Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aρχικα δε δουλευει το profile μου, τεσπα,ο Strawhat ειμαι, τη Μυρτια τη ξερω παω για τα σαλλιγγαρια εκει κατα τ αλλα τυπικη ταβερνα, μονο αξιοσημειωτο ειχα πετυχει ολη την ομαδα του gamepro εκει και ηταν καλη ευκαιρια που τα ειπαμε εστω και ελαχιστα, περα απο αυτο Σαββατο θα ειναι τελικα? Λογικα θα ρθω αλλα ισως πω και σε εναν φιλο μου εχετε προβλημα?

Comment

• Μπορώ μόνο μεσημέρι.
      Κρίμα...
      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Για Κυριακη λεμε, εκανα edit, εβαλα και ενα mini faq στο τελος (ποιοτητα).
        Αν αλλαξουμε γνωμη η Μουρια ειναι διπλα παντως για εγγυημενα καλο παϊδακι.
        Αν την παλεψει ο φιλος σου με το ολο σκηνικο φερτον.
        Τελος αν θες αλλαγη nickname πες το.

ΝickTG καποιος επρεπε να παρει πρωτοβουλια και να πει κατι γιατι αλλιως δε θα γινοταν τιποτα. Αν θες παλεψε το να δεις τι προτιμανε οι πολλοι και καντε ο,τι θελετε οποιαδηποτε ωρα μεσα στην Κυριακη. Προσωπικα ο,τι και να αποφασιστει δε θα πω οχι, λογικα θα εχω ολη την ημερα κενη.

Comment

• Οχι καλο ειναι το Νικος, λοιπον για το φιλο μου δε ξερω σιγουρα, τον ψηνω, εγω θα προσπαθησω να ερθω με πετυχατε και σε φαση που εχω τρακαρει το αμαξι γαμωτο αλλα οκ, τωρα απο ποιοτητα η Μυρτια νταξει αγγιζει τη μετριοτητα αλλα οκ, η παρεα μετραει πανω απο ολα, ελπιζω να τα καταφερω να σας δω απο κοντα.

Comment

• Αν προτιμας Μουρια το γυρναμε σε Μουρια, αλλα οκ τουλαχιστον ας κινηθουμε σε αυτη την περιοχη μιας και εγινε το 1ο βημα.
            Εγω δεν περναω συχνα απο την περιοχη, τελευταια κανω απλα σταση on the way home μετα απο ξενυχτια στην πλατεια και τιμαω δεοντως το crepa-crepa.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post

ΝickTG καποιος επρεπε να παρει πρωτοβουλια και να πει κατι γιατι αλλιως δε θα γινοταν τιποτα. Αν θες παλεψε το να δεις τι προτιμανε οι πολλοι και καντε ο,τι θελετε οποιαδηποτε ωρα μεσα στην Κυριακη. Προσωπικα ο,τι και να αποφασιστει δε θα πω οχι, λογικα θα εχω ολη την ημερα κενη.

Don't worry.
              Θα δω μήπως μπορέσω και τώρα αλλιώς στο επόμενο.
              I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                Αν προτιμας Μουρια το γυρναμε σε Μουρια, αλλα οκ τουλαχιστον ας κινηθουμε σε αυτη την περιοχη μιας και εγινε το 1ο βημα.
                Εγω δεν περναω συχνα απο την περιοχη, τελευταια κανω απλα σταση on the way home μετα απο ξενυχτια στην πλατεια και τιμαω δεοντως το crepa-crepa.
                To χασα ρε συ, αλλη η Μουρια αλλη η Μυρτια? αυτη που ειναι απεναντι απο την εκκλησια στο τριγωνακι η Μυρτια δεν ειναι? μη μπλεχτουμε τωρα αφου ειπαμε Μυρτια εκει!

Comment

• Η Μουρια ειναι στην Αχιλλεως, η Μυρτια ειναι κατω απ τη Βενιζελου.
                  Εγω δεν εχω παει καν στη Μυρτια εν τω μεταξυ αλλα μην το πειτε πιο εξω .
                  Απλα ειχα ακουσει καλα λογια απο αλλους και αφου εγκρινει και ο Τιτος λεω οκ, ας μην το λιβανιζουμε πολυ.

Comment

• και ειδικα οταν η αντιπροταση ειναι μουρια, αν δε θυμομουν καλα το μαγαζι θα τα ταυτιζα, λοιπον οκ στη Μυρτια. πιστευω θα μαι εκει.

Comment

• Εγώ είμαι μέσα σίγουρα (εκτός φοβερού απροόπτου). Η περιοχή δε με βολεύει καθόλου βέβαια (το Μαρούσι που πέταξε για πλάκα ο Ζήνο μου ερχόταν κουτί, αν και δεν ήξερα να προτείνω κάτι) αλλά δεν παίζει να μπορέσω καμιά άλλη φορά στο προσεχές μέλλον οπότε θα έρθω. Έχει κάποιος να προτείνει συγκοινωνίες από Κηφισίας κλπ;
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Oντως θα ειναι αρκετα αβολα για οσους ερχονται απο ΒΠ, τουλαχιστον ελπιζω κανας αλλος εδω περα να μενει κοντα σου για να χεις παρεα.
                        Πηγαινε μεσω μετρο (θα χρειαστεις και ηλεκτρικο αν ξεκινησεις απο Μαρουσι) στο Νεο Κοσμο (κοκκινη γραμμη) και μετα παιρνεις τραμ.
                        Οποιος θελει βρισκομαστε πχ στο μετρο λιγο πιο νωρις και ξεκιναμε ολοι μαζι.

Αν κανεις θελει το κινητο μου ας στειλει ΡΜ.

Comment

• Μαρουσι = Mall = hooters. Anyway καλυτερα που κλεισαμε μερος απο τωρα γιατι θα φτανε κυριακη και ακομη θα λεγαμε προτασεις.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Θα με βόλευε να συναντηθούμε στο μετρό γιατί δεν ξέρω καθόλου την περιοχή (δεν ήξερα πως είχαμε τραμ στην Αθήνα :petseta.
                            Mall πάω μόνο για κινηματογράφο ή σε περίπτωση ανάγκης.:kill:
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Στον Ramparter πες τα που οταν πρωτοπηγε στο Mall νομιζε πως βρηκε την promised land.
                              Οποιος θελει μετρο θα μπορουσαμε να βρεθουμε στα εκδοτηρια του Νεου Κοσμου στις 20:30.
                              Τωρα αν προτιμας να σε "μαζεψει" καποιος απο την Κηφισιας, ολο και καποιος θα βρεθει πιστευω με αμαξι αν χρειαστει..

Comment

• Λεμε να παμε για κανα καφεδακι νωριτερα, τα υπολοιπα θα σας τα πει ο Xeno. Eπισης δε μου εμφανιζει τη φωτο μου στο αβαταρ...

Comment

Working...
                                X