Announcement

Collapse
No announcement yet.

24 Hours Open

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Κατέβασα Enslaved,Gothic 4,Quantum Theory demos.To Castlevania Lords of Shadow μάλλον δεν υπάρχει πια στο live.BTW δεν δοκίμασα κανένα γιατί έπαιζα CoM και τώρα βλέπω Κόκκινο Κύκλο.Μ'αρέσει που έλεγα να δω και 10η Εντολή που το είχε πιο πριν.Αλλά έπαιζα.Νίκησα και τον

Riku 2η μάχη
    .Όλο διάβαζα ότι είναι απίστευτα δύσκολος και είχα προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να το παρατήσω εκεί,άμα δω τα σκούρα.Τελικά τον έβγαλα με την δέυτερη φορά,πολύ άνετα.Τώρα είμαι ακριβώς πριν τον

Ansem
    ,τον τερματισμό του τίτλου και το ξεκίνημα του Final fantasy 4.Αλλά μάλλον πάει για αύριο γιατί νυστάζω.Ελπίζω να είναι το ίδιο εύκολος με το προηγούμενο αφεντικό ή ακόμα πιο εύκολος.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Pwpw anefera ena onoma kai eleipsa 2 hmeres...

Thn epomenh fora tha pw perissotera kai tha kleisei to forum, poso poio radienergos poia?

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Drinking day today! Cheap ass beers ftw!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξέρω ξέρω ο τρελός του χωριού καια ρκετά καθυστερημένος,αλλα τι παράδειγμα έδωσα εγώ και δεν κατάλαβα τίποτα;

Leave a comment:

• straier
    replied
    πόσο πιο γαμάτο?
    Με τα κόκκινα ρούχα είναι ο The Cursed;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    θεούσες μ, καλό το θεματάκι αλλά λίγο ρετρό.

πολλά απωθημένα και έχει καταντήσει λίγο κατ(μπ)ινέ

Τόπικ μοντέλο το κάνατε ψυχολογικό δράμα

LooK :

πόσο πιο γαμάτο?

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Esy isoun kiolas pou eipes ston Jedah ''kala mpikes na vriseis ena melos kai na fygeis pali?''.

Are defender

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ δε θα κολλήσω στο ότι έφυγε επειδή έτυχε και τον έκραξε ο Jedah, αλλά στο ότι έφυγε επειδή δεν τον υποστηρίξαμε. ΟΚ δηλαδή τι να κάνουμε βρε αγαπητέ Ράφα;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Oute autoi tha psarwnan, exoun xronia empeiria se tetoia

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    @Cursed--Ρε μη ψαρωνεις
    Μωρέ εγώ δεν ψάρωσα, το emoticon το έβαλα γιατί δεν κατάλαβα την πλάκα που πήγες να κάνεις. Άλλοι μην ψαρώσουν και φάω κανα βρισίδι είναι το θέμα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    @Cursed--Ρε μη ψαρωνεις

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    γιατί το χαλάς ρε? Πάνω που πήρα τα χάϊ μου

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Δηλαδη δεν τον θεωρεις υπευθυνο που εφυγε ο boy_without_a_fairy ?

Πέρα απ' την πλάκα, εγώ πριν δεν υπονόησα καμιά συγκεκριμένη κατάσταση και κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Originally posted by sub_zero View Post
    Δεν θυμάμαι να έφυγε ποτέ κανείς επειδή βρίστηκε στο chatbox με ένα άτομο που έχει μπει 1 φορά τους τελευταίους 10 μήνες και το οποίο άτομο έτσι και αλλιώς έχει τσακωθεί και με άλλο κόσμο και είχε ήδη αποχωρήσει και αυτός από μόνος του. Αυτά τα κριτήρια λοιπόν είναι παιδιών δημοτικού.
    ΟΚ, έτσι όπως το θέτεις, δεκτό, έχει λογική. Και πάλι, βέβαια, δε συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό, αλλά ΟΚ. Όπως είπα και πριν, τέτοιες επιλογές είναι στο απυρόβλητο για 'μένα.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    For the record σοβαρα τωρα, οχι, δεν εφυγε γι αυτον ή για καποιο παρομοιο λογο.Ξερω απο πρωτο χερι.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    o Boy έφυγε για μένα? Θα κλάψω!

Leave a comment:

Working...
X