Announcement

Collapse
No announcement yet.

The age poll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα παραδείγματα που σου λέω εγώ δεν αλλάξανε συμπεριφορά ούτε γιατί πιστεύουν πως τα Games είναι παιδιάστικα, ούτε γιατί δεν θα βρίσκανε γκόμενα. Απλά μεγαλώσανε και αλλάξανε συνήθειες.
    Pes mou posoi apo aftous ksekinisan sta 7 kai diekopsan sta 28+ epidh megalosan kai alaksan ta gousta tous.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• 24

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
        Pes mou posoi apo aftous ksekinisan sta 7 kai diekopsan sta 28+ epidh megalosan kai alaksan ta gousta tous.
        I see your point. Πράγματι αμα φτάσεις στα 28 είναι λιγότερο πιθανό να το σταματήσεις. Οι περισσότεροι που ξέρω σταμάτησαν στα 21-22, αλλά υπάρχουν και σ' αυτήν την ηλικία άτομα που το σταμάτησαν, αυτός που μου έρχεται πρώτος στο μυαλό είναι ο αδερφός μου.

Anyway, σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω οτι θα αλλάξουν τα γούστα σου. Ειδικά εσύ αφού το πιστεύεις και τόσο ακράδαντα δεν νομίζω να σταματήσεις το Gaming. Αλλά γενικότερα αυτό συμβαίνει.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
          Οι csαδες και γενικότερα οι pcαδες είναι το μόνο σίγουρο ότι στην πλειοψηφία τους παίζουν περιστασιακά επειδή τους κόλησε το τάδε game και θέλουν να το λιώσουν.Αν το βαρεθούν όμως μετά από χρόνια ενασχόληση δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παίζουν κάποιο άλλο game.Αυτοί δηλαδή το κάνουν για την γκαύλα τους ή επειδή τους κόλησε το συγκεκριμένο game.

Αντίθετα ένα μεγαλύτερο μέρος των console gamers(σε σχέση πάντα με τους αντίστοιχους pc gamers) τα βλέπει πιο συναισθηματικά τα πράγματα και θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι ένα χόμπι σαν οποιοδήποτε άλλο όπως η μουσική και ο κινηματογράφος και θεωρεί ότι όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα πάψει να έχει αυτό το χόμπι.
          What ?? 10 steam profile να πεταξω στην τυχη σε εχω βγαλει αυτοματα λαθος χωρις να γραψω τιποτα αλλο

Αυτοί απλά δεν ήταν φτιαγμένοι να συνεχίσουν να είναι gamers
          Τι παει να πει φτιαγμενος ? :S

Εχω γνωστους στα 30+ που καιγονται ζωντανοι στο bad company ( 250 ωρες playtime λεβελ 30 και KD 0.5, ροφλ νουμπς ) Στο μονο που συμφωνω προς το παρων 100% ειναι αυτο με τους casual, αυτος που καποτε επαιζε φλιπερακια και time crysis στα ουφαδικα ή pro στα σπιτια των κολλητων του και κατα τα αλλα δεν ειχε καμια επαφη με το αντικειμενο λογικο ειναι απο ενα σημειο και μετα να το σταματησει τελειως το "αθλημα".

Η μονη παρατηρηση που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι οτι οι "παλαιοτεροι" gamers δεν εντυπωσιαζονται τοσο ευκολα οσο τα ανηλικα, οταν εχεις δει απο πρωτο χερι την μεταβαση απτα sprites σε εναν πληρως 3D κοσμο ( zelda link to the past -> ocarina of time super mario world - > mario 64 κ.α ) αυτοματα εχουν ανεβει κατα πολυ τα "στανταρ" σου σε ολους τους τομεις και δυσκολα σου ανοιγει το ματι, ταυτοχρονα ομως μπορεις να εκτιμησεις διαμαντια του παρελθοντος πιο ευκολα απτους νεοτερους, πχ προσωπικα οταν επαιζα metroid prime για πρωτη φορα στο wii πριν λιγο καιρο εβαλα αμεσως τον απαρχαιωμενο τεχνικο τομεα στην ακρη και καθε 10 λεπτα παιχνιδιου σκεφτομουνα " πω τους φουστηδες τι σκεφτηκανε, που να το επαιζα στην εποχη του "

Υπαρχουνε βεβαια και εξαιρεσεις στους παραπανω κανονες αλλα ok :p

Comment

Working...
          X