frio είναι ελληνικος καφες αλλά φίλτρου. σερβίρεται όπως ο φρέντος, με αφρόγαλα από πάνω. Αλλά η γευση του κρύου ελληνικού σε παγάκια ΓΑΜΕΙ.
Τώρα που θα τον βρεις δεν ξέρω, εδώ Λευκάδα τον πρωτοσυνάντησα :p
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πώς τον πίνεις τον καφέ?
Collapse
X
-
Και καλα θα κανεις...Originally posted by deus_d0pe View PostΡε σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά αυτόν το λουμίδη frio και ΓΑΜΗΣΕΕΕΕΕ!!!!!
Έπαθα πολιτισμικό σοκ, αφού σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να κόψω το φραπέ - που μου φάνηκε απίστευτα άνοστος μετά - και να αρχίσω να πίσω μόνο φρίο....
Leave a comment:
-
Ρε σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά αυτόν το λουμίδη frio και ΓΑΜΗΣΕΕΕΕΕ!!!!!
Έπαθα πολιτισμικό σοκ, αφού σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να κόψω το φραπέ - που μου φάνηκε απίστευτα άνοστος μετά - και να αρχίσω να πίσω μόνο φρίο....
Leave a comment:
-
Μεθαύριο θα βγούμε ρε.Αλλά μπορεί μόνο απογεύματα γιατί τα βράδυα δουλεύει,και το πρωί κοιμάται.
Leave a comment:
-
Δεν πίνω καφέ.Προτιμώ δημητριακά με γάλα για πρωινό ή κάνα φρούτο ή φρυγανιές με μέλι.
Έξω πίνω είτε ζεστή σοκολάτα,είτε χυμό,μπύρα,ανθρακούχο νερό...
Na se dw re Altair sto cafe:
''-Kopelia piase mia sokolata zesti stous 86.5 vathmous kai epeidi exw mia ligouritsa, piase kai kana corn flakes na goustaroume na oum
- (gyrnas sth stripper) "sy kouklaram ti tha pars? are pou se fernei o Antonaros, sta kalytera (pianeis ta tetoia sou)"
Theloume review aurio
Epishs
Tanno:
Έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια το φραπέ, γιατί έχει πολύ καφείνη και σε κάνει να χέζεις περισσότερο.
So true.
Leave a comment:
-
Touche!
Ελληνικό ή φίλτρου με 1 ζάχαρη. Cappuccino σπανιότερα. Επίσης έχει κάτι ωραίους cappucchino Jacobs με διάφορες γεύσεις σοκολάτας αν και ελάχιστη σχέση με καφέ έχουν.
Leave a comment:
-
Αν είχαμε γκόμενα Azra δεν θα ασχολιόμασταν τόσο συστηματικά με το gaming και συνεπώς δεν θα ήμασταν ενεργά μέλη εδώ
Leave a comment:
-
Sthn ilikia sou kai me th mia xara emfanisi pou exeis kanonika tha eprepe na eixes gomena. Kati paei poly strava tote, sti thesi sou tha ksekinousa to kapnisma gia na pane katw ta farmakia
Leave a comment:
;):resp:
Leave a comment: