Announcement

Collapse
No announcement yet.

New PC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kαλά τι παραπάνω ήθελες δηλαδή και το λες απλά υποσχόμενο και ικανοποιητικό;
    Πόσο σου βγήκε σύνολο κιόλας;

Comment

Ε ok, δεν ψήνει καφέ, heh. Κακά τα ψέματα αλλα δεν είναι λίγα τα άτομα που έχουν πολύ ανωτερα συστήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ακόμα να το δοκιμάσω για video editing.

Μου στοίχισε 1465 Ευρώ ο πύργος. Πιστεύω γλίτωσα καμια 300 Ευρώ απότι αν το έπαιρνα από κάποιο τοπικό κατάστημα (επίσης απότι είδα δεν έχουν όλα τα parts, π.χ την νέα κάρτα γραφικών). Μετά την αγορά του έδωσα και 82 Ευρώ για keyboard. Σύντομες αγορές πιθανόν θα είναι ένα ακόμα καλύτερο mouse, ένας external hard drive, και ένας ακόμα SSD.

Comment

Τα σπάει το illuminated keyboard αυτο εχω και εγω...

Comment

Χαχαχα, το πήρα πίσω και μου το άλλαξαν, αντί να πάρω όμως το ίδιο, έδωσα ακόμα 6 Ευρώ και πήρα το Razer Lycosa Gaming Keyboard.

Ο λόγος? Καταρχάς, το Logitech Illuminated Keyboard το πήρα επειδή είναι απλό, όμορφο, και για typing. Από κοντά δεν με ενθουσίασε τόσο, όμως ok καλο ήταν. Άρχισα λοιπόν το typing, μετά από λίγες μέρες, ενώ έγγραφα γρήγορα, ανακάλυψα ότι κάποιες λέξεις δεν είχαν space ενδιάμεσα. Μήπως το ξεχνούσα? Μπα...

Δες αυτό το θέμα και θα καταλάβεις: http://forums.logitech.com/t5/Keyboa...lem/m-p/358936

Ειδικά όταν γράφεις γρήγορα είναι πολύ ενοχλητικό. Ελπίζω το δικό σου να μην είναι έτσι. Αν είναι όμως, πρόλαβε την εγγύηση και άλλαξε το.

Comment

Originally posted by Aion View Post
            Χαχαχα, το πήρα πίσω και μου το άλλαξαν, αντί να πάρω όμως το ίδιο, έδωσα ακόμα 6 Ευρώ και πήρα το Razer Lycosa Gaming Keyboard.

Ο λόγος? Καταρχάς, το Logitech Illuminated Keyboard το πήρα επειδή είναι απλό, όμορφο, και για typing. Από κοντά δεν με ενθουσίασε τόσο, όμως ok καλο ήταν. Άρχισα λοιπόν το typing, μετά από λίγες μέρες, ενώ έγγραφα γρήγορα, ανακάλυψα ότι κάποιες λέξεις δεν είχαν space ενδιάμεσα. Μήπως το ξεχνούσα? Μπα...

Δες αυτό το θέμα και θα καταλάβεις: http://forums.logitech.com/t5/Keyboa...lem/m-p/358936

Ειδικά όταν γράφεις γρήγορα είναι πολύ ενοχλητικό. Ελπίζω το δικό σου να μην είναι έτσι. Αν είναι όμως, πρόλαβε την εγγύηση και άλλαξε το.
            Δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο.. Ο λογος που μου αρεσει εμενα ειναι το feedback που εχουν τα πληκτρα, ειναι σε στυλ laptop silent typing.. Αυτο που πηρες το lycosa σκεφτομουν να παρω το mirror edition, τι λεει απο feeling στο typing?? Ειναι το κλασσικο θορυβωδες και σκληρα πληκτρα??

Comment

Αυτό που λες είναι ο κύριος λόγος που είχα αγοράσει το Logitech Illuminated Keyboard (αν και όπως σου ηπα το περίμενα ακόμα πιο αθόρυβο και καλύτερο στην αίσθηση του πατήματος).

Το Lycosa δεν είναι τόσο αθόρυβο, όμως με βολεύει πολύ περισσότερο στο typing (στο να γράφω πολύ γρήγορα), τα κουμπιά του είναι σκληρά όχι όμως σχεδιασμένα όπως τον περισσοτερων keyboard που κουράζουν, κάτι είναι και αυτό.

Αν με ρωτούσες πιο θα προτιμούσα και να δουλεύει χωρίς πρόβλημα, στην αρχή θα σου έλεγα το Illuminated, όμως για κάποιο παράξενο λόγο με βολεύει καλύτερα στο να γράφω και να χρησιμοποιώ γενικά το Lycosa, έτσι δεν μετανιώνω για την νέα μου επιλογή. Σε ομορφιά όμως και σε style, προτιμώ το Illuminated.

Όσο για το space, σιγουρέψου. Πατα την αριστερή και δεξιά πλευρά του για να δεις αν δουλεύει χωρίς να το πιέσεις ιδιαιτερα (όχι στην μέση). Εμενα να φανταστείς ήταν τόσο το πρόβλημα, που ακόμα και όταν το πατούσα στην μέση κάποτε δεν ανταποκρινόταν.

Comment

Παρε το δικο μου πληκτρολογιο βρε, μονο 150 ευρω

Για τον θορυβο παιζει σημαντικο ρολο να μαθεις να πατας τα πληκτρα ΧΩΡΙΣ να πιανεις πατο, αμα το καταφερεις αυτο δεν εχεις κανενα προβλημα, ιδανικα για αυτη την χρηση ειναι τα πληκτρολογια με καφε μηχανικους διακοπτες της cherry, οπως το silent μοντελο του das keyboard. Πιο φθηνη λυση θα ητανε κανενα filco απο elitekeyboards.com, δυστηχως ομως σταματησαν προσφατα να τα φερνουν.

Comment

Για typing είναι?

Δεν το έψαξα και πολύ, και εδώ που έφτασα δεν είχα και πολλές επιλογές. Όπως και να έχει, ευχαριστημένος είμαι, πολύ.

Comment

Ποια η διαφορά mechanical keyboard με τα κανονικά?? Εβλεπα το razer black widow και σκεφτομουν αν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα για να εχει τοσα λεφτα παραπανω..

Comment

Κοστιζουν ΠΟΛΥ παραπανω στην κατασκευη, γενικα οτι πληρωνεις παιρνεις, σε αντιθεση με αυτα με την μεμβρανη ή τα ψαλιδια που αντε να κοστιζουν 5 δολλαρια εκαστο οταν βγαινουν σε μαζικη παραγωγη, για gaming δεν ειναι "απαραιτητα" απλα παρεχουν διαφορετικη αισθηση που σε καποιους ειναι πιο ευχαριστη, ενα πληκτρολογιο με cherry brown ομως πιστευω ειναι οτι πρεπει για οποιον γραφει επι πολλες ωρες στον υπολογιστη του επειδη εχει παναλαφρα κουμπια και ειναι tactile.

Το widow ειναι κοροιδια imo, χρησιμοποιει διακοπτες cherry blue ενω για hardcore gaming οι ιδανικοι ειναι οι cherry black που ειναι οτι πρεπει για double tapping ( dodge στο UT πχ ) επισης, η razer ειναι ξακουστη για το quality control της.

Comment

Θελω βασικα ενα keyboard να μπορω να γραφω πολυ γρηγορα και να εχει πολυ αμεσο response στα πληκτρα, δηλαδη και λιγο να το παταω προς τα κατω να κανει register την εντολη.. Το illuminated δεν ειναι ακριβως ετσι laggarei καμια φορα λιγο και γενικα ενω εχει το καλυτερο feel πρακτικα δεν ειναι και το καλυτερο για πολυ γρηγορο typing.. Κατι που να τα συνδιαζει δεν νομιζω να βρω ευκολα..

Τωρα cherry blue/black/brown δεν εχω ιδεα τι ειναι...

Razer τι εννοεις για το quality control?? οτι εχω παρει μεχρι στιγμης καλο μου εχει βγει και γενικα ειμαι fan και του design και της ποιοτητας κατασκευης της razer χωρις να το εχω ψαξει και ιδιαιτερα ομως...

Comment

Ούτε και εγώ ξέρω πολλά για την κατασκευή τον keyboards, αλλα και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα τις Razer, τόσο πρακτικά, όσο και αισθητικά.

Δεν θα έλεγα όχι όμως να δοκιμάσω σε τυχόν αλλα, δοκιμασμένα και καλά προϊόντα, όταν έρθει η ώρα.

Comment

Working...
                          X