Ποιος είπε ρε ότι μας τσιμπάνε λίγο...κανονική τρύπα στον κώλο μας κάνουν! Για αυτό μου φαίνεται περίεργος ο πόνος σου σε τέτοιο βαθμό, και σκέφτομαι μην δεν έπιασε η αναισθησία καλά (και όχι δε κάνω πλάκα, αν έχεις αλλεργίες απλά πάνε κατευθείαν στο νυστέρι, χασάπικα)
Και ένας φίλος μου την έβγαλε που την είχε πάρα πολλά χρόνια, οπότε δε λέει κάτι αυτό.
Όταν λέω με φλεγμονή, εννοώ περίοδο που πονούσε και έχει πύον. Έτσι ήμουν πριν ένα μήνα, τώρα μου κάνανε παροχέτευση, ακα βγάλανε το πύον, ΔΕΝ πονάω, αλλά υπάρχει η κύστη. Και θα πάω να τη βγάλω τώρα, που ΔΕΝ είναι σε κατάσταση πόνου/φλεγμονής. Για αυτό λέω μην έπεσες σε κάγκουρα, και έτσι όπως ήταν πρησμένη και με φλεγμονή, είπε wtf σιγά, βαράτε βιολιτζήδες.
Απλά μας τσιμπάνε λέει λολ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The health thread
Collapse
X
-
Πλάκα κάνεις, έτσι;Originally posted by Somari View PostΜηπως δε σου εκανε καθόλου αναισθησία;
Φυσικά και έκανε.
Κάτσε ρε, δηλαδή εσάς που απλά σας τσιμπάνε λίγο σας βάζουν και ράμματα; Περίεργο μου ακούγεται.Originally posted by Somari View PostΤα ράμματα τόσο κάνουν περίπου, και μάλιστα αυτό είναι από τα μικρά όρια του διαστήματος...
Leave a comment:
-
Μηπως δε σου εκανε καθόλου αναισθησία;
Τα ράμματα τόσο κάνουν περίπου, και μάλιστα αυτό είναι από τα μικρά όρια του διαστήματος...
Leave a comment:
-
Στο πρώτο ερώτημα δε μπορώ να απαντήσω, δεν είμαι γιατρός.Originally posted by Somari View PostA τότε ίσως να αλλάζει... Ρε μήπως έκανε βλακεία ο χειρούργος σου και σε εγχείρησε με φλεγμονή; Γιατί εμένα αυτό πήγαν να μου κάνουν κάτι νουμπς στον Γεννηματά (που δε μου κάνανε και καθόλου σωστά την παροχέτευση) και όταν πήγα στον γνωστό μου χειρούργο μου είπε πως πρέπει πρώτα να περάσει η φλεγμονή αλλιώς δε γίνεται.
Επίσης μήπως έπρεπε να σου κάνει καλύτερη αναισθησία; (πχ επισκληρίδιο αντί τοπικής; )
Στο δεύτερο θα απαντήσω, ορμώμενος εκ του αποτελέσματος, ΝΑΙ, δεδομένου ότι κόντεψα να λιποθυμήσω κατά την διάρκεια της επέμβασης.
Ναι, ναι, ήταν τόσο άσχημο. Για να καταλάβεις, τα ράμματα βγήκαν δυόμιση εβδομάδες μετά...
Leave a comment:
-
A τότε ίσως να αλλάζει... Ρε μήπως έκανε βλακεία ο χειρούργος σου και σε εγχείρησε με φλεγμονή; Γιατί εμένα αυτό πήγαν να μου κάνουν κάτι νουμπς στον Γεννηματά (που δε μου κάνανε και καθόλου σωστά την παροχέτευση) και όταν πήγα στον γνωστό μου χειρούργο μου είπε πως πρέπει πρώτα να περάσει η φλεγμονή αλλιώς δε γίνεται.
Επίσης μήπως έπρεπε να σου κάνει καλύτερη αναισθησία; (πχ επισκληρίδιο αντί τοπικής; )
Leave a comment:
-
Στοπ εδώ. Προφανώς, βρισκόταν σε εντελώς διαφορετικό στάδιο η κύστη τους σε σχέση με τη δική μου. Εμένα, για παράδειγμα, ένας γνωστός μου έπαιρνε κάθε μέρα τρία με τέσσερα παυσίπονα μετά την επέμβαση. Αν μιλούν για ανύπαρκτο πόνο, σε οποιοδήποτε στάδιο της επέμβασης ή της επούλωσης μέχρι και δυο εβδομάδες μετά, τότε μάλλον δεν την άφησαν να αναπτυχθεί. Το οποίο είναι και αυτό που ξέχασα να προτείνω εγώ στο original post. Η αποτρίχωση, που στην ουσία είναι πρόληψη, είναι ακόμα καλύτερη λύση για να μη χρειαστεί να τρέχεις κάθε λίγο να σε σφάζουν, είτε λίγο, όπως αυτούς στους οποίους αναφέρεσαι, είτε πολύ, όπως εμένα, που είχα την κύστη για σχεδόν έναν χρόνο πριν κάνω την επέμβαση.Originally posted by Somari View Postεπίσης όλοι όσοι μου έχουν πει για αφαίρεση κύστης μου μιλούν για ανύπαρκτο πόνο κατά τη διάρκεια
Leave a comment:
-
Το παίζεις και κούλ εεε; Λοιπόν τώρα θα σε δώσω άγρια... ήδη έκανα παροχέτευση στην κύστη και ο πόνος δεν είναι μεγαλύτερος από το να πας στον οδοντίατρο για απονεύρωση...επίσης όλοι όσοι μου έχουν πει για αφαίρεση κύστης μου μιλούν για ανύπαρκτο πόνο κατά τη διάρκεια, και το μόνο πρόβλημα είναι ένα μικρό τσούξιμο από τα φάρμακα στις αλλαγές γάζας και προφανώς η δυσκολία στη τουαλέτα και στην ελευθερία κινήσεων. Άρα μήπως you are too gay for this stuff?
Νεότερα μόλις κάνω πλήρη αφαίρεση.
Leave a comment:
-
Το πιο EPIC είναι που αγόρασα μαξιλάρι για τον κόκκυγα (να μην πιέζεται) αλλά δημιουργεί πίεση στις αιμορροίδες. Η το ένα ή το άλλο δηλαδή;
Leave a comment:
-
Epic thread is epic
Αιμορροΐδες
Τι είναι: Μαξιλαράκια που βγαίνουν στον κώλο και βγάζουν αίμα όταν αφοδεύετε. Μπορεί να φαίνονται (εξωτερικές αιμορροεΐδες) ή και όχι (εσωτερικές).
Τι το προκαλλεί: Η παρατεταμένη ή προβληματική αφόδευση (διάρροια, δυσκοιλιότητα, έντονη προσπάθεια), η έντονη τριβή της περιοχής, ο ιδρώτας (από άσκηση, αθλητισμό κτλ) και η κακή υγιεινή, η καθιστική ζωή, η διατροφή χαμηλή σε ίνες, η εγκυμοσύνη και η κληρονομικότητα.
Γιατί δεν θέλετε να το πάθετε: Εκτός του ότι θα βλέπετε "κόκκινα σκατά" όπως είπε και το Tanno, όταν είναι εξωτερικές δεν προσφέρουν και την καλύτερη αίσθηση και όταν σκουπίζεστε θα σας ενοχλούν. Αν δεν το αντιμετωπίσετε έγκαιρα και σωστά πιθανόν κάποιες αιμορροεΐδες να μείνουν μόνιμα.
Πως προλαμβάνεται και πως αντιμετωπίζεται Καλή υγιεινή, αποφυγή υπερβολικής προσπάθειας και πίεσης στην αφόδευση (χαλαρώστε και κάντε υπομονή μέχρι να βγουν από μόνα τους), να αποφεύγετε τα πολλά καυτερά φαγητά (chilli, carry, wasabi κλπ), ειδικά κατά την περίοδο εμφάνισης τους. Αντιμετωπίζονται γρήγορα και εύκολα με τοπικές αλοιφές ή και χάπια που θα σας γράψει ο γιατρός σας. Ειδικά όταν τις προλάβετε έγκαιρα, μπορεί να εξαφανιστούν και μέσα σε 1-2 μέρες. Επίσης όσο έχετε αιμορροΐδες προτιμήστε να πλένετε την περιοχή με κρύο ή έστω χλιαρό νερό και αποφύγετε τελείως το καυτό.
Leave a comment:
-
LOL
:xp:
Άλλο κάψιμο κι εσύ Somari.
Ρε, τράβα κάνε κάμψεις και κοιλιακούς για να ησυχάσεις.
Leave a comment:
-
Ρε σοβαρά ρωτάω, ξέρεις;
Επίσης μάλλον εννοείς πιο επικίνδυνες είναι η τρίτη και η τέταρτη δεκαετία της ζωής (20-40) όχι 2η και 3η...
Leave a comment:
Leave a comment: