Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πώς τον πίνεις τον καφέ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Except nerds, obviously..

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Μου κάνει εντύπωση πάντως που είμαστε "τόσοι πολλοί" που δεν πολυπίνουμε καφέ εδώ μέσα... Πάντα νόμιζα ότι καφέ πίνουν πολύ απλά οι πάντες.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    frappe μετριο χωρίς γάλα

παρόλαυτά δεν είμαι του καφέ γενικά...κι επίσης δεν καπνίζω (πάνε μαζί τις πιο πολλές φορές αυτά)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Σπάνια πίνω καφέ και όταν τύχει θα είναι συνήθως ή γαλλικός ή Freddo Cappuccino. Τον πρώτο σκέτο, τον δεύτερο μέτριο - αλλά πραγματικά μέτριο κι όχι ζαχαρωτό όπως στον σερβίρουν στις περισσότερες καφετέριες όταν τον ζητάς μέτριο.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Μόνο τσάι. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα πιω καφέ αυτός θα είναι latte ή το πολύ americano με γάλα. Btw μου άρεσε πολύ το Milcafe από τα περίπτερα ^_^

Leave a comment:

• Orion
    replied
    Δε πίνω και πολύ, αλλά αμα τύχει, φίλτρου με ζάχαρη και γάλα. Μπόλικα. Ή mocha και μπόλικες σαντιγές και στολίσματα και τέτοια.
    Γενικώς, γλυκό και ελαφρύ. Και αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ το γαλατάκι μου με το κακάο μου. Ή τσάι. Ελαφρά πράγματα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    14 χρονών με Nes 3-0?Tώρα εξηγούνται πολλά

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    nes tis kries imeres.
    3 kafe 0 zaxari fisika

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Εγω για πρωινο ζεστο γαλα, δεν πινω καφε αλλα ζεστη σοκολατα και το βραδυ χτυπαω κανα μπυρονι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Freddo cappuccino γλύκο με γάλα, όταν είμαι έξω. Όταν είμαι μέσα στο σπίτι κάνω κρύο καπουτσίνο γλύκο με γάλα για να με ξυπνήσει. Αν πιω κάτι ζεστό, μετά αποκοιμιέμαι. Έχω κόψει εδώ και 2 χρόνια το φραπέ, γιατί έχει πολύ καφείνη και σε κάνει να χέζεις περισσότερο.

Βέβαια, παλιότερα έτρωγα δημητριακά και χυμούς σαν σωστός αθλητής. Καλύτερα κάποια στιγμή να το ξαναξεκινήσω για το άθλημα μου.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    freddo cappuccino σκετο για μενα.. Τωρα τελευταια πινω και nesspresso vanilla αν θελω κατι ζεστο..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Etsi na pairnei ta panw tou o Ellinikos (btw o espresso pou einai sto poll?)

Leave a comment:

• Nikol@r@s
    replied
    Έχω κόψει τον φραπέ εδώ και πάρα πολλούς μήνες!Μόνο ελληνικό:2 Ζάχαρη-2 καφέ!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ελληνικός διπλός σκέτος το χειμώνα και στη δουλειά νες με μισή κουταλιά ζάχαρη.
    Το καλοκαίρι φραπέ με μισή ζάχαρη και ελάχιστο γάλα( το σιχαίνομαι το φραπόγαλα) και freddo capuccino σκέτο.

Αν και οκ ελληνικός uber alles.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Espresso ή espresso lungo, μετριο διπλο συνηθως με γαλα ή αφρογαλα προτιμω απο ζεστους καφεδες ενω απο κρυους freddo espresso ή freddo capuccino

Leave a comment:

Working...
X