Announcement
Collapse
No announcement yet.
24 Hours Open
Collapse
X
-
Κατέβασα Enslaved,Gothic 4,Quantum Theory demos.To Castlevania Lords of Shadow μάλλον δεν υπάρχει πια στο live.BTW δεν δοκίμασα κανένα γιατί έπαιζα CoM και τώρα βλέπω Κόκκινο Κύκλο.Μ'αρέσει που έλεγα να δω και 10η Εντολή που το είχε πιο πριν.Αλλά έπαιζα.Νίκησα και τον.Όλο διάβαζα ότι είναι απίστευτα δύσκολος και είχα προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να το παρατήσω εκεί,άμα δω τα σκούρα.Τελικά τον έβγαλα με την δέυτερη φορά,πολύ άνετα.Τώρα είμαι ακριβώς πριν τον,τον τερματισμό του τίτλου και το ξεκίνημα του Final fantasy 4.Αλλά μάλλον πάει για αύριο γιατί νυστάζω.Ελπίζω να είναι το ίδιο εύκολος με το προηγούμενο αφεντικό ή ακόμα πιο εύκολος.
-
Pwpw anefera ena onoma kai eleipsa 2 hmeres...
Thn epomenh fora tha pw perissotera kai tha kleisei to forum, poso poio radienergos poia?
Leave a comment:
-
Ξέρω ξέρω ο τρελός του χωριού καια ρκετά καθυστερημένος,αλλα τι παράδειγμα έδωσα εγώ και δεν κατάλαβα τίποτα;
Leave a comment:
-
θεούσες μ, καλό το θεματάκι αλλά λίγο ρετρό.
πολλά απωθημένα και έχει καταντήσει λίγο κατ(μπ)ινέ
Τόπικ μοντέλο το κάνατε ψυχολογικό δράμα
LooK :
πόσο πιο γαμάτο?
Leave a comment:
-
Esy isoun kiolas pou eipes ston Jedah ''kala mpikes na vriseis ena melos kai na fygeis pali?''.
Are defender
Leave a comment:
-
Εγώ δε θα κολλήσω στο ότι έφυγε επειδή έτυχε και τον έκραξε ο Jedah, αλλά στο ότι έφυγε επειδή δεν τον υποστηρίξαμε. ΟΚ δηλαδή τι να κάνουμε βρε αγαπητέ Ράφα;
Leave a comment:
-
Originally posted by Azrael View PostΔηλαδη δεν τον θεωρεις υπευθυνο που εφυγε ο boy_without_a_fairy ?
Πέρα απ' την πλάκα, εγώ πριν δεν υπονόησα καμιά συγκεκριμένη κατάσταση και κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.
ΟΚ, έτσι όπως το θέτεις, δεκτό, έχει λογική. Και πάλι, βέβαια, δε συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό, αλλά ΟΚ. Όπως είπα και πριν, τέτοιες επιλογές είναι στο απυρόβλητο για 'μένα.Originally posted by sub_zero View PostΔεν θυμάμαι να έφυγε ποτέ κανείς επειδή βρίστηκε στο chatbox με ένα άτομο που έχει μπει 1 φορά τους τελευταίους 10 μήνες και το οποίο άτομο έτσι και αλλιώς έχει τσακωθεί και με άλλο κόσμο και είχε ήδη αποχωρήσει και αυτός από μόνος του. Αυτά τα κριτήρια λοιπόν είναι παιδιών δημοτικού.
Leave a comment:
-
For the record σοβαρα τωρα, οχι, δεν εφυγε γι αυτον ή για καποιο παρομοιο λογο.Ξερω απο πρωτο χερι.
Leave a comment:
Leave a comment: