Τωρα που το λέτε ψήνομαι για ενα DnD απλώς πριν αρχίσουμε εγώ (και αρκετοί άλλοι φανταζομαι ;) ) θα χρειαστούμε αρκετή ενημέρωση
"
Μ' αρέσει τέλος να παίζω ιδιαίτερους χαρακτήρες (έχω στήσει για παράδειγμα δικό μου prestige class το οποίο λέγεται Bladedancer - fighter με μεγάλο charisma και ανεπτυγμένα fighting technics).

) φέτος κατάφερα πάλι να εισχωρήσω σε πάρτυ ως παίκτης. Στα 6 αυτά χρόνια, έπαιξα κλασσικό fantasy setting σε Forgotten Realms, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν όταν δημιούργησα έναν δικό μου κόσμο, με δικά μου Πάνθεον, status quo, πολιτικο/κοινωνικές καταστάσεις και κυρίως, archetypes. Οι κανόνες ήταν προσαρμοσμένοι (στα απαραίτητα σημεία) της έκδοσης 3.5 και συνολικά το campaign κράτησε περίπου 3 χρόνια (με μεγάλα κενά), χωρίς δυστυχώς να ολοκληρωθεί ποτέ, αν και είχα σίγουρη την συμμετοχή και την φάτσα του υπερκακούλη!!!! Φανταστείτε ότι οι συμμετοχές έφτασαν στους 10 παίκτες (χωρίς εμένα) και αναγκάστηκα να χωρίσω τις ομάδες, οπότε έτρεχα 2 parties με διαφορές ημερών μεταξύ τους, σε συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, κάτι που κατέστει αδύνατο από ένα σημείο και μετά...
(ή απλά θα δίνουμε ραντεβού irl για να το κάνουμε
). Όπως και να ΄χει, εγώ είμαι μέσα πάντως.
(ή απλά θα δίνουμε ραντεβού irl για να το κάνουμε
). Όπως και να ΄χει, εγώ είμαι μέσα πάντως.
"
<_< :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Comment