Announcement
Collapse
No announcement yet.
24 Hours Open
Collapse
X
-
Καλο παιδι ο Αρης, λιγο ανεβασμενες τις εχει τις τιμες μετα την ανακαινιση που εκανε βεβαια.
-
Prust!!!! Κλασσικη Lidl μπυρα με 30 λεπτα το κουτι να γινεις λιαρδα με 3ε
Υπαρχει μπυρα Lucifer ?????
Leave a comment:
-
Φυσικά Paulaner,Chimay,Duvel,Erdinger(ιδιαίτερα Dunkel),σχεδόν οποιαδήποτε καλή Weiss
Γενικά Beer>>>>all drinks
Leave a comment:
-
Άχα, είσαι της ελαφριάς μπύρας. Εγώ της γλυκιάς.Originally posted by Titus View PostΑπό μπύρες Guiness και το θέμα τελειώνει, ακολουθούμενη από Gouden Carolus van den Keizer, Rochefort, Leffe, Chimay, Fischer, Lucifer, Duvel και Φιξ. Μη γελάτε είναι πολύ καλή!
Δε με χαλάνε οι κλασσικές Paulaner, Heineken, McFarland, Corona κλπ, αλλά δεν αντέχω Carib, Amstel και Craft.
Στο γήπεδο του Άρη, υπάρχει μία μπυραρία. Είχα δοκιμάσει 2 από τις καλές(αλλά δυστυχώς ακριβές). Η μία λεγόταν Strauclaus και είχε γεύση μουστού. Ήταν σαν να ήπια κρασί.
Leave a comment:
-
Από μπύρες Guiness και το θέμα τελειώνει, ακολουθούμενη από Gouden Carolus van den Keizer, Rochefort, Leffe, Chimay, Fischer, Lucifer, Duvel και Φιξ. Μη γελάτε είναι πολύ καλή!
Δε με χαλάνε οι κλασσικές Paulaner, Heineken, McFarland, Corona κλπ, αλλά δεν αντέχω Carib, Amstel και Craft.
Leave a comment:
-
Chimay ξεχασα να την αναφερω, ωραια για κατι πιο βαρυ και Stella επισης απο τις καλες σχετικα "mainstream" μπυρες. Paulaner ok σταθερη αξια.
Τωρα για τις Leffe παλια ειχα καλυτερη εντυπωση αλλα προσφατα πηρα μια 4αδα απο το super market (με ενα ωραιο ποτηρι μαζι
) και καπου χαλαστηκα λιγο και με τις 3 ποικιλιες που ειχε (brune, blonde, radieuse) .. Μου φανηκε παρα πολυ βαρια και με εντονη γευση, οχι πως ηταν και ασχημη απλα μου κανε εντυπωση γιατι πριν λιγα χρονια επινα πιο συχνα Leffe
.
Leave a comment:
-
Asahi ειναι btw και οντως ειναι ωραια μπυρα για κατι ελαφρυ.
Εγω δεν ειμαι και τοσο της μπυρας αλλα θεωρω καλες μπυρες τις Weihenstephan, Pilsner Urquell, Staropramen και επισης ποτε δε λεω οχι στην κλασικη καλοκαιρινη Corona.
Leave a comment:
-
εγώ πάλι το έβρισκα ωραίο...
Tελικά με τις μπύρες? Θα πει κανείς άλλος τη γνώμη του?
Πίνω Guiness, τη λεγόμενη μαύρη-Ιρλανδική μπύρα αλλά δυστυχώς παντού είναι αρκετά ακριβή. Είναι λίγο "βαριά", μαρέσει όμως που έχει διαφορετική γεύση απ'τις υπόλοιπες
Επίσης, μ'αρέσει η Ιαπωνική Ashashi γιατί έχει μία ευχάριστη γεύση και δεν βγάζει την κλασσική πικρίλα.
Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και την μπλε(!!!) που βγάζει μία Ιαπωνική εταιρεία....
Leave a comment:
-
Ειναι υπερβολικα γλυκο, οποτε μαλλον θεμα γουστων ειναι.
Θυμαμαι καποτε που ηταν της μοδας ursus-red bull. Εμετος εις το τετραγωνο imo
.
Leave a comment:
-
Εμενα μου θυμιζει φαρμακο ή σιροπι τελοσπαντων, απαισιο το θεωρω.
Επισης θεωρω εγκλημα οποιοδηποτε ποτο εχει coca-cola, καταστρεφει την οποια γευση imo τελειως.
Αν θελετε κουβεντα για αλκοολ εγω ειμαι μεσα, αναρωτιεμαι αν θα ηταν καλυτερο ενα ξεχωριστο thread, οχι πως εδω δε μπορει να γινει δουλεια
.
Leave a comment:
Leave a comment: