Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Fan Boys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by RooF View Post
    και http://www.pspgr.net/ και ισως και αλλα.

Παιδια κατα τη γνωμη μου ειστε φαουλ και θελω να το σταματησω απο μερους μου εδω, ειπα οτι ηταν να πω, δε δινω δεκαρα για το τι λεει ο καθενας για Nintendo, Sony, Xbox, τα εχω σχεδον ολα και ξερω την αληθεια, εχω το μονο που λεω ειναι οτι λιγη προσοχη στις εκφρασεις δε βλαπτει.

Οποιος απο εσας ειναι μελος στο ninty και θεωρει οτι ενα ποστ τον θιγει μπορει να κανει μια αναφορα και να το εξετασουμε.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Nintendo (ούτε άλλες εταιρείες,ίσως τις overated Valve/Blizzard,αλλά that's just me).Kάθε άλλο μάλιστα,την σέβομαι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για την προσφορά της στον χώρο,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κάνει (και δεν συνεχίζει να κάνει) τα στραβοπατήματά της.
    Εκεί που μου γυρνάνε τ'άντερα και γίνονται κοντοσούβλι,είναι με τους οπαδούς της.Δε λέω,είναι τα sony fanboys εκενυριστικά,αλλά της nintendo έχουν καταντήσει πραγματικά αηδία.Πλέον,η μόνη αντίδραση που ταιριάζει είναι να το πάρεις χαλαρά και να απολαμβάνεις την κάθε "μπιπ" που πετάνε.
    Carpe diem

Comment

• overated η valve και η blizzard? seriously whats wrong with u??

σοβαρα παντως οποιοσδηποτε 23+ ασχολητε με εννοιες τυπου ''fanboy'' παλιμπαιδιζει

Comment

• Eνώ η Blizzard...
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
          overated η valve και η blizzard? seriously whats wrong with u??
          Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω μια εταιρεία που βγάζει παιχνιδάρες μεν,κάνει 100 χρόνια δε,για να τα κυκλοφορήσει,όταν υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγάζουν απείρως καλύτερους τίτλους (ΙΜΟ πάντα) σε μικρότερο χρονικό διάστημα.Assassin's Creed Brotherhood πχ.
          Εννιά μήνες διαφορά από το 2 και ήταν τίγκα στο νέο περιεχόμενο.Οκ σίγουρα δεν ήταν τόσο πρωτότυπο,αλλά who cares.Ήταν αρκετά καλό και τίγκα στο fan service.Επίσης η διάρκειά του πολύ μεγαλύτερη από το HL2 φερειπείν.

edit:We don't stop playing videogames because we get old,we get old because we stop playing videogames.
          Carpe diem

Comment

• ναι εκανα edit

οχι ρε ξεκολλαττε με την blizzard οι ανθρωποι της ειναι πολυ μπροστα, βασικα ενταξει σας καταλαβαινω αν δεν εχει καει καποιος με wow, diablo,starcraft δεν μπορει να καταλαβει γιατι τοσος ντορος με αυτη την εταιρεια

Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω μια εταιρεία που βγάζει παιχνιδάρες μεν,κάνει 100 χρόνια δε,για να τα κυκλοφορήσει,όταν υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγάζουν απείρως καλύτερους τίτλους (ΙΜΟ πάντα) σε μικρότερο χρονικό διάστημα.Assassin's Creed Brotherhood πχ.
            ε τωρα βρε αγορι μου συγκρινεις πορτακαλια με βερυκοκκα ομως assasins creed με wow και με starcraft seriosusly?

δεν μπορεις να αντιληφθεις ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξεις ενα παιχνιδι με competitive φυση και ταυτοχρονα να κανεις τους παιχτες να ασχολουνται για χρονια (starcraft) λυπαμαι

εχεις ακουσει ποτε μαζι τις λεξεις starcraft και κορεα?

Comment

• Έχω ασχοληθεί με Diablo 1,Warcraft 2/3,Starcraft 1 (ελάχιστα).

Έκανα κι εγώ έντιτ πιο πάνω,δες το.

edit:Στο στρατό είχα πετύχει κανάλι στην Nova που έδειχνε αγώνες Starcraft με σχολιασμό κιόλας.Αλλά εμένα προσωπικά δε μου λέει κάτι αυτό.Υπάρχουν πολλών κατηγοριών "καμμένοι".
              BTW και το Brotherhood έχει competitive multiplayer.
              Carpe diem

Comment

• Hahaha wtf re ACB = ένα μεγάλο dlc του AC2... Και η blizzard αν έφτιαχνε diablo 3 που ήταν ολόιδιο με το 2 εννέα μήνες θα έκανε...
                Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                  άλλες εταιρείες,ίσως τις overated Valve/Blizzard

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Η σκεπτική γάτα έχει έναν donald στο κεφάλι...
                    Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                      Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω μια εταιρεία που βγάζει παιχνιδάρες μεν,κάνει 100 χρόνια δε,για να τα κυκλοφορήσει,όταν υπάρχουν άλλες εταιρείες που βγάζουν απείρως καλύτερους τίτλους (ΙΜΟ πάντα)

Για να το δείτε όσοι δεν μπορείτε να διαβάσετε μικρά γραμμάτα.Γκαβούλιακες.
                      Carpe diem

Comment

• ξαναεκανα edit

παιδια κοιταξτε ειναι απλα τα πραγματα την μερα που θα κυκλοφορησει το diablo 3 θα καταστραφει το internet , το δντ θα μας αφησει ησυχους, η σεληνη θα εξαφανιστει και εγω θα ξαναβαλω σε λειτουργια το wii μου ετσι για να δω πως ειναι το interface γιατι το εχω ξεχασει, ΝΑΙ θα αφησω τα κοκαλα μου πανω στο πληκτρολογιο με το D3!! τι λεμε τωρα!!!!

Comment

• Θα συμφωνήσω με τον roof πως δεν ειναι σωστο να μιλας για αλλους οταν δεν ειναι μπροστα να διαβαζουν και να μπορουν να απαντησουν.Αυτα τα πισω απο την πλατη δεν ειναι ωραια,απλες αναφορες χωρις ονοματα ειναι αρκετες για τα lulz του θεματος.
                          Ασε που οταν του το λες απευθειας μπορεις να κανεις και flame (humorακι)

Comment

• Ψιλοσυμφωνω οτι ειναι λιγο overrated η Valve, τουλαχιστον με τα δικα μου γουστα δεν εχει βγαλει καποιο αριστουργημα. Και θα προσθεσω και την Bungie παροτι μου αρεσουν τα Halo γιατι δεν εχει βγαλει τιποτα αλλο πραγματικα..

Comment

• Ψιλοσυμφωνω οτι ειναι λιγο overrated η Valve
                              μηπως λιγο δεν σου ψιλοαρεσουν τα λιγα παιχνιδια που βγαζει η valve σε ενα ψιλομακροπροθεσμο χρονικο διαστημα?

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
                                μηπως λιγο δεν σου ψιλοαρεσουν τα λιγα παιχνιδια που βγαζει η valve σε ενα ψιλομακροπροθεσμο χρονικο διαστημα?
                                Λιγακι ναι αλλα ντρεπομαι να το πω...

Comment

Working...
                                X