Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meeting in Athens

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Βασικα Evans εσυ εισαι ο retard που θεωρουσες δεδομενο πως θα ερθεις και δεν εκλεισες καν εισιτηρια εγκαιρα και στο τελος εγινες owned.[/b]
    Πέμπτη αποφάσισα να έρθω και δεν ήθελα καν, άλλοι με έπριζαν και τελικά δεν ήρθα . Το επόμενο ΠΣΚ θα είμαι κάτω, αλλά στη συνάντηση δε θα έρθω. Κανονίζουμε μαζί μία πιο κλειστή συνάντηση, έχεις και ένα παιχνίδι να μου δώσεις και εγώ ένα τσουρέκι...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Εγω πηγα και διαλεξα το σκυλακι που θα παρω, μαλτεζακι, 5 εκανε το ζευγαρακι που χει ο θειος μου σε 15 μερες θα το χω μιας και θυλαζει ακομα, ισως ανεβασω και καμια photo του...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Βασικα Evans εσυ εισαι ο retard που θεωρουσες δεδομενο πως θα ερθεις και δεν εκλεισες καν εισιτηρια εγκαιρα και στο τελος εγινες owned.
    Λιγα τα λογια σου λοιπον .

To meeting θα γινει οταν φερεις κανα τσουρεκι.
    Τεσπα, βλεπω το ματσακι και δε με χαλαει.. τωρα ειναι ημιχρονο σχεδον και νικανε οι βαζελοι. Παμε μωρη παναθα... αντε να φανε βεβαια και κανα γκολ στο 90 να παει 1-1 ξερω γω, να περασουμε κι εμεις πρωτοι \m/.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Βασικα χαθηκαν ολοι οσοι ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερον. Και επειτα δεν ηρθες εσυ να μας φερεις τα τσουρεκια.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά για μπάλα ακυρώσατε συνάντηση που κανονίζατε τόσο καιρό; Retardness στο full .

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κανονίζουμε για την επόμενη εβδομάδα εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, γιατί και σήμερα να γινότανε συνάντηση τα ίδια άτομα θα ερχόντουσαν.
    Άντε ψηθείτε να πάμε για μπύρες την επόμενη εβδομάδα.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ετσι φενεται κριμα παντως...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν υπαρχει πολυ ενδιαφερον απ'οτι φαινεται, δε μπορουμε να ξερουμε ποιοι θα ερθουν αν δεν απαντανε εδω. Ακυρο λοιπον;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    θελετε να το κανουμε την αλλη κυριακη?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω μαλλον θα ειμαι εδω (λεω να δω μπαλα).

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Θα ειμαι εκει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αυριο στις 7 παντως παιζουν οι γαυροι με τους βαζελους... Βλεπω το αν θα βρεθουμε ή οχι να κρινεται τελευταια στιγμη.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    +1

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Λοιπον ισχυει για αυριο, εγω θα ειμαι και απ'οσο ξερω αρκετοι ακομη. Αλλα ας πουν εδω οσοι ειναι να ξερουμε κι εμεις τι θα περιμενουμε. Αν πιστευετε οτι θα χετε προβλημα να μας βρειτε αλλαξτε τηλεφωνο με μενα η καποιον αλλο απο εδω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ρε σεις ισχύει για αύριο;μην τρέχω άδικα άμα δεν έρθετε.δεν έχω και το κινητό κανενός μόνο του Xenovagrant.anyway.αύριο 18:30 θα είμαι Σταύλο.ελπίζω να μην είμαι μόνος μου.

Leave a comment:

Working...
X