Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανεις δεν μπορεί να φάει μονο ένα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πρεπει να εχω να φαω πατατακια απο περσι χωρις πλακα.

Στο ΚΨΜ ειχαμε κατι πολυ γαματα ruffles BBQ, και τα lays φουρνου πολυ καλα imo ( παπρικα ή ριγανη ), απο αποψη γευσης παντα, μην ακουω λιγοτερα λιπαρα και αηδιες, το πρωτο πραγμα που κοιταζει καποιος οταν προσεχει την διατροφη του ειναι αν αυτο που εχει μπροστα του φυτρωσε - περπατησε - κολυμπησε ή βγηκε απο εργαστοστασιο.

Τωρα τα πατατακια παρεμενουν σαβουρα, δεν πα να βγηκανε και απτον κλιβανο του παππου μου και να ειναι χωρις συντηρητικα και προσθετα γευσης, την θρεπτικη αξια της βρωμης την κοιτανε με το κυαλι .....

Θα τα εχω υποψη την Tριτη ομως που προβλεπεται σαβουριασμα, εννοειται πως δεν θα προτιμησω pringles, τα μεταλαγμενα τα αποφευγω εφ'ορου ζωης, οχι τις υπολοιπες 6 μερες τις εβδομαδας

/health freak rant

Doritos αδιαφορα, ασε που εχω δυσανεξια στο καλαμποκι, τα αλλα τα τσιπς γαριδας που εχουν στα κινεζικα ρεστοραν μαρεσουν, κριμα που εχω δυσανεξια ΚΑΙ στο αλευρι
    Η ψηφος μου παει στα ruffles λοιπον, εχω μια αδυναμια στην γευση BBQ .
    Τα tyrell σταζουνε φλωρια, μονο που βλεπω την συσκευασια μου γυριζουν τα αντερα, και ναι τα εχω δοκιμασει, περιμενa μαλιστα να γευτω ποιοτικη σαβουρα , οχι αυτο το πραμα ! what's next ? βιολογικα παγκοτινια ?

Comment

Τα Prawn Crackers όντως είναι πολύ εύγεστα, και κάπου κάπου τα συνοδεύω με το Κινεζικο μου γεύμα (είναι φτηνά, αλλα ανθυγεινά).

Και εγώ για την ώρα θα τρώω "μαλακίες" μια φορα την βδομάδα αντί κάθε 2-3 βδομάδες, όμως δεν με βλέπω να προτιμώ τα πατατάκια, σε καμια ταβερνίτσα θα αράζω, ή Friday's rules!

Comment

Originally posted by Aion
        Friday's rules!

FUN FUN FUN FUN FUN FUN FUN
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση όσον αφορά κάποια μάρκα.Άλλωστε πατατάκια τρώω μόνο όταν πάω σινεμά (δε μ'αρέσει το ποπ κορν) και συνήθως προτιμώ πικάντικες γεύσεις τύπου BBQ.Αν δεν έχει κάτι τέτοιο,τότε προτιμώ ρίγανη.Κατά τ'άλλα αν είναι να φάω κάτι που θα χαλάσει τη διατροφή μου προτιμώ ένα γλυκό,από πατατάκια,γαριδάκια,φουντούνια κλπ μαλακίες.
          Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
            συνήθως προτιμώ πικάντικες γεύσεις τύπου BBQ.

Originally posted by Raf

Comment

εννοειται πως δεν θα προτιμησω pringles, τα μεταλαγμενα τα αποφευγω εφ'ορου ζωης
              Σε ποια χώρα μένεις; Εφόσον ασχολείσαι τόσο με το θέμα θα ξέρεις φυσικά πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένες" πατάτες. Ελπίζω να μην παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα από σόγια...
              κριμα που εχω δυσανεξια ΚΑΙ στο αλευρι
              Αλεύρι από όλα τα φυτά;
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

να προσθεσω οτι εχω να φαω πατατακια τουλαχιστον 7-8 χρονια αντε να εχω δοκιμασει ενα πατατακι ανα μαρκα, αλλα τα τσακιρης ητανε σταθερη αξια απο παντα... health freak περναω εξω

Comment

Originally posted by straier View Post
                  Σε ποια χώρα μένεις; Εφόσον ασχολείσαι τόσο με το θέμα θα ξέρεις φυσικά πως στην Ευρώπη δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένες" πατάτες. Ελπίζω να μην παίρνεις κάποιο συμπλήρωμα από σόγια...
                  Αλεύρι από όλα τα φυτά;

Τπτ δεν παιρνω που να εχει σχεση με σογια, μονο κατι φυτικα αμινοξεα της ajinomoto , σπιρουλινα χαβαης στο περιφημο κουτι viosol, βαναδιο/χρωμιο πολυβιταμινη και HMB απ'την dymatize που εχει τις απαραιτητες πιστοποιησεις στα μπουκαλακια της.

Εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρια, σικαλης - σογια - ντινκελ οτι μπορεις να φανταστεις, ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη μου εκοψε καμια 30αρια τροφες συνολο μου εγραψε ομως και καποιες πολυ ωραιες εναλλακτικες οπως ψωμι φυτρου - all bran plus - σκανδιναβικες φρυγανιες και πλιγουρι.

Aion τα σπανε τα prawn ακομα και χωρις την γλυκοξυνη σαλτσα που τα συνοδευει συνηθως, κανονικα σαβουριαζω καθε 4η μερα, απλα ο γιατρος μου ειπε απ'τα "απαγορευμενα" ( καλαμποκι αλευρι κλπ ) να τρωω μια φορα την βδομαδα, οποτε την δευτερα για παραδειγμα κατεβασα μια μεριδα γυρο χωρις πιτες και χωρις μουσταρδα/τζατζικι ( fail δλδ ) ενω αυριο που κλεινω βδομαδα θα μπορω να φαω πραγματικα οτι θελω, το βασικο ειναι να μην το παρακανεις με τις θερμιδες ανα cheat meal, 600 αντε 700 πες, προσωπικα και να θελα να το παρακανω δεν εχω χωρο πλεον, εχει συρρικνωθει το στομαχι μου .

Comment

Patatakia me anavolika exei faei kaneis?
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη
                      Δε πηγαίνεις μια βόλτα και σε κανέναν old school γιατρό δυτικής ιατρικής;
                      Originally posted by Raf

Comment

Τι σχέση έχει αυτό που έστειλες με τα μεταλλαγμένα ή με την Ευρώπη;
                        Εχω δυσανεξια σε ολα τα αλευρια, σικαλης - σογια - ντινκελ οτι μπορεις να φανταστεις, ο γιατρος στιν ολιστικη ιατρικη μου εκοψε καμια 30αρια τροφες συνολο μου εγραψε ομως και καποιες πολυ ωραιες εναλλακτικες οπως ψωμι φυτρου - all bran plus - σκανδιναβικες φρυγανιες και πλιγουρι.
                        Τώρα πώς γίνεται να έχεις δυσανεξία στο αλεύρι σιταριού και όχι στο πλιγούρι που είναι σπασμένο σιτάρι μόνο εσύ το ξέρεις...
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Somari View Post
                          Ναι, να γινει κι αυτος σαν το μισο ελληνικο πληθυσμο που νομιζει οτι κατι εχει και τρεχει σε γιατρους και νοσοκομεια καθε μερα.
                          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
                            Patatakia me anavolika exei faei kaneis?
                            http://www.ironmagazineforums.com/an...peaks-out.html ειμουν ειμαι και θα ειμαι drug free, οτι εχω χτισει ειναι 100% δικο μου και θα το κρατησω για παντα, eat shit and die

Originally posted by Somari View Post

Originally posted by straier View Post
                            Τι σχέση έχει αυτό που έστειλες με τα μεταλλαγμένα ή με την Ευρώπη;
                            Τώρα πώς γίνεται να έχεις δυσανεξία στο αλεύρι σιταριού και όχι στο πλιγούρι που είναι σπασμένο σιτάρι μόνο εσύ το ξέρεις...
                            Just saying, γενικα παντα μου φαινοντουσαν υποπτα ασχετα αν ειχα τρελα μικρος

Αλλο ζυμαρικα/αρτοποιηματα αλλο πλιγουρι, τι να σου πω, ρωτα το Asyra
                            εδω μου εκοψε το σησαμελαιο ενω δεν μου εκοψε το ταχινι, προφανως η δυσανεξια δεν εχει να εχει ν κανει μονο μ ε την πηγη της τροφης αλλα και το τι επεξεργασια εχει υποστει μεχρι να φτασει στο πιατο.

Comment

Lol, Asyra,μεσημβρινοί, και moon hoaxes
                              Originally posted by Raf

Comment

Αλλο ζυμαρικα/αρτοποιηματα αλλο πλιγουρι, τι να σου πω, ρωτα το Asyra
                                εδω μου εκοψε το σησαμελαιο ενω δεν μου εκοψε το ταχινι, προφανως η δυσανεξια δεν εχει να εχει ν κανει μονο μ ε την πηγη της τροφης αλλα και το τι επεξεργασια εχει υποστει μεχρι να φτασει στο πιατο.
                                Τι να σου πω, η μόνη διαφορά μεταξύ πλιγουριού και αλευριού είναι πως το δεύτερο είναι πιο σπασμένο (αν είναι κάποιο από τα δύο αν περιέχει κάτι παραπάνω είναι το πλiγούρι).

Από το λινκ που έδωσες:
                                Είναι πιο ακίνδυνο γιατί δεν είναι επεμβατικό (δεν απαιτεί αιμοληψία).
                                Δεν ήξερα πως η αιμοληψία είναι τόσο επικίνδυνη...
                                Πραγματικά μου φαίνεται πως λένε αρλούμπες. Τι σχέση έχει η δυσανεξία με την παχυσαρκία;
                                Τώρα αν θεωρείς πως σε βοηθάει σε κάτι δικό σου θέμα, το placebo μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό φάρμακο.
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X