Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Βρες το μας. Σιγα το μακρια κιολας πραγματικα.... Οποιος ειναι τοσο τεμπελης ας μην ερθει καν. Τα ρακομελαδικα στου Ψυρρη θα ναι φισκα και δεν υπαρχει καμια καλη ταβερνα και μπυραρια κεντρο-κεντρο.
Εγω παντως για κατι τετοιο σιγα μην κατσω να γκρινιαξω για αποστασεις. Ακομα και Μαρουσι να μου πειτε ξερω γω που για μενα ειναι στην αλλη ακρη της Αθηνας δε θα πω οχι..
Leave a comment:
-
Απορία.Γιατί το meeting πρέπει να γίνει κάπου τόσο μακριά και να μην επιλέξουμε κάτι πιο κεντρικό να βολευτούμε όλοι;Πχ κάνα καλό στέκι Αθήνα δεν παίζει;Just Sayin...
Leave a comment:
-
Το ξέρω αυτό, αλλά δε μου λέει κάτι, σαν γεύση μια χαρά την προτιμώ από την συντριπτική πλειοψηφία των κρασιών. :pOriginally posted by xeno View Postdude η ρετσινα ειναι στην ουσια κρασι β διαλογης. Sorry αλλα ειμαι καλομαθημενος σε αυτα και δεν συμβιβαζομαι ευκολα :d.
Leave a comment:
-
Dude η ρετσινα ειναι στην ουσια κρασι β διαλογης. Sorry αλλα ειμαι καλομαθημενος σε αυτα και δεν συμβιβαζομαι ευκολα
.
1 επιλογη μειον ως τωρα... Η λαδοκολα δεν ξερω αν παιζει ακομα και αν καποια απ τις καμποσες λαδοκολες ειναι ευκολα προσβασιμη.. Αν δεν ακουστει τιποτα μεχρι αυριο, τοτε ολο και καποιος θα παρει πρωτοβουλια για κατι οριστικο.
Τitus μιας και απ οτι καταλαβα ξερεις τι παιζει προς Νεα Σμυρνη αν παιζει τιποτα καλυτερο πες το. Εγω μονο τη Μουρια και τη Μυρτια ξερω που ειναι λιγο παραδιπλα και ειναι αρκετα καλα στεκια.
Για Καλλιθεα αν εχει κατι καλο κοντα στον ηλεκτρικο φυσικα και παιζει και αυτο..
Leave a comment:
-
Πωπω, πολύ άγχος για ένα meeting
.
Εγώ αναγκαστικά ακολουθώ τη μάζα άβουλα και τυφλά. Απλώς θα πίνω και θα τρώω, θα μιλήσω αφού πιω.
Leave a comment:
-
Εμ για Κρήτη ξεχάστε το. Περνούσα σήμερα και είδα πως Κυριακή βράδυ θα είναι κλειστά.
Leave a comment:
-
Νατος ο Τιτος, τα ξερει τα καλα τα στεκια. Οντως ειναι αρκετα γνωστο μερος, χαρη στα ξακουστα παϊδακια του και ολα τα παρελκομενα. Παρολαυτα δεν ειναι φαση λαδοκολα, οπου σκας με 10ε, αλλα οκ υπαρχει υψηλοτερη ποιοτητα σε υψηλοτερη τιμη.
Ας πουν ο,τι θελουν οι περισσοτεροι βεβαια εγω δε θα πω οχι σε ο,τι και αν καταληξουμε.
Καλο ειναι μεχρι αυριο να ειμαστε σιγουροι για το τι και πως και κατα τ' αλλα οπως ειπε και ο Sith το σκηνικο ειναι αυτο που μετραει και οχι το που θα παμε ή τι θα φαμε.
Υ.Γ.
Κρασι>>Ρετσινα.
Εχω ακουσει διαφορες φημες για drunk Evans κτλ, αλλα καποια πραγματα ειναι καλυτερο να τα διαπιστωνεις ιδιοις ομασι. Θα επιληφθω προσωπικα επι του θεματος.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ με την πρόταση του Ζινοβάγκραντ. Μια εναλλακτική είναι μια ταβέρνα που ξέρω πολύ κοντά στον ηλεκτρικό της Καλλιθέας, δίπλα στο ποτάμι. Πιστεύω πάντως ότι με τη Μουριά καλυπτόμαστε πλήρως.
Leave a comment:
-
Θα έρθω με Burai εννοείται αγκαλίτσα χέρι χέρι κτλ...κτλ...
Το μαγαζί που λέει πρέπει να είναι καλό γτ το ακούω συχνά πυκνά από άτομα που επίσης μένουν στην γύρω περιοχή αλλά δν ξέρω περισσότερα
Προσωπικά δν με καίει πολύ που θα πάμε αλλά θα έρθω έτσι για το γαμώτο
Να κάνω παρέα και να προστατεύσω το παιδί....lol
Leave a comment:
Leave a comment: