Μας την ακύρωσαν ναι καλά είναι πληροφορημένος ο Somari.Η κατάληψη σταμάτησε και ξεκίνησε το νέο εξάμηνο.Βέβαια έχουμε διαμαρτυρίες στο forum μας.Πήγαν σήμερα κάτι παιδιά στο γραφείο του προέδρου για παράλληλη εξεταστική στον Οκτώβρη μαζί με τα μαθήματα.Του πήγαν μάλιστα και ανάλογες αποφάσεις από άλλες σχολές για να πειστεί.Για να δούμε.Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δωθεί διπλή τον Ιανουάριο αν δεν γίνει κάτι μες στο εξάμηνο και να μην πάει στο βρόντο μια εξεταστική.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πανεπιστημιακο Βitching
Collapse
X
-
Της αθήνας είναι πάντως ακόμα κλειστό...
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να δωθεί διπλή τον Ιανουάριο αν δεν γίνει κάτι μες στο εξάμηνο και να μην πάει στο βρόντο μια εξεταστική.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Όχι ρε επι πτυχίω (την κάνουν ορισμένες σχολές) = τον Ιανουάριο, μετά την χειμερινή, τα απογεύματα οι 5ετος+ δίνουν εαρινά, και πριν την εαρινή, Απρίλιο Μάιο πάλι οι 5έτος+ (εξ' ου και "επι πτυχίω") δίνουν τα χειμερινά.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Έχετε υπόψην ότι με το νέο νόμο απαγορεύτεται να γίνουν εξετάσεις παράλληλα με τη διδασκαλία, ούτε καν το απόγευμα (ίσως το ίδιο να ισχύει και για το Σ/Κ)!
Οπότε η εξεταστική του Σεπτέμβρη, αλλά και η επί πτυχίο γενικότερα, είναι στον αέρα.https://www.emulator-zone.com
I am an iteration closer to my desired solution!
The World Ends With You
I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
Castlevania Lords of Shadow
I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Originally posted by belmont View PostΈχετε υπόψην ότι με το νέο νόμο απαγορεύτεται να γίνουν εξετάσεις παράλληλα με τη διδασκαλία, ούτε καν το απόγευμα (ίσως το ίδιο να ισχύει και για το Σ/Κ)!
Οπότε η εξεταστική του Σεπτέμβρη, αλλά και η επί πτυχίο γενικότερα, είναι στον αέρα.
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Ειπα να το βαλω στο επειδη το γελιο κανει καλο, αλλα και πανεπιστημιακο και bitching θεμα ειναι οποτε ας γραψω εδω περα.
Ειναι 6 το πρωι και παλευω να σωσω την παρτιδα γιατι πρεπει να παραδωσουμε μια εργασια πριν το μεσημερι και εγω και αλλος ενας εχουμε κανει το κομματι μας εδω και μερες και περιμεναμε απο μια Ρωσιδα να γραψει μιση σελιδα κειμενο για να ξεμπερδεψουμε.
Μου στειλε λοιπον το δικο της κομματι μολις στις 5 τα χαραματα για να δω κατι αγγλικα που αρχισα να χτυπιεμαι. Οσο τραγικα μιλανε οι Ρωσοι (οντως οπως στις ταινιες), αλλο τοσο τραγικα γραφουν (ελλειψη αρθρων και ασυνταξια φουλ). Δε γινεται να καθομαι να διορθωνω κατι τετοια πραγματα στις 6 τα χαραματα απο ατομο το οποιο σπουδαζει εδω, κοινως στα αγγλικα, εδω και 2-3 χρονια:
On the 4th of October second, after August 2011, stock market fall has happend
Overall the situation on the markets is not entirely clear, therefore some tension is present, investors are concerned about sustainability of stock markets performance.
Google and IBM representing information technology sector delivered good profits
Out of financial sector was Chevron Corporation (CVX) performed well bringing the profit of 2.8%
Comment
-
Την επομενη φορα, πριν βαλεις ατομα στην ομαδα τσεκαρε τα πρωτα...
ΥΓ: Εξηγησε στη φιλη Ρωσιδα με ευγενικο τροπο οτι τσαμπα το παλευει το master...
ΥΓ2: Καλη τυχη με το απο πανω, οι Ρωσιδες εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και αντιμετωπιζουν τους αλλους υποτιμητικα (καλα οκ δεν ειμαι των στερεοτυπων αλλα εχω αρκετα παραδειγματα, η στατιστικη δεν ειναι με το μερος σου )
Comment
-
Με κανει να αναρωτιεμαι παντως πως τα κριτηρια για να παρουν εναν σπουδαστη για Msc στο συγκεκριμενο Πανεπιστημιο ισως ειναι ελλιπη , γιατι πως στον διαολο την αφησαν με τετοια αγγλικα ;
Originally posted by Vaynard View Postτουλαχιστον βλεπετε η ρωσιδουλα? ισως να τις εκανες τιποτα ιδιαιτερα express...:jumpy:
Comment
-
Τουμπανο ειναι Vaynard, αλλα νομιζω πως η κατασταση δε σωζεται με τιποτα .
Bart τα κριτηρια που λες ειναι κοινα λιγο πολυ σε ολα τα αγγλοφωνα πανεπιστημια. Παντου υπαρχουν τετοια φαινομενα και σιγουρα ακομα δεν εχω δει τα χειροτερα.
Ramp ισα ισα που στο τελος θα παρει το ιδιο πτυχιο με εμενα και με ολους τους αλλους. Ηδη πηρε ενα MSc εδω και παει για το 2ο και καπως θα τα καταφερει καλως ή κακως.
Comment
-
On the 4th of October second
Overall the situation on the markets is not entirely clear, therefore some tension is present, investors are concerned about sustainability of stock markets performance.
Πάντως σε καμία περίπτωση δε μιλάνε-γράφουν όλοι οι Ρώσοι έτσι. Ούτε όλες οι Ρωσίδες είναι ψώνια (ααααργκ γενικότητες).
Στο Ζήνο έχω να πω υπομονή αν και οφείλει να παραπονεθεί για την αργοπορία.
Μπαρτ νομίζω δεν έχει ιδέα τι επίπεδο αγγλικών υπάρχει παγκοσμίως, μην κρίνεις από Ελλάδα. Σε άλλες χώρες, ειδικά μη ευρωπαϊκές και ειδικά στην ομιλία υπάρχει μεγάλη δυσκολία.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment