Originally posted by TheCursed
View Post
Και φυσικα δεν ξεχωριζω τον εαυτο μου, αλλα οπως και να το κανουμε αλλο ειμαστε εγω, εσυ, ο Xeno, ο Rampo, ο Loggo, ο Somari, ο Τιτος κλπ και αλλο ειναι καποιος ο οποιος εγινε μελος τον τελευταιο μηνα ας πουμε. Νομιζω οτι καταλαβαινομαστε.
Τωρα εαν δεν καταλαβαινει καποιος την λογικη μου, δεν νομιζω οτι μπορω να γινω πιο σαφης.
Κλασσικα βεβαια θα υπαρξουν καποιοι που θα πουν "καλα πλακα μας κανει; Ποιος ειναι αυτος τελος παντων ή ποιος νομιζει οτι ειναι, κοιτα εδω, γελοια πραγματα, βλακας, ζωο, μπετον, φαντασμενος" κλπ. Ειναι οι ιδιοι οι οποιοι νομιζουν οτι μπορουν να λενε ή να κανουν οτι θελουν και να μην τους παιρνει χαμπαρι κανεις.
Τελος, ποτε δεν υπηρξε και ποτε δεν προκειται να υπαρξει απολυτη δημοκρατια μεσα σε οποιοδηποτε κοινονικο συνολο. Ο καθενας μπορει να πει την μπαρουφα του, αλλα οπως και να εχει η γνωμη και οι κινησεις - αποφασεις καποιων εχουν μεγαλυτερη σημασια απο καποιων αλλων. Απο εκει και περα ομως ο καθενας κανει οτι θελει.
Και πριν μπει καποιος στην λογικη χαρακτηρισμου ή οτιδηποτε, ας κανει λιγο την αυτοκριτικη του μπροστα στον καθρεπτη.
EDIT: Διευκρινησης: το γεγονος οτι εξεπλαγην οταν εμαθα καποια πραγματα δεν παει να πει οτι δεν τα ηξερα. Απλως δεν περιμενα απο καποιους "φιλους" κατι αναλογο. Και το παραδειγμα της περιπτωσης του Rapha ενισχυει την πεποιθηση μου πως πλεον οτι κανει κανεις το κανει για τον εαυτο του. Εαν ασχολειται με τους αλλους τοτε απλα ο εαυτος του δεν ειναι αρκετος.
Και βασικα βαρεθηκα και την ολη κουβεντα, chill out λιγο.
Με αυτήν την φράση ακριβώς του δίνεις δίκαιο σε αυτό που έκανε.
Leave a comment: