Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κανεις δεν μπορεί να φάει μονο ένα.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ναι, να γινει κι αυτος σαν το μισο ελληνικο πληθυσμο που νομιζει οτι κατι εχει και τρεχει σε γιατρους και νοσοκομεια καθε μερα.
    Τώρα το είδα αυτό... Δεν είπα να τρέξει γιατί κάτι έχει, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ο ολιστικός είναι που τον έβγαλε δυσανεκτικό σε τόσα πράγματα,με ένα μηχανάκι που μετράει ενδείξεις από τους μεσημβρινούς (!!!) του ανθρωπίνου σώματος, ας πάει και σε κάποιον ΚΛΑΣΣΙΚΟ γιατρο, ξέρεις, από αυτούς με τα κανονικά πτυχία της κανονικής δυτικής ιατρικής... (αυτης με τα χρόνια και δις $$ ανάπτυξης) και τις γνωστές εξετάσεις αίματος, ούρων, καλλιέργειας αλλεργιογόνων κλπ...

    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

    Comment


    • #47
      Βλακειες και αυτα και τα blood type διαιτες.. Δεν εχει αποδειχθει τιποτα επιστημονικα.. Βεβαια αν τον αλλο τον βοηθαει πετυχαινουν το σκοπο τους, εστω ως placebo οπως αναφερθηκε πιο πανω..

      Comment


      • #48
        Δεν εχει καμια σχεση με το blood type, αυτο ητανε τερμα γενικευμενο και χτυπαω το κεφαλι μου που καθομουνα και υπεμενα αυτη τη μπουρδα για πανω απο μηνα.

        Placebo my ass, εγω ξερω πως οταν τρωω παξιμαδι ανεξαρτητα τι αλευρι εχει μεσα αισθανομαι απαισια, φουσκωνει το στομαχι μου και κλανω ασταματητα, ενω και 200g ψωμι φυτρου να φαω αισθανομαι πολυ ανετα, το ιδιο και με τα γαλακτοκομικα, αντικατεστησα τα αγελαδινο με τα αιγοπροβεια και δεν εχω κανενα προβλημα πεψης πλεον ουτε στο γιαουρτι ουτε στο γαλα ουτε στον ορο γαλακτος ( http://www.wheypro.gr/products.htm ) ενω παλιοτερα απλα τα απεφευγα λογω αγνοιας (νομιζα οτι ειχε να κανει με την λακτοζη ) και την εβγαζα με συμπυκνωμενο μοσχαρι σε σκονη ( :sick: )

        Ok καποια αυτα που μου εκοψε μου φανηκαν λιγο ακυρα οπως το αυγο και το πεπονι, η δυσανεξια τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση δεν εχει καμια σχεση με την παχυσαρκια αφου τους τελευταιους μηνες ενω ετρωγα καμποσες "ασυμβατες" τροφες και με ελαχιστη αεροβια καταφερα και εχασα αρκετο λιπος χωρις μαλιστα να χασω μυικη μαζα ταυτοχρονα, απλα αποφευγω αυτα που μου εγραψε ο γιατρος για να δω μηπως αργοτερα μπορεσω να τα ενταξω σιγα σιγα ξανα στο διαιτολογιο μου, δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο να πηγαινεις σουπερ μαρκετ και να χαζευεις τις καρτελες με τα συστατικα 5 ωρες ουτε να πρηζεις τα φρυδια του γκαρσονιου επειδη δεν θελεις το μπιφτεκι σου να εχει φρυγανια/ψωμι/μαιντανο.

        Ο γιατρος μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σε θεματα διατροφης μου φανηκε αρκετα ψαγμενος απ'την κουβεντα που ειχαμε, μια χαρα βιογραφικο εχει το ατομο αμεσως να τον φατε rofl -> http://www.holistic-greece.com/conte...telioy-pantazi

        edit : αυτο με το δειγμα αιματος εννουσαν αναξιοπιστο οχι επικυνδυνο, επειδη πολυ απλα αμα στελνεις δειγμα αιματος σε ενα υποτιθεμενο ιατρειο αυτοι μπορουν μετα να σου δωσουν το ιδιο διαιτολογιο που δωσανε σε αλλους 10 απο καθαρη βαρεμαρα, η διαγνωση με τον βιοσυντονισμο κραταει 2 λεπτα βλεπεις τα αποτελεσματα και με την βοηθεια του γιατρου τα ερμηνευεις, προσωπικα περιμενα πολυ χειροτερα, οπως το να με εβγαζε δυσανεκτικο στην λακτοζη ή στην γλουτενη http://www.bodybuilding.com/fun/tamar1.htm + οτι ηθελα καιρο τωρα να κανω μια συσταση σωματος, μεχρι και ποσο λιπος/μυς/κοκαλα εχεις στο δεξι σου ποδι βγαζει

        Comment


        • #49
          Δε πέσαμε να φάμε αυτόν, την εναλλακτική ιατρική πέσαμε να φάμε
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

          Comment


          • #50
            Placebo my ass, εγω ξερω πως οταν τρωω παξιμαδι ανεξαρτητα τι αλευρι εχει μεσα αισθανομαι απαισια, φουσκωνει το στομαχι μου και κλανω ασταματητα, ενω και 200g ψωμι φυτρου να φαω αισθανομαι πολυ ανετα, το ιδιο και με τα γαλακτοκομικα, αντικατεστησα τα αγελαδινο με τα αιγοπροβεια και δεν εχω κανενα προβλημα πεψης πλεον ουτε στο γιαουρτι ουτε στο γαλα ουτε στον ορο γαλακτος
            Side effects?
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

            Comment


            • #51
              Originally posted by Somari View Post
              Δε πέσαμε να φάμε αυτόν, την εναλλακτική ιατρική πέσαμε να φάμε
              Εισαι κι εσυ τσιρακι του συστηματος;
              Do a barrel roll!

              Comment


              • #52
                Εννοείται. Τις ελεύθερες ώρες μου ψεκάζω τον κόσμο με chemtrails, καίω τις κασσέτες της Νασα από τα γυρίσματα των studio, ρίχνω ένα σφουγγάρισμα στο Roswell, και εξαφανίζω καράβια στη Φιλαδέλφια.
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • #53
                  Originally posted by Loggo View Post

                  Μου αρέσουν πολύ τα πατατάκια με ρίγανη και μπάρμπεκιου, αυτές οι δυο γεύσεις είναι μάλλον οι αγαπημένες μου. Από κει και πέρα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.
                  Το ίδιο κι εγώ, αλλά αγαπημένα μου είναι τα Ruffles. Είναι χοντρά και παχιά και γεμίζουν το στόμα. Επίσης μου αρέσουν και οι επαγγελματικές συσκευασίες.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment

                  Working...
                  X