Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωχ θα 'ρθει και ο Austin.

Comment

Εδώ θα πας εσύ .

Xenov die, τρίγωνα του ελενίδη = εγγύηση. Σε όποιον δεν αρέσουν απλώς δεν ξέρει από γλυκά. Θα φέρω και τρίγωνο και προφιτερόλ στον φύγε, έτσι γιατί πρέπει να νιώσει.

Comment

Παιδιά, ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Σε αυτό το meeting, απλούστατα δεν παίζει να έρθω. Θα έρθω οπωσδήποτε, όμως, σε κάποιο από τα επόμενα.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Evans, το εκτιμω πραγματικα.

Comment

Δηλαδη για μενα δεν εχει;
            Τερμα οι παροχες των μοναδικων προνομιων της Xenosoft LLC.

Comment

Εσύ είσαι συχνός επισκέπτης της πόλης μας. Άσε και κάποιον άλλον να γευτεί τους καρπούς του γούστου μας.

Comment

Φέρε κι εδώ ρε συ Evans.Δεν έχω έρθει ποτέ Σαλόνικα.
                Και στα πληρώνω δεν είναι θέμα...
                Carpe diem

Comment

Αντε και μετα τις εξεταστικες θα ανεβουμε εμεις επανω.
                  Do a barrel roll!

Comment

Εαν ειναι μεσα στον Φλεβαρη λογικα θα ειμαι κι εγω εκει. Ασε που ολο λεω οτι πρεπει να κατεβω Αθηνα για δουλειες και ολο κατι τυχαινει και χαλαει η φαση...

Evans παρε τηλεφωνο να τους κανουμε καμια γλυκαντικη κατασταση να μαθουν να λενε παπαριες για την Σαλλονικα... ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΝΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Η πρωτη συναντηση Dj οριστηκε για την αλλη κυριακη, ομως θα κανουμε λογικα αλλη μια οταν ανεβει ο Boy without a fairy (θα ειναι μεσα ή τελη Φλεβαρη νομιζω ) αν μπορεις κανονησε τοτε να σε δουμε και σενα απο κοντα.

Comment

Δεν νομίζω να είπε τίποτα ο κολλητός boy without a succubus ότι θα έρθει Αθήνα.Αν έρθει είμαι μέσα...
                        κάτι που το αποκλείω τλχ μέχρι την λήξη των εξετάσεων...

Comment

Παιδιά τη συνάντηση να την κανονίσουμε για τις 18:30 στις 13 πάντα στο Σταύλο αντί για τις 18:00;
                          Carpe diem

Comment

Tώρα σκέφτηκα ότι 13=Κυριακή=Δεν μπορώ . Αν έρθω, θα έρθω Παρασκευή μεσημέρι-Κυριακή μεσημέρι και λογικά θα περάσω όλο μου το χρόνο με την κοπέλα μου. Bad luck, next time ελπίζω να μπορέσω .

Όποιος θέλει τερκενλή έχει κάπου στην Αθήνα. Για Ελενίδη=t3h δεν ξέρω.

Comment

καλά ρε συ δεν πειράζει άμα θες συναντιόμαστε μόνο για να μου δώσεις το mgs3 tin
                              Carpe diem

Comment

Φυγε με κλιναμαξα ρε φλωρε. Θα σε επιδοτησουμε ομαδικως.

Comment

Working...
                                X