Announcement

Collapse
No announcement yet.

The health thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αλλά νομίζω πως ο Τάννο έχει δίκιο.
    Είναι ο Κράτος - του Κράτου (δεύτερη κλίση).
    Είναι το κράτος - του κράτους (τρίτη κλίση).
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Καταραμένηηηηη μπάλα.
      Έχω ανακαλύψει εδώ και κάνα χρόνο οτι το ένα ρουθούνι στην μύτη μου είναι κάτα 70% κλειστό και μου έχει προτείνει ο Γιατρός να κάνω εγχειρησούλα για να την ανοίξουνε τελείως. Μου είπε πει οτι δεν είναι αναγκαίο να την κάνω τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό.

Η ερώτησις είναι: Έχει κάνει κανείς άλλος τέτοια εγχείρηση και αν ναι έχει καταλάβει καμία διαφορά πάνω του;
      Φήμες λένε οτι μέχρι και η φωνή αλλάζει λίγο και με κάτι googlaρίσματα που χω ρίξει αυτό μάλλον επιβεβαιώνεται.

Comment

• The toddler from China eats a staggering THREE bowls of rice when he sits down for a family meal and is already five times the size of a normal child his age.

Το πιο χοντρό παιδί του κόσμου. crpl και LMS, μίας που είστε χοντροί, θέλετε να γίνετε μπαμπάδες του?

Πέρα από την πλάκα, έχω μείνει ... :jd: ... Άμα μεγαλώσει, το καλύτερο που θα του δώσουν να αθληθεί είναι το Sumo.
        sigpic

Comment

• Γιώργος Αυτιας, ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου, Τάννο θες να γίνεις πατέρας του;
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
            Γιώργος Αυτιας, ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου, Τάννο θες να γίνεις πατέρας του;
            Ραν-Ταν-Πλαν, ο πιο ηλίθιος σκύλος του κόσμου. Somari, θες να γίνεις σύντροφος και αφεντικό του?
            sigpic

Comment

• Ο Ραν ταν πλαν είναι φανταστικό πρόσωπο, your argument is invalid
              Originally posted by Raf

Comment

Ο Ραν ταν πλαν είναι φανταστικό πρόσωπο, your argument is invalid
                Ως γνωστόν, όλα τα σκυλιά είναι ηλίθια. Αν δεν τα εκπαιδεύσεις σωστά, δεν θα κάνουν αυτό που θέλεις. Οπότε it's valid...
                sigpic

Comment

• Originally posted by Raf

Comment

Do a barrel roll!

Comment

• ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT:Ρε Ταννο πως μπορεις να εισαι ΤΟΣΟ ξεκάρφωτος

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                        ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT:Ρε Ταννο πως μπορεις να εισαι ΤΟΣΟ ξεκάρφωτος
                        Blame the skunk for that...
                        sigpic

Comment

• Έχει κανείς ακουστά την τενοντίτιδα του τετρακεφάλου, quadriceps tenonditis ή γόνατο του άλτη στα ελληνικά;

Από 9-10 χρονων πονουσα στον τενοντα πανω απο τα γονατα... προχθες εκανα αυτοδιαγνωση με το google και νομιζω πως εχω αυτό...

Οι τένοντες πονάνε οταν περπαταω πολυ, ανεβενω σκαλες η ανηφορες, κανω ποδηλατο , τρεξιμο , αλματα, και και και γενικως δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις να το νιωσω.

Εχει κανεις κατι παρομοιο η ειμαι παλι μονος; Οσες περιπτωσεις διαβασα προηλθαν απο ατυχημα σε προπονηση, εμενα ειναι χρονια παθηση.
                          any help would be appreciated

Comment

• any help would be appreciated
                            Πήγαινε σε γιατρό.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                              Πήγαινε σε γιατρό.
                              Αυτό σκέφτηκα κι εγω lol.

Αλλα τωρα τι, gamers odyssey > γιατρός.

Comment

• Εχει κανεις κατι παρομοιο η ειμαι παλι μονος;
                                βεβαιως και θα παω σε γιατρο, θελω απλως να δω αν ειναι κατι σπανιο η αρκετα συχνο

καποιος που εχει περασει απο treatment να δωσει λιγο φως

Comment

Working...
                                X