Announcement

Collapse
No announcement yet.

Teh DjSolid meeting @Athens 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κώστα επειδή και το ίντερνέτ μου,τον παίζει,άμα παιχτεί τίποτα ρίξε τηλέφωνο κάνα 3ωρο πριν οκ;
    Carpe diem

Comment

Τι short notice, εδω ραμπο και xeno γιγνωσκουν απο μερες οτι θα κατεβαινα...

They were young.....young and naive....
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Αν κανονιστεί κάτι ρίξτε ενημέρωση

Comment

Καλα κανεις δε λεει τιποτα, να πουμε πχ 20:30 σε καποιο κεντρικο μετρο πχ Συνταγμα και ο,τι βγει;

Comment

Originally posted by Xeno View Post
            Καλα κανεις δε λεει τιποτα, να πουμε πχ 20:30 σε καποιο κεντρικο μετρο πχ Συνταγμα και ο,τι βγει;
            Καλύτερα πηγαίνετε στο Θησείο. Έχει καφετερίες εκεί...

Αν πάτε τελικά στο Σύνταγμα, ρίξτε ένα "υβριστικό" δάχτυλο στην Βουλή εκ μέρους μου.
            sigpic

Comment

Εγω κατά 90% 19:30 θα είμαι ακαδημία. Αν κάποιος έχει όρεξη για καφέ εκεί και ντέρμπι Ρόδος-Διαγόρας στην μπάλα το λέει. Αλλιως άμα είναι σας βρίσκω μετά όπου πάτε.

Comment

Καλύτερα πηγαίνετε στο Θησείο. Έχει καφετερίες εκεί...
                Ναι καλύτερα Θησείο. Πού να ψάχνεις για καφετέριες στο Σύνταγμα, ζήτημα να βρεις έστω και μία. Γενικά οι καφετέριες στην Αθήνα είναι σπάνιο φαινόμενο.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Αυριο βραδυ για μπυρες...

Τωρα ειδα τη δευτερη σελιδα, σημερα μπορω μετα τις 9, στειλτε μου ενα μηνυμα αν κατσει γιατι θα μαι εξω.
                  Do a barrel roll!

Comment

Παιδια και εγω δηλωνω κολλημα για σημερα, προεκοιψε κατι το οποιο δεν μπορει να αναιρεθει.

Αυριο βραδυ κανονιστε, αποφασιστε ωρες κλπ και βρισκομαστε.

Soz, αλλα ειναι πολυ επειγων για σημερα...

Comment

Πανω που πηγα να γραψω πως μπορουμε 3-4 ατομα τουλαχιστον.
                      Fail τεσπα.
                      Για αυριο ας παρει πρωτοβουλια οποιος θελει, εγω βραδυ δε μπορω θα ειμαι σε (μια ακομα) συναυλια. Πιο νωρις κατι γινεται.

Comment

Εαν γουσταρετε ταβερνοκατασταση νομιζω οτι μπορουμε να παμε και Πειραια, για καμια ψαρουμπα ή ουζο ή τελοσπαντων οτιδηποτε πινετε εσεις εδω (εαν παρω ρετσινα - κοκα κολα (τουμπα λιμπρε) θα με κραξουν πολυ; )...

Comment

Θες να σου ρθω κι εγώ;;

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
                            (εαν παρω ρετσινα - κοκα κολα (τουμπα λιμπρε)

Epos!
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                              Epos!
                              Τι γελάς ρε ? Κι εγώ το ίδιο πίνω ακριβώς. Βάζω και μπύρα με coca cola ή ρετσίνα με coca cola σαν συνδυασμός... Είναι πιο δροσιστική και μαμάτη.
                              sigpic

Comment

de to piases.

na sas pw, tha paiksete kai skaki osoi vrethite?
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X