Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Τι λέει θα κανονίσουμε για το Σάββατο ή να πάω Πάτρα;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Eγω στις 5 εχω το δευτερο meeting Xbox Live (Gears of War) οποτε προτημω την επομενη βδομαδα γυρω στις 12-13, αν ομως αποφασηστει στις 6 δεν εχω προβλημα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    6 είναι μια χαρά για μένα.Πιο μετά αρχίζει εξεταστική οπότε θα είναι πιο δύσκολο για πολλούς από εμάς.
    OneWingedAngel we are waiting for ya...if you can make it ;)

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Σταυλος ftw, και νομιζω οτι εχει και φαγητο για οποιον θελει.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    6 ή 13? δεν μπορω να μπω στη λογικη να διαλεξω καποια ημερομηνια με βαση το ποιος μπορει να ερθει ( δηλαδη δεν θελω να φανει οτι πχ ας πουμε ταδε του μηνος να ερθει ο Χ γιατι ειναι πιο cool απο τον Ψ )...

Πρωτεινω να αναφερει ο καθενας ποτε μπορει και να διαλεξουμε με βαση τη πλειοψηφια.

Οσον αφορα το μερος προτεινω την καφετερεια ΣΤΑΥΛΟΣ στο Θησειο, ειναι πολυ μεγαλη και εχει απηστευτη ατμοσφαιρα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Η αλήθεια είναι πως εν μέρει ισχύει αυτό που λέει ο Xeno περί κλειστού κύκλου, συναντήσεις γίνονται αρκετά συχνά μιας και μερικά άτομα γνωριζόμαστε μεταξύ μας και συνεννοούμαστε κυρίως μέσω τηλεφώνου, αλλά μέχρι στιγμής στο θέμα δε βλέπω και καμία ιδιαίτερη συμμετοχή, τα ίδια άτομα βλέπω να απαντάνε και παιδιά εκτός Αθήνας.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πάντως εγώ επιμένω πως ο Luffy δεν εξηγιέται καλά και αυτό δεν μου αρέσει. Είδε την επιτυχημένη συνάντηση που κάναμε, δεν μπορεσε να έρθει στο τέλος ζήλεψε και αποφάσισε να κάνει μια παρόμοια συνάντηση που δεν θα είναι βέβαια τόσο επική όσο η δική μας, για να κλέψει και αυτός μερική δόξα για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία και να πληρώσει την κενότητα του είναι του B) Luffy ελπίζω να κεράσεις τα παιδιά

EDIT:Ρε BigBoss Θεέ τι τέλεια sig,τώρα την είδα.
    [/b]
    Ευχαριστώ

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν είναι στις 6 μπορω να ερθω και γω αν και ειναι ανημερα των Φώτων. 13 θα χω φυγει πάλι...

Έντιτ: Φτου, θα χάσω το κέρασμα του Εβανς!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    +1 Είναι η καλύτερη περίοδος. Αν γίνει γύρω στις 13, ίσως να έρθω, στις 6 λίγο δύσκολο, θα δείξει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    .

Anyway, προτεινω μια Κυριακη εγω ειτε 6 ειτε 13 του μηνα κλασικα καπου κεντρικα και αν θελουμε μεγαλυτερη συναντηση αλλη στιγμη βλεπουμε... Πιο μετα δε θα μπορω λογω εξεταστικης κτλ και δε νομιζω να ειμαι ο μονος, οποτε καλυτερα μεσα στο 1ο μισο του Ιανουαριου.

Leave a comment:

• hideo.
    replied
    Hideo τι λεει, μαζευτηκε συσσωμη η ps3 userbase του forum ε;
    [/b]

LOL ναι αυτο λεγαμε
    Δεν πειραζει λιγοι και καλοι

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Όπως είχα πει στον ΦΥΓΕ114, λογικά τέλη Φεβρουαρίου μετά την εξεταστική θα ανέβω, μαζί με Ρεν και We.
    Αλλά μέχρι τότε βλέπουμε,κανονίστε εσείς οι εν Αθήναις για τώρα που ενδιαφέρεστε.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όταν το κανονίσετε στείλτε ΠΜ ή πάρτε τηλέφωνο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Την ερχομενη Παρασκευη ή το Σαββατο προτεινω εγω που θα εχω γυρισει καλως ερχοντων των πραγματων και θα ειμαστε ακομη σε περιοδο εορτων.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    \καλό θα ήταν να γίνει μία τέτοια συνάντηση. Αν γίνει τον ιανουάριο λογικά θα μπορέσω να έρθω. Πείτε πότε και βλέπουμε ;) .

Leave a comment:

Working...
X