Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favorite Colour

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωπα ωπα ωπα...
    Μη συγχέουμε το χρώμα της καθημερινής ζωής = αυτό που πιάνει το μάτι μου με το χρώμα της φυσικής = η/μ ακτινοβολία συγκεκριμένης συχνότητας...
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

E tote giati eipes nai
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Altair View Post
        Είσαι χαζός αγόρι μου ή κάνεις τον χαζό;Που είδες ότι δεν διάβασα τι έγραψε ο άλλος;Δεν την παλεύεις έτσι;
        Το παράδειγμα με την γόμα αν και ατυχές,εννοούσα στην ζωγραφική στον υπολογιστή,τώρα κατάλαβες τι εννοώ ή ακόμα;
        Ground αυτό που σου είπα μου το έχει πει επαγγελματίας ζωγράφος.Και έτυχε και το είδα και σε ντοκιμαντέρ μετά.
        Originally posted by Altair View Post
        Somari το είδα το από άποψη φωτός,αλλά εγώ επειδή είμαι λίγο γκάου,δεν τα πιάνω αυτά..

Κοίτα, έτσι όπως είδα το ποστ σου αρχικά νόμιζα ότι δεν είχες παρατηρήσει τι έγραψε ο άλλος... δε σκέφτηκα ότι το διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τίποτα! Και ότι επίσης δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτός ο γρίφος που είχες μπροστά σου και αποκαλείται φως

Επίσης ούτε στη ζωγραφική στον υπολογιστή είναι άσπρη η γόμα. Το φόντο που έχεις επιλέξει ή που χρησιμοποιεί από default το πρόγραμμα είναι άσπρο, και σβήνοντας κάτι με τη γόμα, φαίνεται το φόντο. Με λευκό φόντο και το πινέλο να πάρεις και να ζωγραφίσεις με άσπρο χρώμα, το ίδιο αποτέλεσμα με την γόμα θα έχεις. Είναι και το λευκό πινέλο γόμα; Μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που είναι ξεχωριστό εργαλείο η γόμα; Άλλος ένας γρίφος για σένα.

Τέλος σε βρίσκω πολύ επιθετικό και καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο γενικά εδώ μέσα. Ο ειρωνικός τόνος του ποστ δε θα υπήρχε εάν είχες αποφύγει τους χαρακτηρισμούς...

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
          E tote giati eipes nai
          Γιατί νόμιζα με ρωτάς από άποψη φυσικής αν το λες έγχρωμο
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Oxi re ok "thewritika" eipa giati an den mporeis na to deis den exei kai toso shmasia pistevw.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by sain't View Post
              Κοίτα, έτσι όπως είδα το ποστ σου αρχικά νόμιζα ότι δεν είχες παρατηρήσει τι έγραψε ο άλλος... δε σκέφτηκα ότι το διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τίποτα! Και ότι επίσης δεν μπήκες καν στον κόπο να ψάξεις τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτός ο γρίφος που είχες μπροστά σου και αποκαλείται φως

Επίσης ούτε στη ζωγραφική στον υπολογιστή είναι άσπρη η γόμα. Το φόντο που έχεις επιλέξει ή που χρησιμοποιεί από default το πρόγραμμα είναι άσπρο, και σβήνοντας κάτι με τη γόμα, φαίνεται το φόντο. Με λευκό φόντο και το πινέλο να πάρεις και να ζωγραφίσεις με άσπρο χρώμα, το ίδιο αποτέλεσμα με την γόμα θα έχεις. Είναι και το λευκό πινέλο γόμα; Μήπως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που είναι ξεχωριστό εργαλείο η γόμα; Άλλος ένας γρίφος για σένα.

Τέλος σε βρίσκω πολύ επιθετικό και καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λίγο γενικά εδώ μέσα. Ο ειρωνικός τόνος του ποστ δε θα υπήρχε εάν είχες αποφύγει τους χαρακτηρισμούς...
              Αν είχες φροντίσει από την αρχή να εκφραστείς πιο ήπια και χωρίς νομίσματα και τα ρέστα,ο τόνος μου δεν θα ήταν ο ίδιος και δεν θα κάναμε τώρα αυτήν την κουβέντα.Πάντως εδώ και κάμποσα ποστς όντως δε διαβάζω τι γράφεται και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπαίνω και στον κόπο να απαντήσω.Γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα.Ούτε το ποστ σου διάβασα,μόνο την τελευταία φράση,γι'αυτό και απάντησα.
              Carpe diem

Comment

Όσοι εσείς μαλώνατε οι Μπλέ σας πατήσαμε suckers.

Comment

Issopalia den einai?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Οχι πια, εριξα κι εγω ενα μπλε...

Δε ξερω αν ειναι το αγαπημενο μου, δυσκολο να διαλεξω αγαπημενο χρωμα, απλα το μπλε ειναι ισως το πιο ευχαριστο χρωμα για τα ματια μου...
                    Do a barrel roll!

Comment

Ramp μπλε; Μπλε; Είσαι σίγουρος; ΜΠΛΕ;

Comment

Χμμ γιατι;
                        Do a barrel roll!

Comment

Θυμάμαι παλιότερα που δήλωνες ΠΑΣΟΚ-fan .

Comment

Οχι πια, εριξα κι εγω ενα μπλε...
                            Daamn you avataaaaar, Daaaaaaaaaamn youuuuuuuu!!
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Evans View Post
                              Θυμάμαι παλιότερα που δήλωνες ΠΑΣΟΚ-fan .
                              lol το ψιλιαστικα....
                              Παντως και το πρασινο μ' αρεσει σα χρωμα ειδικα το ανοιχτο προς λαχανι...
                              Do a barrel roll!

Comment

δεν εχω διαβασει ουτε μια αραδα (εκτος απο τα πικαντικα troloposts του ramp/evans/somari που ΠΑΝΤΑ διαβαζω!!) απο οσα εχουνε γραφτει αλλα θα μπω στο κοπο να αναφερω τα δικα μου αγαπημενα χρωματα

1)μαυρο
                                2)φουξια

ακολουθουνε μωβ,βαθυ κοκκινο και φωσφοριζε λαχανι μετα το χαος

ειδικα σε cybergoth πιπινια που ειναι απο πανω μεχρι κατω δiχρωμα φουξια-μαυρο δεν μπορω να αντισταθω.....

Comment

Working...
                                X