Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Kωστα αν το μερος που λες ειναι κοντα σου και βολευει τους περισσοτερους να ερθουν ως εκει (να τους βολευει απο αποψης συγκοινωνιων) τοτε ειμαστε οκ.
    Σιγουρα δε λεω οχι σε μερη που σου φερνουν κρεατα με το κιλο, αλλα οκ στη λαδοκολα οντως με πατατες και σαλατα θα τη βγαλεις και δε λεει.

Παντως αν τα περι κρεατος ειναι αναποφευκτα η δικια μου προταση ειναι μια ταβερνα που λεγεται Μουρια και ειναι μεταξυ Φαληρου και Νεας Σμυρνης σε δρομο απο τον οποιον περναει το τραμ και ειναι πολυ ευκολο να ερθει και να φυγει ο καθενας, ενω δεν ειναι και πολυ μακρια απο το κεντρο ή και απο μετρο (πχ Νεος Κοσμος ή Συγγρου-Φιξ).
    Αυτα αν καταληξουμε σε παϊδακια, κρασι κτλ.

Κατα τ' αλλα ας συνεχισουν να πεφτουν ιδεες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Xalara arkei na einai mera pou den einai anoixtes sxoles/den einai athina moulika pou tous kano mathima.

Gia ladokoladiko poios psinetai?

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μα και Ν.Σμύρνη μια χαρά είναι.
    Εναλλακτικά υπάρχει και η Λαδόκολλα( εγώ γνωρίζω στο Παγκράτι κοντά δεν ξέρω πού άλλού υπάρχει) για κοψιδοκαταστάσεις- άλλο που εγώ θα τη βγάλω με ορεκτικά.

Στην "Κρήτη" έτσι λέγεται η ταβέρνα που είπα, να εξηγήσω πως παίζουν κρεατικά- στυλ μπριζόλες, μπιφτεκια, λουκάνικα etc που είναι πολύ καλά αλλά φημίζεται για ψαρικά και φυσικά για κρητικές σπεσιαλιτέ και φυσικά ρακή. Αν κι εγώ προτιμώ το κρασί

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αν κρεατικα = κοψιδια τοτε εγκρινεται εφοσν υπαρχει το Burai Seal of Quality.
    Εναλλακτικα υπαρχουν αρκετα στεκια προς Νεα Σμυρνη μερια οπου βολευει η συγκοινωνια λογω τραμ (αυτο βασικα ηθελα να γραψω πριν δω το thread), αλλα οκ ηδη επεσε η 1η αρκετα συγεκριμενη προταση γιατι ως τωρα αερολογουσαμε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αντι να κανονίσετε μια ταβερνοκατάσταση, με τη ρετσινούλα να ρέει, τα δάχτυλα να μυρίζουν τσίκνα απο τα κοψίδια που ξεκοκκαλίσατε και το ρέψιμο να αναδίδει την απαλή μυρωδιά της πράσινης πιπερίας απο την χωριάτικη σαλάτα, λέτε για hooters
    Πώς φαίνεται ο Ηπειρώτης ο λεβέντης ρε γμτ μου...:resp::resp:
    Πάντως υπάρχει μέρος για ρακόμελα δίπλα στο σπίτι μου με ψαρικά και κρέατα- όλα φέρουν την εγγύηση γεύσης του Burai. Αν είναι πείτε να κλείσω κανά τραπεζι γιατί διαφορετικά δεν παίζει να βρούμε...( νηστεύω κιόλας οπότε θα το ρίξω στα καλαμάρια και τις σουπιές :xp
    :party:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    That's the spirit, κριμα που μας πεφτεις κομματακι μακρια. Θα πω στον Burai την επομενη φορα να σε φερει με το ζορι. Τραβατε με κι ας κλαιω.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Καλά εσείς οι χαμουτζήδες είστε εντελώς οτι να ναι να πούμε!
    Αντι να κανονίσετε μια ταβερνοκατάσταση, με τη ρετσινούλα να ρέει, τα δάχτυλα να μυρίζουν τσίκνα απο τα κοψίδια που ξεκοκκαλίσατε και το ρέψιμο να αναδίδει την απαλή μυρωδιά της πράσινης πιπερίας απο την χωριάτικη σαλάτα, λέτε για hooters
    και pizza hut???
    Τς τς τς! Αθηναίοι!:suck:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πολυ ωραια μερη για να πιεις:kill:.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προτεινω hooters / pizza hut για την καϊλα της υποθεσης, εναλλακτικα υπαρχουν οι σοφτ-κοριες που προτεινε ο Xeno.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θέλω και γω!
    Επί τη ευκαιρία νομίζω πως μπορείτε να μαζέψετε και λεφτά για τα έξοδα των αγορών. Φέρτε χαρτιά, μολύβια να γράψετε ονόματα και φάκελους να βάλετε τα λεφτά. :p
    Πάντως αν πάμε για φαΐ δεν θα χωράνε πολλά άτομα. Προτείνω συνάντηση κάπου που έχει σταθμό τραίνου/μετρό κλπ για εύκολη πρόσβαση. Κατά τα άλλα δεν έχω να προτείνω κάτι για μαγαζί. Η ώρα 8 μου φαίνεται καλή, ούτε πολύ νωρίς ούτε και αργά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εννοείται πως θα'ρθω!Επιτέλους θα σε γνωρίσω από κοντά μικρέ νουμπά.:cheers::cheers::cheers::cheers:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αν ξανακερασει κανεις πειτε το και θα παρω το 1ο τρενο κι εγω και θα σας ερθω.
    O Deus_d0pe προτεινε το Ζυθο, τη μπυραρια στην Αμφιθεας για γερη μασα και αφθονη μπυρα.
    Απο μπυραριες σιγουρα παιζουν αρκετες επιλογες, πχ Oktoberfest, Divers κτλ... Αν δεν πεσει καμια δελεαστικη προταση για ταβερνοσκηνικο βλεπω τη μπυραρια να αποτελει μονοδρομο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Προτείνω το ίδιο για Θεσ/νίκη.Άντε γιατι σκουριάσαμε μετά το epic meeting-κέρασμα Χατζαρόπουλου!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Θα γινει αλλα ριξε καμια προταση κι εσυ.. Αν ειναι μαζευομαστε μια φυσιολογικη ωρα πχ 8+ γιατι καποιοι δουλευουν και καλο ειναι να τους σεβαστουμε και αυτους .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χρειάζεται να πω ότι είμαι μέσα ή εννοείται? Ρίχτε τηλέφωνο, μήνυμα ή msn για ώρα και μέρος.

Leave a comment:

Working...
X