Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Holy thread resurrection!

Με αφορμη το νεο forum και το οτι κανονιζαμε ουτως ή αλλως ενα meeting προς Κυριακη βραδυ μιας και ερχεται ο Evans (ειδες τιμες που σου κανουμε; ), ψηνεται κανεις για καποιο meeting;

Αναμενουμε προτασεις για μπυραριες/ταβερνες/ρακομελαδικα κτλ.
    Ριχτε καμια καλη ιδεα για μερος με αρκετο χωρο και ευκολη προσβαση.
    Αντε ψηθειτε χωρις πολλα πολλα οσοι ειστε εδω τριγυρω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    δε βλέπω μεγάλη συμμετοχή.καλύτερα να δούμε ποιοι θα είμαστε και μετά να βρούμε μια μέρα για όλους.τι διάολο δε θα χαθούμε κιόλας.όλοι εδώ είμαστε.έλα να βλέπω συμμετοχές.

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    Δευτερα δε μπορω, Τριτη ανετα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    σε διαβεβαιώ Αλέξανδρε πως κάποια στιγμή άμα έρθω Ολλανδία σίγουρα δε θα έρθω Ρότερνταμ αλλά Άμστερνταμ.Την πόλη της ακολασίας.το πολύ πολύ να συναντηθούμε εκεί

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Nα προτείνω και για Θεσ/νίκη εγώ.Ποιοι θέλουν?
    [/b]
    θα μπλεξουμε τα μπουτια μας αν συζητησουμε και για τη θεσσαλονικη εδω, καλυτερα ανοιξε αλλο τοπικ.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Εγώ προτείνω να το κάνουμε στο Ρόττερνταμ μπας και συναντήσω ποτέ κανέναν

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nα προτείνω και για Θεσ/νίκη εγώ.Ποιοι θέλουν?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    καλύτερα Δευτέρα μάλλον.
    δηλώστε συμμετοχή μη ντρέπεστε.δε δαγκώνουμε...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    δευτερα με τεταρτη απογευμα αν ειναι, για να δουμε ποιοι αλλοι ψηνονται.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό.εγώ πάντως είμαι μέσα...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    λετε να παμε για κανα καφε την εβδομαδα που ερχετε? μαλλον θα χω λιγο χρονο εγω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    lol.Πλήρης ασυνενοησία.Αν είναι να κανονίσετε συνάντηση κανονίστε την καλά τουλάχιστον.Κέρασε κανείς?Πήγατε για gaming σε κανενός το σπίτι μετά?Τραβήξατε φωτογραφίες?Ωχ κατάλαβα τι είδους συνάντηση κάνατε...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ελπίζω να περάσατε καλά.Δυστυχώς με πήρε ο ύπνος και δεν μπόρεσα να έρθω.

Πάντως είμαι ΘΕΟΣ. B) B) B)
    Όταν πήγατε όλοι,δεν ήρθα και όταν πήγα εγώ δεν ήρθε κανείς άλλος....

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α ναι. Πήγαμε οι γνωστοί άγνωστοι, ο Λινκ δεν ήρθε, ο Έβανς ήρθε, πλάκα είχε ως συνήθως, την άλλη φορά ξεκουνηθείτε.

Έβανς όταν θα πάρεις τη bronze ball από το Pharod ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ INVENTORY ΤΟΥ NAMELESS ONE. Nameless One είναι ο χαρακτήρας σου. Για το μάξιμουμ wisdom σου είπα...Intelligence και Charisma βοηθάει, ενώ πραγματικά σου συνιστώ πριν ξεκινήσεις να παίζεις κατέβασε αυτό

http://www.sorcerers.net/Games/dl.php?s=PS...ape_torment.zip

για το character building. Είναι ΠΟΛΥ περίεργο. Να είσαι σίγουρος πως, όσο προσεκτικός και να είσαι, θα χάσεις πολύ πράγμα. Οπότε τη δεύτερη φορά θα το παίξεις με Walkthrough για να δεις τα πάντα
    [/b]
    Whoa, thanks mate . Το παιχνίδι θα το ξεκινήσω με την πρώτη ευκαιρία (μέσα στη βδομάδα κατά 99%). Θα προσέξω αυτά που μου είπες και θα εφοδιαστώ με ένα καλό λεξικό . Ελπίζω να έχεις σύντομα εντυπώσεις μου ;) .

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Εγω χθες δεν ειχα ορεξη για τιποτα, βασικα ηταν να παω και παραλιακη αλλα δεν ειχα διαθεση να κουνηθω, πανε και τα μαθηματικα, την εβγαλα με gears Live μεχρι το βραδυ... τι θα κανω με αυτο το παιχνιδι με εχει καταστρεψει...

Leave a comment:

Working...
X