Announcement

Collapse
No announcement yet.

The health thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είμαι σταθερά 90. Θέλω να δω κατω απο 90 στην ζυγαρια και ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
    Οτι και να κανω το 90 δεν κατεβαινει ρε γαμωτο.
    Άλλαξε ζυγαριά.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

180cm και 56kg η τελευταία μέτρηση βάρους μου. Ουαου.

Comment

Liposarkos.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Είσαι σίγουρος ότι η ζυγαριά σου δεν είναι χαλασμένη?

Όση άσκηση και αν κανεις, είναι σχεδόν μάταιο αν δεν ακολουθείς κάποια καλή διατροφή, δίαιτα καλύτερα.

Πρέπει να τρος ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ 3 γεύματα την μέρα αν θέλεις να είσαι ok με την διατροφή σου, και ενδιάμεσα τους να τρος και κανένα φρούτο. Ότι έχει επιπρόσθετη ζάχαρη ξέχασε το, η ελαχιστοποίησε το πολύ. Τηγανητά, ούτε λόγος, όπως και αναψυκτικά (καλύτερα ούτε τα diet/zero).

Πρωί: 1-2 μπάρες Weetabix (η κάτι παρόμοιο) με αν θέλεις μια κουταλίτσα του γλυκού με μέλι από πάνω, άντε και κανένα φρούτο.

Μεσημέρι: Κάτι υγιεινό σε κανονική περίπου ποσότητα. Αν χρειάζεται λάδι τότε ελαιόλαδο, μια κουταλια της σούπας.

Βραδυ: Κάτι ελαφρύ, μπορείς να κανεις ένα σάντουϊς με μαύρο ψωμί, light τυρί, και ζαμπόν γαλοπούλας.

Εννοείτε να τρος και αρκετά λαχανικά, αν και το καρότο με μετρο καλύτερα.

Comment

Originally posted by Aion View Post
            Είσαι σίγουρος ότι η ζυγαριά σου δεν είναι χαλασμένη?

Όση άσκηση και αν κανεις, είναι σχεδόν μάταιο αν δεν ακολουθείς κάποια καλή διατροφή, δίαιτα καλύτερα.

Πρέπει να τρος ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ 3 γεύματα την μέρα αν θέλεις να είσαι ok με την διατροφή σου, και ενδιάμεσα τους να τρος και κανένα φρούτο. Ότι έχει επιπρόσθετη ζάχαρη ξέχασε το, η ελαχιστοποίησε το πολύ. Τηγανητά, ούτε λόγος, όπως και αναψυκτικά (καλύτερα ούτε τα diet/zero).

Πρωί: 1-2 μπάρες Weetabix (η κάτι παρόμοιο) με αν θέλεις μια κουταλίτσα του γλυκού με μέλι από πάνω, άντε και κανένα φρούτο.

Μεσημέρι: Κάτι υγιεινό σε κανονική περίπου ποσότητα. Αν χρειάζεται λάδι τότε ελαιόλαδο, μια κουταλια της σούπας.

Βραδυ: Κάτι ελαφρύ, μπορείς να κανεις ένα σάντουϊς με μαύρο ψωμί, light τυρί, και ζαμπόν γαλοπούλας.

Εννοείτε να τρος και αρκετά λαχανικά, αν και το καρότο με μετρο καλύτερα.
            Σωστή η διατροφή που του πρότεινες, αλλά όχι και 3 γεύματα. Θα πρότεινα να φάει 2 γεύματα την ημέρα.

Πάνω απ' όλα φυσική γυμναστική. Μόνο έτσι θα κάνει αποτέλεσμα.

Επίσης, LinkMS, αν σ' ενοχλεί η μέση σου, τότε κάνε ραχιαίους(πιο συχνά) και κοιλιακούς και γείρε γύρω-γύρω το σώμα σου(σαν χούλα χουπ -- Αυτή την άσκηση δεν θυμάμαι πως την λένε). Μία συναθλήτρια μου που σπουδάζει γυμνάστρια στην Αθήνα μου πρότεινε τέτοιες κινήσεις, γιατί τελευταία με πέθανε η μέση μου στην προπόνηση.

Αν τα πόδια σου σ' ενοχλούν από την πολύ γυμναστική ή κάτι άλλο, κάνε τους αυτο-μασάζ(μασάζ στον εαυτό σου). Κάνε επίσης κι ένα διάλλειμα 10 λεπτών για να τα ξεκουράσεις...
            sigpic

Comment

Εξής δει ποτε δίαιτα με δυο γεύματα? Αποκλείεται... Πέρασα από όλα αυτά και ξέρω. Οπωσδήποτε τρία γεύματα και είναι σημαντικό, και ενδιάμεσα τους φρούτα, με εξαίρεση καλύτερα το σταφύλι και την μπανάνα που είναι από τα πιο παχυντικά.

Εγώ τώρα είμαι σε διατροφή (όχι δίαιτα), που η δίαιτα μπροστά της είναι ένας παράδεισος γεμάτος λιχουδιές.

Comment

Ρε Τάννο τι λες.... Οι δίαιτες σου σπάνε τη διατροφή σε ΠΟΛΛΑ γεύματα, όχι σε λίγα... Το κλασσικό είναι 5 εδώ που τα λέμε (τα οποία 2 είναι φρούτο ή δημητριακά ξερω γω)
                Originally posted by Raf

Comment

Simera to pproi zigistika k eimoun 89.3!
                  Sin oti kano vari gia ogko kai dinami (p me endiaferei perissotero apo to na eimai leptos)
                  Kai etsi vgainoun perisotera ta kila
                  Alla troo ligo. anapsiktika sinithos zero pino. Junk troo me filous.
                  Kano pliri gimnastiki me oles tis askiseis(pigmaxia, k kano k monos mou)
                  Oso gia diaita me 2 geymat proti fora to akouo!!
                  Exo dokimasei kai me 1 k me 2 alla den itan apotelesmatika k ine k anthiigino.
                  Sorry gia ta greeklish eimai apo to android k den mporo na allakso gloassa

Comment

Αυτό για βάρη και όγκο μόνο ως δικαιολογία ακούγεται, οπότε βγάλτο καλύτερα από το μυαλό σου.
                    Αναψυκτικά κόφτα τελείως, ούτε zero ούτε τίποτα. Το πρώτο καιρό ίσως το τραβάει ο οργανισμός σου το ανθρακικό οπότε πίνε καμιά σόδα για να κόψεις σταδιακά τελείως. Σου το λέω εγώ που κάποτε έπινα 1-2 κοκα κόλες την ημέρα και τώρα πια έχω να πιω έστω και γουλιά πάνω από 4 χρόνια.
                    Το μόνο που μπορώ να σου προσθέσω σε αυτά που σου είπαν και οι από πάνω, το πρωί προτίμησε quaker για να αποφύγεις και το αλάτι και το βράδυ όχι υπερβολές σε υδατάνθρακες.

Comment

Originally posted by sub_zero View Post
                      Το μόνο που μπορώ να σου προσθέσω σε αυτά που σου είπαν και οι από πάνω, το πρωί προτίμησε quaker για να αποφύγεις και το αλάτι και το βράδυ όχι υπερβολές σε υδατάνθρακες.
                      Έτσι. Πρωί περίσσεια υ/α και έλλειψη πρωτεινών, το βράδυ ανάποδα, και τα ενδιάμεσα να είναι πλήρη γεύματα.
                      Originally posted by Raf

Comment

Quaker σκέτα για πρωί ούτε λόγος. Εγώ που κάνω διατροφή και δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, όπως και άλλοι που ρωτώ. Έχεις δει ταινίες που κάποιος τρώει κάτι και θέλει να το ξεράσει? Πιστεύεις πως δεν γίνετε? Δοκίμασε Quaker σκέτη το πρωί και θα δεις. Δοκίμασα να την τρώω με μια κουταλια μέλι, τίποτα. Ίσος αν δοκίμαζες βρώμη με αποξηραμένα φρούτα και σταφίδες να ήταν καλύτερα... Πάντως εγώ Quaker βάζω στην ομελέτα και γενικά σε φαγητά που μπορώ να την ψήσω μαζί τους για να μπορώ να την καταναλώσω χωρίς να θέλω να βγάλω τα άντερα μου. Είναι από τα καλύτερα στο θέμα υγιεινής διατροφής, όμως το να την καταναλώσεις σκέτα είναι άλλη υπόθεση.

Comment

Χτες έφαγα μια κρέπα με μπισκότο,μπανάνα,λευκή και μαύρη σοκολάτα,το κάτι άλλο.Απλά απίστευτη.πιο πριν είχα τσακίσει κι ένα κλαμπ σάντουιτς.Αχ ωραία πράγματα.ακούς εκεί κουάκερ και σαλάτες.
                          Carpe diem

Comment

Όταν λέτε quaker εννοείτε oatmeal;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Α σόρρυ ξεχάστηκα.Και μιας και μιλήσατε για γυμναστική,πρέπει να πω εδώ πως τα σαγόνια μου είναι αρκετά γυμνασμένα από την πολύ μασαμπούκα.
                              Carpe diem

Comment

Originally posted by straier View Post
                                Όταν λέτε quaker εννοείτε oatmeal;
                                Πωπωωωωωω ακόμα στο ντουλάπι είναι. Έπειτα από 2-3 προσπάθειες, το γύρισα ξανά στα "συμβατικά" δημητριακά.
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X