Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παντόφλα: Καλοκαίρι Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το αυθεντικό, κανονικό κουτί του Planescape Torment. NickTG είσαι μπάσταρδος σκύλος και θα πεθάνεις σα μπάσταρδος σκύλος.

Η παντόφλα του sub zero επίσης είναι επίσημη ενδυμασία του παραλιοκλάμπερ, είμαι σίγουρος πως φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Λάχαρλ είσαι θεός, η παντόφλα ΜΕΣΑ στο κουτί???
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
      Το αυθεντικό, κανονικό κουτί του Planescape Torment. NickTG είσαι μπάσταρδος σκύλος και θα πεθάνεις σα μπάσταρδος σκύλος.

Originally posted by enwsiths View Post
      ultra-mega-titan RESPECT 4 Teh GAMEZZZ...

Thanks!
      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Μπουρναζος παντοφλα 2 ετων για χρηση στο σπιτι και μιας και ειδα καποια resident evil μπηκα στον πειρασμο για τον συνδυασμο

Comment

Πως και πηρες το US Shenmue?
          Ποια ειναι η Snes κασετούλα;
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Kαλά εννοείται ότι οτιδήποτε περιέχει shenmue είναι απλά win.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post

Όταν έψαξα το παιχνίδι (το 2004), είχα δυσκολευτεί πολύ να βρω την ευρωπαική έκδοση σε λογική τιμή και τελικά πήρα αυτή την έκδοση που είναι μία αμερικάνικη Version της ntscj ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω και τι γίνεται. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ενω και το dreamcast το είχα αγοράσει τότε αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμα. Ίσως μία ανακοίνωση του 3 με κάνει να πιάσω και αυτό και το 2 για ένα replay.
              H κασέτα του snes είναι το mortal kombat 3.
              Aυτά τα 2 είναι τα παιχνίδια για τα οποία έχω σκάσει τα περισσότερα λεφτά συνολικά, 100 ευρώ για το πρώτο και 27000 δραχμές για το δεύτερο

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post

Mortaaal Kombaaat 3!
                Α ρε τι ομορφες εποχες, αυτη η κασετα κοσμει και καποιο απο τα δικα μου ραφια.
                Πολυ cult πινελια, ειναι μια ενδιαφερουσα αντιθεση σε σχεση με τα Shenmue .

Comment

Originally posted by sub_zero
                  Όταν έψαξα το παιχνίδι (το 2004), είχα δυσκολευτεί πολύ να βρω την ευρωπαική έκδοση σε λογική τιμή και τελικά πήρα αυτή την έκδοση που είναι μία αμερικάνικη Version της ntscj ώστε να μπορώ να καταλαβαίνω και τι γίνεται. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ενω και το dreamcast το είχα αγοράσει τότε αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμα. Ίσως μία ανακοίνωση του 3 με κάνει να πιάσω και αυτό και το 2 για ένα replay.
                  H κασέτα του snes είναι το mortal kombat 3.
                  Aυτά τα 2 είναι τα παιχνίδια για τα οποία έχω σκάσει τα περισσότερα λεφτά συνολικά, 100 ευρώ για το πρώτο και 27000 δραχμές για το δεύτερο

Εγώ ακόμα περιμένω να βγει σε XBLA/PSN που είχανε πει,στο πλαίσιο των dreamcast digital titles που είχανε πει.Και προχτές κάτι άκουσα ότι δεν έχει ακυρωθεί το project οπότε ακόμα περιμένουμε.Βαριέμαι να συνδέσω Dreamcast μόνο για τα 2 Shenmue,παρόλο που αξίζει.
                  Carpe diem

Comment

Τέλος και ο τρίτος κύκλος διακοπών (Σαντορίνη) και είπα να μοιραστώ μαζί σας το κύκνειο άσμα της παντόφλας που παρουσίασα στο εισαγωγικό post. Behold λοιπόν:

Ο μερακλής gamer θα παρατηρήσει το ελληνικό manual του Super Mario Land, πεσκέσι στον αρχηγό (Burai) που το κουβαλούσα σε όλες τις διακοπές μέσα στο πορτοφόλι μου.

Το τελευταίο (μάλλον) ταξίδι της παντόφλας ήταν ηρωικό, περπάτησε όλη την Οία δύο φορές, ανέβηκε όλα τα σκαλιά από το λιμάνι της Οίας στην Οία, πέρασε ολόκληρη τη Θηρασία, επισκέφτηκε το Φάρο, την Περίσσα, την κόκκινη παραλία, την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, διένυσε την απόσταση Καρτεράδος-Φηρά 2 φορές (πάνω κάτω), περπάτησε όλα τα Φηρά και μεγάλο μέρος της Παλιάς Καμένης. Τα άντεξε όλα αυτά, αλλά του χρόνου λέω να την αντικαταστήσω με ένα καινούριο ζευγάρι ή με πέδιλα .

Η φωτογραφία είναι από τον Προφήτη Ηλία, έχω φωτογραφία και από το Φάρο και από κάπου αλλού αλλά προτίμησα αυτήν. Αυτά .

Comment

Πάχυνες!

Comment

Το καλοκαίρι γίνεται κορμάρα ο σωστός ο κόσμος.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by Imrahil View Post
                          Πάχυνες!
                          Από εκείνη τη συνάντηση στο λεωφορείο έχασα 1-2 κιλά .

Comment

Diaita Rampidis Asap!
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                            X