Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Tώρα σκέφτηκα ότι 13=Κυριακή=Δεν μπορώ . Αν έρθω, θα έρθω Παρασκευή μεσημέρι-Κυριακή μεσημέρι και λογικά θα περάσω όλο μου το χρόνο με την κοπέλα μου. Bad luck, next time ελπίζω να μπορέσω .

Όποιος θέλει τερκενλή έχει κάπου στην Αθήνα. Για Ελενίδη=t3h δεν ξέρω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Παιδιά τη συνάντηση να την κανονίσουμε για τις 18:30 στις 13 πάντα στο Σταύλο αντί για τις 18:00;

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Δεν νομίζω να είπε τίποτα ο κολλητός boy without a succubus ότι θα έρθει Αθήνα.Αν έρθει είμαι μέσα...
    κάτι που το αποκλείω τλχ μέχρι την λήξη των εξετάσεων...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Η πρωτη συναντηση Dj οριστηκε για την αλλη κυριακη, ομως θα κανουμε λογικα αλλη μια οταν ανεβει ο Boy without a fairy (θα ειναι μεσα ή τελη Φλεβαρη νομιζω ) αν μπορεις κανονησε τοτε να σε δουμε και σενα απο κοντα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εαν ειναι μεσα στον Φλεβαρη λογικα θα ειμαι κι εγω εκει. Ασε που ολο λεω οτι πρεπει να κατεβω Αθηνα για δουλειες και ολο κατι τυχαινει και χαλαει η φαση...

Evans παρε τηλεφωνο να τους κανουμε καμια γλυκαντικη κατασταση να μαθουν να λενε παπαριες για την Σαλλονικα... ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΝΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντε και μετα τις εξεταστικες θα ανεβουμε εμεις επανω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Φέρε κι εδώ ρε συ Evans.Δεν έχω έρθει ποτέ Σαλόνικα.
    Και στα πληρώνω δεν είναι θέμα...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εσύ είσαι συχνός επισκέπτης της πόλης μας. Άσε και κάποιον άλλον να γευτεί τους καρπούς του γούστου μας.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δηλαδη για μενα δεν εχει;
    Τερμα οι παροχες των μοναδικων προνομιων της Xenosoft LLC.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Evans, το εκτιμω πραγματικα.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Παιδιά, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Σε αυτό το meeting, απλούστατα δεν παίζει να έρθω. Θα έρθω οπωσδήποτε, όμως, σε κάποιο από τα επόμενα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εδώ θα πας εσύ .

Xenov die, τρίγωνα του ελενίδη = εγγύηση. Σε όποιον δεν αρέσουν απλώς δεν ξέρει από γλυκά. Θα φέρω και τρίγωνο και προφιτερόλ στον φύγε, έτσι γιατί πρέπει να νιώσει.

Leave a comment:

• Quajafrie
    replied
    Ωχ θα 'ρθει και ο Austin.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τσιμπησα κι εγω τριγωνα τελευταια φορα που ηρθα αλλα δεν τρελαθηκα - δεν ειναι του γουστου μου κρεμες και σιροπια μαζι.

Τσουρεκι με καστανο και λευκη σοκολατα και διπλα 1 λιτρο γαλα ftw.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Θα ρθουν και απο Θεσσ? κανα τριγωνο πανοραματος ρε παιδια κατεβαστε γαμωτο, καημο τα χω ολο τα ακουω και ποτε δεν τα χω φαει ( τα ντοπια ενοειτε οχι της Αθηνας), πανε και με το καφε επισης...
    [/b]
    Θα κατέβω για κανένα meeting, που θα πάει. Είμαι και Πανοραμίτης, θα σας γλυκάνω για τα καλά... :icon_twisted:

Leave a comment:

Working...
X