Ούτε ένα λεπτό δε μου πήρε και το βρήκα το επίμαχο ποστ.Δεν άντεξα,τον ρώτησα τελικά τι είναι το φρούλι.Ναι ρε κόλλησα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo Fan Boys
Collapse
X
-
Mallon Φρουλης hthele na grapei alla epeidh osoi den grafoun Greeklish kseroun kalh orthografia tou vghke me giwta."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
Παιδιά ενημερώστε μας, μη μας αφήνετε σε αγωνία...
Πάντως είναι καλύτερα να πιστεύεις σε κάτι παρά να παίζεις με όλες τις κονσόλες. Είναι καλύτερα κάποιος να ξεκαθαρίζει την θέση σου ποιον υποστηρίζεις, παρά να γράφεις σχόλια "οπαδισμών". Αν κάποιος δεν πιστεύει στην Nintendo, παρά γράφει σχόλια περί "οπαδισμών", μου προκαλεί έκπληξη αφενός γιατί γράφει αυτα σε site οπαδών της Nintendo, αφετέρου κρίνει τις απόψεις του κάθε αναγνώστη με χαρακτηρισμούς. Αλήθεια τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το φρούλι είναι ο φρούλης, ο φλούφλης. Ο ψευτόμαγκας.
Απάντηση σε όποιον έχει απορία.
Μου προκαλεί απορία που διαβάζω απόψεις που δεν υποστηρίζουν κορυφαίους τίτλους της Nintendo, ΌΧΙ επειδή είναι Nintendo αλλά επειδή έχει υπάρξει τέτοια προώθηση στο Uncharted και Skyrim που ακόμα εν έτει 2012 πατούν κουμπιά για παίξουν. Ίσως για αυτούς τους λόγους όπου τελικά στο Skyward Sword παίζεις adventure με 1:1 motion controls με ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ ιστορία και εναλλαγή συναισθημάτων. Αλλά κάποιοι ακόμα μιλάνε για αντίγραφα παιχνιδιών από Zelda. Εγώ παίζω games από το 1986. ATARI 2600, Amiga 500, Commodore 64, MNES, SNES, NINTENDO 64, GAMECUBE, WII, 3DS.
Έχω ζήσει μαζί με άλλους τα πρώτα χρόνια που ακούγαμε μια είδηση για Nintendo ανά τρίμηνο, όχι τρίωρο, και διαβάζω τώρα για Uncharted, Skyrim και συναφή εταιρίες Dark Links που έδειξε η Nintendo στο Twilight Princess. Δεν τα λέω αυτα επειδή είμαι κανένας "οπαδός" όπως απαξιωτικά το έγραψε ο νεαρός paixtis. Γιατί για να αναφέρει περί οπαδισμού (υπάρχει τέτοια λέξη; ) προφανώς ή δεν είναι οπαδός της Nintendo ή θεωρεί τους άλλους που υπερασπίζονται την αλήθεια των παιχνιδιών, ένα κίνημα. Θα υπενθυμίσω την διαφορά ότι για τα παιχνίδια της Nintendo μιλάνε οι παίχτες της. Για τα παιχνίδια των άλλων κονσολων μιλάνε οι εταιρίες τους. Και οποίος έχει πρόβλημα, ναι εγώ είμαι οπαδός της Nintendo και υπερασπίζομαι την Nintendo γιατί έτσι μου αρέσει.
Εγώ δεν φοβάμαι να πω την άποψη για αυτό που ήταν, είναι και θα είναι για μένα η Nintendo. Nintendo forever!!!
EDIT
OH GOD WTF
(O PAIXTIS)
προφανώς ή δεν είναι οπαδός της Nintendo ή θεωρεί τους άλλους που υπερασπίζονται την αλήθεια των παιχνιδιών, ένα κίνημα.
Comment
-
Anarwtiemai an niwthoun kai sterhtiko syndromo."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Είναι κρίμα πάντως ο τύπος που παίζει παιχνίδια από τότε που γεννήθηκα (1986) να είναι τόσο κολλημένος με την Nintendo και την κάθε Nintendo. Όταν ήμασταν παιδάκια οκ, το καταλαβαίνω, όμως αυτό παραπάει.
Αυτά απ' ό,τι κατάλαβα είναι φρέσκα posts από άλλο forum ? Ελπίζω να υπάρχουν και λογικά άτομα και να μην είναι όλοι σαν τους παραπάνω. Παρεμπιπτόντως όταν γράφτηκα στο forum και είδα κάποια posts του Παίχτη, μου μύρισαν nintendofanboyλα. Όταν τυχαία πέτυχα ένα post του σε ένα άλλο site (δεν θυμάμαι ποιο) και του την έμπαιναν κάποιοι της Nintendo επειδή τόλμησε να πει κάτι "άσχημο" για την εταιρία, αναθεώρησα εντελώς Paixti εννοείται χωρίς παρεξήγηση, απλά το λέω επειδή μου είχε κάνει εντύπωση.
Comment
-
To mono meionekthma tou paixtis einai oti kapoies fores vgazei viastika symperasmata gia games pou den exei paiksei kata ta alla mia xara.
A' poiothta."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
(Γαμώ την αϋπνία μου)
Μιλάμε για νέα επίπεδα έτσι? Το Μπαόγκι του gaming είναι ο τύπος, δηλώνει ξεκάθαρα "έχουμε βάλει ηθελημένα τις παρωπίδες μας και πολύ γουστάρουμε κιόλας".
Εγώ που δεν έχω τερματίσει ποτέ κανένα Zelda γεννήθηκα από κανένα ψηφιακό κρίνο ή βγήκα από κανά εργαστήριο? Μήπως είμαι ο Αντίχριστος του gaming?
η το Portal, το οποιο ολοι οι haters το εχουν θεοποιησει επειδη πηδας μεσα απο κατι τρυπες λες και κατι τρεχει στα γυφτικα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment