Announcement
Collapse
No announcement yet.
Meeting in Athens
Collapse
X
-
Ναι, κι εμένα κοντά μου είναι δαύτο και είχα πάρει κι εγώ ένα. Μάπα το τσουρέκι.Τερκενλής; Σοκολατένια τσουρεκια;
Eχει κοντά στο σπιτι μου στο Χαλάνδρι έναν.
[/b]
Δεν ξέρω τελικά αν μπορώ να έρθω, γιατί αυτό το σαββατοκύριακο σκίζομαι στο διάβασμα.
Leave a comment:
-
Τρεναρε το DnD, παρε ενα τσουρεκι κι εσυ απο κει διπλα και ελα για εναν καφε...
Neeed... tsourekiiiiii.
Leave a comment:
-
Τερκενλής; Σοκολατένια τσουρεκια;Όποιος θέλει τερκενλή έχει κάπου στην Αθήνα. Για Ελενίδη=t3h δεν ξέρω.[/b]
Eχει κοντά στο σπιτι μου στο Χαλάνδρι έναν.
Θα ηθελα να ερθω αλλα Κυριακές λόγω dnd είναι πολύ δυσκολο.
Το επόμενο ας είναι καποια άλλη μερα και θα κανονίσω να ερθω.
Leave a comment:
-
Λοιπον να πουμε 6:00-6:30 εξω απο τον ηλεκτρικο και οποιος δεν προλαβει να ερθει καυτευθειαν Σταυλο, νομιζω ειναι το ιδανικο.
Εβανς δεν πειραζει ρε συ το Σαβατο δεν θα μπορω αλλα θα τα πουμε στην επομενη η οποια θα γινει υπο την επιβλεψη Mods για να μην βγαινουμε offtopic.
Leave a comment:
-
Ίσως και να φύγω με κλινάμαξα, εντάξει βλέπουμε. Πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι κι όλας. Αν κατέβω, θα φέρω τρίγωνα και συναντιόμαστε κάπου Σάββατο βρε φύγε
.
Leave a comment:
-
Σιγα τι θα αλλαξει για μιση ωρα.. ας μη πουμε προς 7 γιατι θα μαζευτουμε 8+.
Γυρω στις 6 ειναι λογικα και θα κρατησει μεχρι οσο παει... Οποιος μπορει ερχεται οποτε μπορεσει.. απλο ειναι.
Παντως θα διαλεγα να βρεθουμε αρχικα εξω απ τον ηλεκτρικο αλλα οκ οπως κατσει..
Leave a comment:
-
Ενοειτε πως απο την ωρα που θα πουμε θα υπαρχει και μιση ωρα περηθωριο για να μαζευτουμε ολοι, οποτε θελετε να το κανουμε 18:30-19:00?Παιδιά τη συνάντηση να την κανονίσουμε για τις 18:30 στις 13 πάντα στο Σταύλο αντί για τις 18:00;
[/b]
Εβανς πανε τα τριγωνα φανταζομαι...
Leave a comment:
-
καλά ρε συ δεν πειράζει άμα θες συναντιόμαστε μόνο για να μου δώσεις το mgs3 tin
Leave a comment:
Leave a comment: