Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pen and paper RPG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χμου χμου... Θα με κάνετε πάλι DM; Αυτό σημαίνει ότι δεν κόψατε ΟΛΕΣ τις φλέβες σας από το προηγούμενο campaign ε; (το οποίο δυστυχώς κόπηκε...)

Έχω δουλειά τότε!!

Μετά την εξεταστική όμως...

Θα μπορούσα να κάνω μια ιστοριούλα, θα χρησιμοποιήσουμε όμως αυτή τη φορά ολοκληρωμένο setting. Τι θέλετε; Forgotten Realms ή Dragonlance;

Comment

Getta Robo μπορώ μήπως να κατασκηνώσω δίπλα από την βιβλιοθήκη σου? Ε? 'Ελα τώρα δεν θα αρνηθείς σε έναν συνφορουμιστή σωστά??? [/b]
      Δεν τα εχω υπολογισει, αλλα ειναι αρκετα χρηματα.
      Πλυν απο ελαχιστα που αγοραστηκανε σε διαφορα παζαρια / ευκαιριες, τα πηρα στη πληρη τιμη τους απο Ελλαδα.
      Δλδ αν ενα βιβλιο εκανε 30$ το πηρα 35? κτπ κτπ κτπ.
      Για αρκετα απο αυτα, εκανα τρομακτικη οικονομια.. ισως σε υπερβολικο βαθμο. Πχ για να παρω το players guide to the changing breeds, δεν εφαγα 3 μερες στο στρατο. Το αξιζε ομως, γιατι πρεπει να ειναι ενα απο τα 10 στην Ελλαδα, πλυν του οτι ειναι επικο βιβλιο.
      Γενικα, σαν φιλος του παλιου καλου word of darkness, πρωταρχικος σκοπος μου ειναι να εχω μια καλη και ολοκληρωμενη βιβλιοθηκη απο τα καλυτερα βιβλια του, ωστε να γινει οσο ποιο χρωματισμενο ενα καλο σεναριο.
      Μου λειπουν περιπου 20 βιβλια απο αυτα που θα ηθελα να εχω. Δυστηχως αρκετα απο αυτα (spectres: dark reflections) μπορουν να φτασουν ως και 200? για αγορα, ποσο που δεν μπορω να διαθεσω.
      Το μονο σιγουρο ειναι, πως μετα απο τοσο κυνηγι, κοπο και κουραση για να τα βρω, η διασκεδαση που μου προσφεραν σε εμενα και σε φιλους ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω αποκομισει στη ζωη μου
      Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
      It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
      A man wields his sword in order to depart life with a smile.
      In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
      Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
      Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
      Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Το λοιπόν, χάρην της κυκλοφορίας της 4th Edition του D&D, ξεθάβω αυτό το ξεχασμένο τόπικ.

Κατέβασα τα βιβλία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω ακόμα καθώς είμαι ήδη Storyteller σε παιχνίδι World of Darkness και player σε 3.5 edition D&D.

Μια πρώτη ματιά που έριξα στα βιβλία δεν με έπεισε, ωστόσο θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες-αν γίνεται από άτομα που την έχουν τεστάρει.
        Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

kiku θα ρθεις τη κυριακη στη συναντηση?

Comment

[/b]
            Γιατί? Κανονίσατε συνάντηση για D&D?

Σοβαρά τώρα, υπολόγιζα να κατέβω με αφορμή το Rock 'em all αλλά μιας και δεν βρήκα κανέναν να πάει μαζί μου είπα να το αφήσω για άλλη φορά. Εσείς τι έχετε κανονίσει?
            Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

[/b]
              Τι διαολο μοντελο εισαι? B)
              [/b]

Σουμαδα! η κανα msn...
              [/b]

(again)
              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Working...
              X