Originally posted by Xeno
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πώς τον πίνεις τον καφέ?
Collapse
X
-
Θέλω να αλλάξω την ψήφο μου σε ελληνικό. Ο μόνος που δεν μου καταστρέφει το στομάχι τελευταία.
Leave a comment:
-
Α ρε Luffy, ειχες κανει λιγο πολυ το ιδιο θεμα οπως βλεπεις, οποτε ειπα να κανω merge τα μεγαλα threads για coffee wars.
Leave a comment:
-
Φρέδο και εγω, απλα αν βιαζομαι να φυγω το πρωι βολευει πολυ και ο φραπές. Παντως σε καφετέρια δεν παιζει να παρω φραπε ποτε..
Leave a comment:
-
Δε βαριεσαι, καλυτερα σοκολατα παρα αυτο το κακο με τους χιπστερς που οπου βρεθουν θελουν τσαι.
Leave a comment:
-
Originally Posted by Altair
Σοκολάτα ζεστή ή παγωμένη,διότι ως γνωστόν Coffee sucks.Ναι κύριοι το είπα.nerds being nerdsOriginally posted by Phantom Duck View PostΤο αυτό.
Leave a comment:
-
Το αυτό.Originally posted by Altair View PostΣοκολάτα ζεστή ή παγωμένη,διότι ως γνωστόν Coffee sucks.Ναι κύριοι το είπα.
Leave a comment:
-
Σοκολάτα ζεστή ή παγωμένη,διότι ως γνωστόν Coffee sucks.Ναι κύριοι το είπα.
Leave a comment:
-
Παλιά ήπια φραπέ, αλλά μετά από καιρό με πείραξε στο στομάχι μου και μ' έστειλε στις τουαλέτες κάθε 3 και λίγο. Μετά το γύρισα στο φρέντο που έχει λιγότερη καφείνη.
Leave a comment:
-
Άμα τον έχουν εδώ, θα ζητήσω να μου κάνουν έναν frio παγωμένο. Το που να τον βρω, μόνο στα καφετζίδικα σίγουρα...
Leave a comment:
-
Και εγω θα τον δοκιμασω αλλα ο Ελληνικος γενικα δεν μου αρεσει καθολου.. Ειμαι του Espresso μονο..
Leave a comment:
-
Δεν τον εχω πετυχει πουθενα, αλλα θα το εχω κατα νου να πεσει ενα τεστ με την 1η ευκαιρια.
Leave a comment:
Leave a comment: