι φυσικά η Nintendo, αφού είναι η πιο μεγάλη.

Τώρα το κακό της εποχής είναι ότι αν σου αρέσει το Wii είσαι Nintendo φαν αν έχεις το xbox είσαι MS, ps3 είσε Sony φανμποΰ.

Αυτοί που λένε κάτι τέτοιο είναι οι λεγόμενοι haters, που σημαίνει ότι είναι fanboyz μιας άλλης εταιρίας.

Comment

Originally posted by Scatman
      μάλλον έχετε μπερδέψει τον ορισμό του fanboy και γενικά, έχετε πάρει λίγο στραβά το όλο θέμα.

Δεν είναι κακό να προτειμάς μία εταιρεία έναντι άλλων επειδή έτσι γουστάρεις, ικανοποιείσαι με αυτά που σου προσφέρει. Τίποτα κακό σε αυτό. Εάν ρωτήσεις τον καθένα ξεχωριστά, θα σου πεί ότι προτειμά κάποιον έναντι των άλλων.

Επίσης, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι Nintendo fan.
      YΠάρχει όμως μεγαλή διαφορά ανάμεσα σε Nintendo fan και Nintendo fanboy.
      Το Thread ασχολείται με το 2ο.

Όταν κάποιος φτάνει στο σημείο να προσπαθεί να αποδείξei πως ο κύκλος είναι τετράγωνος, να κάνει επιθέσεις επειδή θίγεται μία εταιρεία και λοιπές γραφικές αντιδράσεις... ε , πως να το κάνουμε προκαλεί. Σε άλλους νέυρα σε άλλους γέλιο. Εμένα προσωπικά γέλιο.

πχ υπήρχε ένα συγκριτικό των εκδόσεων Call of Duty (Νομίζω) στο Gametrailers (?) κι ένας απίστευτος τυπάς, έβλεπε ότι η Wii έκδοση ήταν ανώτερη οπτικά απ'τις αντίστοιχες των PS3/XBOX360.

Aυτή η κόντρα στη λογική που δεν εξυπηρετεί κάποιον σκοπό παρά μόνο την ικανοποίηση του οπαδικού(?) συναισθήματος είναι παντελώς ανόητη και διαφορετική απ'το παίζω γιατί γουστάρω και δε θέλω να αποδείξω τίποτα. Η θεση μας στην αγορά είναι αυτή του gamer/καταναλωτή και τίποτα παραπάνω.

Σε αυτή τη γενιά έχουμε τα Ninty-boys που αν μη τι άλλο είναι μοναδικά στο είδος του.

Τα περισσότερα δε, είναι πιτσιρίκια που δεν έχουν καν επαφή με την ιστορία της στο πέρασμα των ετών. Συμφωνώ σε αυτό.
      Εγώ δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Και δεν αναφέρομαι στα 12χρονα fanboys της κάθε εταιρείας που συγκρίνουνε με Conduit-Halo.
      Εγώ αναφέρομαι στα πιο ''υγιή'' fanboys. Δλδ. αυτά που είναι μεν fanboys αλλά προσπαθούν να σου αποδείξουν γιατί το τάδε game είναι καλύτερο απ'το άλλο (άσχετα αν δεν είναι).
      Αυτά ''τροφοδοτούνται'' και από τους antifanboys.

Ένα παράδειγμα τι εννοώ:
      Κυκλοφορεί το Zelda:Skyward Sword. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά όχι τέλειο. Εγώ όμως το βρίσκω το καλύτερο game ever. Αν βγω και το πω αυτομάτως είμαι Nintendo fanboy.
      Αν γίνει το ίδιο για το νέο Devil May Cry πχ. πολλοί θα διαφωνησουν μαζί μου, πολλοί θα προσπαθήσουν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά έτσι ξερά Capcom fanboy δεν νομίζω να με πει κανένας.

Και αυτό ισχύει και για τις Sony, MS.
      Αν αύριο η Capcom βγάλει κονσόλα τότε αυτομάτως o όρος Capcom fanboy θα μπει στο λεξιλόγιο μας.

ΫΓ: Χρησιμοποιώ την Capcom ως απλό παράδειγμα, δεν έχω πρόβλημα με την εταιρεία.

Comment

Σωστός, οι haters βοηθούν τους fanboys στην ύπαρξή τους, είναι σαν κρίκοι μιας αλυσίδας, αν δεν υπήρχαν fanboys "μπορεί" και να μην υπήρχαν haters ή το αντίστροφο.

Comment

Αν η capcom βγάλει κονσόλα,την έχω ήδη αγοράσει πάντως.
          Carpe diem

Comment

Κυκλοφορεί το Zelda:Skyward Sword. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά όχι τέλειο. Εγώ όμως το βρίσκω το καλύτερο game ever. Αν βγω και το πω αυτομάτως είμαι Nintendo fanboy.
            κάνεις λάθος.

εάν βγεις και πεις, μαρέσει το τάδε παιχνίδι για τον Α,Β λόγο που συγκριτικά με άλλες εμπειρίες σου διαφέρει προς το καλύτερο, κανείς σοβαρός άνθρωπος δε θα πει τίποτα.
            Τα γούστα είναι γούστα. Γιατί να στα αλλάξει ο άλλος?

επίσης είναι διαφορετικό να λες, το Zelda Skywαrd (επειδή το ανέφερες) είναι το καλύτερο που έχεις παίξει κι άλλο είναι το καλύτερο γενικά.

Το θέμα είναι η σοβαρότητα. Όσο πιο συγκροτημένη διατύπωση επιχειρημάτων ή εντυπώσεων καταθέσεις, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να σε πάρει ο άλλος στα σοβαρά.

Τέσπα, νομίζω ότι όλοι έχουμε κατανοήσει ότι αναφερόμαστε σε μία μερίδα ατόμων που γινονται γραφικοί πάνω στη λαχτάρα τους για να υπερασπιστούν.

Όπως είπα και στην αρχή του τόπικ, υπάρχουν και σοβαρά άτομα. Δεν ανήκουν όλοι στην ίδια κατηγορία.
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Αν η capcom βγάλει κονσόλα,την έχω ήδη αγοράσει πάντως.
              Αν η capcom βγάλει κονσόλα εμένα να μου γράψεις.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Scatman View Post
                κάνεις λάθος.

εάν βγεις και πεις, μαρέσει το τάδε παιχνίδι για τον Α,Β λόγο που συγκριτικά με άλλες εμπειρίες σου διαφέρει προς το καλύτερο, κανείς σοβαρός άνθρωπος δε θα πει τίποτα.
                Τα γούστα είναι γούστα. Γιατί να στα αλλάξει ο άλλος?
                Μα εδώ είπα ότι θεωρώ το Twilight Princess παιχνιδάρα και με βγάλανε Wii fanboy!

Τεσπά συμφωνώ με τον Linkmastersword πάντως ότι όλα είναι μία αλυσίδα.

Comment

Αν η capcom βγάλει κονσόλα εμένα να μου γράψεις.

Εγώ ακόμα περιμένω την Sega.....

Αλλά έχει δώσει τόσα δικαιώματα σε άλλες companies....

Comment

off topic: οπως βλεπετε ο Scatman ειναι Dj Solid fanboy...lol
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Όλοι είμαστε.Μη βλέπεις που το κρύβουμε για να αποφύγουμε την κατακραυγή του κόσμου.
                      Carpe diem

Comment

Originally posted by kfh667 View Post
                        χειρότερα είναι τα TooL fanboys.
                        Σωστός ο ΚουΦουΧού. Είναι οι επονομαζόμενοι και Tooliban, και αν πεις κάτι εναντίον των Tool σου επιτίθονται όχι με ύβρεις και χάχανα αλλά με βαθυστόχαστες επιστημονικές και αισθητικές αναλύσεις βασισμένες σε θεωρία της μουσικής, αρμονία, ιστορία της τέχνης, βουδισμό, ινδουισμό, ζωροαστρισμό, ταοϊσμό, κομφουκιανισμό, μαρξισμό - λενινισμό, οπορτουνισμό, σεισμό και όποιον άλλο -ισμό μπορείτε να φανταστείτε, και όλα αυτα με ελαφρώς σηκωμένη μύτη προς τους βάρβαρους και απολίτιστους, μπλαζέ ύφος μύστη (όχι απλά γνώστη) και ακατάσχετη παπαρολογία που ξεχύνεται στα αυτιά σου σαν οχετός (ή εμετός?)

Τυγχάνω μεγάλος φαν του συγκροτήματος, ταυς θεωρώ ανθώπους με ΠΟΛΥ βαθά γνώση πάνω στη μουσική και όχι απλά δεξιοτέχνες μουσικούς που παίζουν παπάδες δεσπότες και μητροπολίτες, και για μένα προσωπικά το Lateralus είναι από τους 10 καλύτερους δίσκους όλων των εποχών ανεξαρτήρως μουσικής και εντελώς ανεπανάληπτο. Ελπίζω όμως πως αυτό το επίπεδο κουλτουρομεταλά δεν το έφτασα και ούτε πρόκειται να το φτάσω.

Στο θέμα μας τώρα, έχετε κάνει ένα μικρό φάουλ. Η σταχυολόγηση μαργαριταριών από fanboys είναι διασκεδαστική (αν και ελαφρώς επιλήψιμη) αλλά καλό είναι να γίνεται χωρίς να αναφέρεται ποιός είπε τι. Είναι σίγουρα άκομψο να κάνουμε ένα copy paste και να παριστάνουμε το σπαστικό ρουφιάνο του δημοτικού που μόλις πατάγαμε μια κουράδα πχ έτρεχε φωνάζοντας σε όλο το προαύλιο "Ο Τίτος πάτησε μια κουράδα χοχοχοχοχο" (φανταστικό γεγονός). Στο κάτω κάτω δε θέλουμε θιγμένα και εξοργιχμένα fanboys να γράφονται καλοκαιριάτικα στο forum και να υπερασπίζονται το δικαίωμά τους στο fanboyσμό. Ανώνυμα λοιπόν από δω και πέρα παρακαλώ

Προσωπική μου γνώμη - τα fanboys είναι διασκεδαστικά και ευχάριστα, σπάνε τη μονοτονία και τη σοβαροφάνεια, και είναι σαν τις παιδικές ασθένειες. Στην ήπια μορφή τους τα αγνοείς και περνάνε με έναν ύπνο, στη βαριά τους μορφή εκτροχιάζουν συζητήσεις και τσαντίζουν τον κόσμο με αποτέλεσμα ένα ban. Ας τα κρατήσουμε λοιπόν για παιχνίδια και ας τα ψεκάσουμε με Baygon όταν γίνουν ενοχλητικά για τη δημόσια τάξη ασφάλεια και αιδώ.

Play on!
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

είσαι fanboy και μετά τα 15 δηλαδή? νόμιζα πως το κόβεις μετα απο κάποια ηλικία...

Comment

Λολζ.... όλη μέρα τρως στη μάπα 30άρηδες κολλημένους. xp

Comment

Υγιές fanboy δεν νοείται σαν όρος. Είναι σαν να είσαι βαμμένος βάζελος και να παραδεχτείς ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι.

Άλλο fan άλλο fanboy. Δυστυχώς fanboys υπάρχουν και πέραν της τρυφερής ηλικίας των 12-15. Δείτε posts σε αυτό το forum, σε άλλα fora από τους αυτοαποκαλούμενους σκεπτόμενους nintendo fans μεν, all aroumd gamers δε. Πότε θάβανε εντελώς συμπτωματικά το overrated FF 7( βλέπεις όταν ήταν 10-12 πυ έβγαινε το 3 στο snes κάνανε importing στην Ελλάδα ), πότε εκθειάζανε το "υπέροχο από όλες τις απόψεις" Disaster, No more heroes ενώ παράλληλα δεν ξεχνούσαν να τονίζουν πόσο μπροστά είναι από πολλές next gen δημιουργίες. Α και μην τολμήσει κανείς να πει πως το Twilight Princess ήταν μέτριο Zelda, θα πέσουν κεφάλια, ενώ παράλληλα θα σας πούνε anti nintendo, δλδ ποιο game έχει βγει για ps3, 360 που να το ξεπερνάει κτλ... Το καλύτερο βέβαια είναι πως μετά από χρόνια αντιπαραθεσεων κτλ κτλ βρισιματος της SEGA, χαράς όταν το DC απέτυχε, γίνανε ξαφνικά fan της εταιρείας...( Sonic games for Wii= Win λέμεεεεεεε)

Και η πλάκα είναι πως όλα αυτά τα γράφω ενώ δηλώνω nintendo fan, απλά έτυχε τα πέτρινα χρόνια να γίνω και playstation fan. Στο πυρ το εξώτερον λέμε...
                              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

δλδ ποιο game έχει βγει για ps3, 360 που να το ξεπερνάει κτλ...
                                Τώρα σοβαρά...Arkham Asylum...ήθελα να το πω κάπου και βρήκα πάτημα εδώ...είναι action adventure με αρκετούς zeldistikous μηχανισμούς, που χαλαρότατα πατάει κάτω το ΤΡ...

Σόρυ για το άσχετο...
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X