Holy thread resurrection!
Με αφορμη το νεο forum και το οτι κανονιζαμε ουτως ή αλλως ενα meeting προς Κυριακη βραδυ μιας και ερχεται ο Evans (ειδες τιμες που σου κανουμε; ), ψηνεται κανεις για καποιο meeting;
Αναμενουμε προτασεις για μπυραριες/ταβερνες/ρακομελαδικα κτλ.
Ριχτε καμια καλη ιδεα για μερος με αρκετο χωρο και ευκολη προσβαση.
Αντε ψηθειτε χωρις πολλα πολλα οσοι ειστε εδω τριγυρω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
δε βλέπω μεγάλη συμμετοχή.καλύτερα να δούμε ποιοι θα είμαστε και μετά να βρούμε μια μέρα για όλους.τι διάολο δε θα χαθούμε κιόλας.όλοι εδώ είμαστε.έλα να βλέπω συμμετοχές.
Leave a comment:
-
σε διαβεβαιώ Αλέξανδρε πως κάποια στιγμή άμα έρθω Ολλανδία σίγουρα δε θα έρθω Ρότερνταμ αλλά Άμστερνταμ.Την πόλη της ακολασίας.το πολύ πολύ να συναντηθούμε εκεί
Leave a comment:
-
θα μπλεξουμε τα μπουτια μας αν συζητησουμε και για τη θεσσαλονικη εδω, καλυτερα ανοιξε αλλο τοπικ.Nα προτείνω και για Θεσ/νίκη εγώ.Ποιοι θέλουν?
[/b]
Leave a comment:
-
Εγώ προτείνω να το κάνουμε στο Ρόττερνταμ μπας και συναντήσω ποτέ κανέναν
Leave a comment:
-
καλύτερα Δευτέρα μάλλον.
δηλώστε συμμετοχή μη ντρέπεστε.δε δαγκώνουμε...
Leave a comment:
-
δευτερα με τεταρτη απογευμα αν ειναι, για να δουμε ποιοι αλλοι ψηνονται.
Leave a comment:
-
λετε να παμε για κανα καφε την εβδομαδα που ερχετε? μαλλον θα χω λιγο χρονο εγω.
Leave a comment:
-
lol.Πλήρης ασυνενοησία.Αν είναι να κανονίσετε συνάντηση κανονίστε την καλά τουλάχιστον.Κέρασε κανείς?Πήγατε για gaming σε κανενός το σπίτι μετά?Τραβήξατε φωτογραφίες?Ωχ κατάλαβα τι είδους συνάντηση κάνατε...
Leave a comment:
-
Ελπίζω να περάσατε καλά.Δυστυχώς με πήρε ο ύπνος και δεν μπόρεσα να έρθω.
Πάντως είμαι ΘΕΟΣ. B) B) B)
Όταν πήγατε όλοι,δεν ήρθα και όταν πήγα εγώ δεν ήρθε κανείς άλλος....
Leave a comment:
-
Whoa, thanks mateΑ ναι. Πήγαμε οι γνωστοί άγνωστοι, ο Λινκ δεν ήρθε, ο Έβανς ήρθε, πλάκα είχε ως συνήθως, την άλλη φορά ξεκουνηθείτε.
Έβανς όταν θα πάρεις τη bronze ball από το Pharod ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ INVENTORY ΤΟΥ NAMELESS ONE. Nameless One είναι ο χαρακτήρας σου. Για το μάξιμουμ wisdom σου είπα...Intelligence και Charisma βοηθάει, ενώ πραγματικά σου συνιστώ πριν ξεκινήσεις να παίζεις κατέβασε αυτό
http://www.sorcerers.net/Games/dl.php?s=PS...ape_torment.zip
για το character building. Είναι ΠΟΛΥ περίεργο. Να είσαι σίγουρος πως, όσο προσεκτικός και να είσαι, θα χάσεις πολύ πράγμα. Οπότε τη δεύτερη φορά θα το παίξεις με Walkthrough για να δεις τα πάντα
[/b]
. Το παιχνίδι θα το ξεκινήσω με την πρώτη ευκαιρία (μέσα στη βδομάδα κατά 99%). Θα προσέξω αυτά που μου είπες και θα εφοδιαστώ με ένα καλό λεξικό
. Ελπίζω να έχεις σύντομα εντυπώσεις μου ;) .
Leave a comment:
-
Εγω χθες δεν ειχα ορεξη για τιποτα, βασικα ηταν να παω και παραλιακη αλλα δεν ειχα διαθεση να κουνηθω, πανε και τα μαθηματικα, την εβγαλα με gears Live μεχρι το βραδυ... τι θα κανω με αυτο το παιχνιδι με εχει καταστρεψει...
Leave a comment:
Leave a comment: