Originally posted by Evans
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Greeklish to greek translators FTW...
To Famitsu eixe valei 40/40 sto FFXII"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Συζήτηση περι Ζelda για GOTY
Τα παιχνίδια Zelda αποτελούν αφετηρίες νέων γενεών παιχτών.
Πιο Uncharted; Ποιο φρούλι χαρακτήρα δεν έχω ξαναδεί! Σαν να βγήκε από τίποτα μπουζούκια!! Αξυρυσιά, φουλαράκι και παντελόνι των 500$. Αυτό είναι πρότυπο ήρωα;; Ήρωάς είναι στο πνεύμα, όχι στη φιγούρα! Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό ή επειδή έχει τα καλύτερα γραφικά. Παιχνίδια όπως της Nintendo έχουν; Ελα, Αλέκο!
Comment
-
Φρούλι τι είναι;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ξεπερνώντας το πιο/ποιο πάμε:
Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Πιο Uncharted; Ποιο φρούλι χαρακτήρα δεν έχω ξαναδεί! Σαν να βγήκε από τίποτα μπουζούκια!! Αξυρυσιά, φουλαράκι και παντελόνι των 500$. Αυτό είναι πρότυπο ήρωα;; Ήρωάς είναι στο πνεύμα, όχι στη φιγούρα! Αλλά είπαμε: αυτοί αντιπροσωπεύουν το σύγχρονο κούφιο lifestyle μιας αγελής ανθρώπων που αγοράζουν κονσόλες επειδή είναι τις μόδας ή το γράφει το περιοδικό ή επειδή έχει τα καλύτερα γραφικά. Παιχνίδια όπως της Nintendo έχουν; Ελα, Αλέκο!
Comment
-
Profanws froulhs einai o gay...
Ektos an htan troll oi erwthseis opote fail"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Δεν είναι ακριβώς gay.
Είναι πιο κοντά στο μετροσέξουαλ νομίζω.
Comment
-
Η αξυρισιά και η βρώμα πάνω στα ρούχα του Drake είναι μετροσέξουαλ; Το ροζ μαλλί του Λινκ δηλαδή τι είναι;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
ksanavazw to post
Οπαδισμοί θα υπάρχουν πάντα επίσης...
Πάντως είναι καλύτερα να πιστεύεις σε κάτι παρά να παίζεις με όλες τις κονσόλες. Είναι καλύτερα κάποιος να ξεκαθαρίζει την θέση σου ποιον υποστηρίζεις, παρά να γράφεις σχόλια "οπαδισμών". Αν κάποιος δεν πιστεύει στην Nintendo, παρά γράφει σχόλια περί "οπαδισμών", μου προκαλεί έκπληξη αφενός γιατί γράφει αυτα σε site οπαδών της Nintendo, αφετέρου κρίνει τις απόψεις του κάθε αναγνώστη με χαρακτηρισμούς. Αλήθεια τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
Comment
-
Originally posted by straier View PostΗ αξυρισιά και η βρώμα πάνω στα ρούχα του Drake είναι μετροσέξουαλ; Το ροζ μαλλί του Λινκ δηλαδή τι είναι;
Δεν είπα ότι ισχύει αυτό.
Απλά είπα που πιστεύω πως πλησιάζει η λέξη φρούλης.
Comment
Comment