Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farewell to England (and other places)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πλέον έχω 1,5 μήνα Βόρεια Ισπανία και μόλις συμπλήρωσα μια βδομάδα Τσεχία.
    Οι ισπανίδες στο Valladolid είναι μέτριες εμφανισιακά, αλλά απο σώμα πατάνε κάτω τις ελληνίδες για χαβαλέ. Γενικότερα οι Ισπανοί εδώ είναι πιο εξευρωπαισμένοι (π.χ. έχουν όλοι smartphone με 3g 24/7 και μιλάνε μέσω whatsapp/fb) και καταπληκτικά αντικοινωνικοί, καμία σχέση με Ελλάδα και θέλω να πιστεύω καμία σχέση με τους Ισπανούς στον Νότο. Έχω γνωρίσει και ανοιχτούς ανθρώπους, αλλά είναι η εξαίρεση. Οτι δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλάει αγγλικά το θεωρώ τραγικό, αλλά τέσπα.

Τους τσέχους τους μισώ όσο κανέναν άλλον λαό που έχω γνωρίσει στην Ευρώπη. Μια βδομάδα που έκατσα Πράγα και Pardubice ήθελα να πλακωθώ τουλάχιστον 2 φορές, πήγανε να με ξεγελάσουνε πάνω απο 3-4 και είχαν μια τάση να σου μιλάνε σαν να είσαι σκουπίδι ακόμα και αν πήγαινες να αγοράσεις ένα εισιτηριάκη λεοφορείου. Να πάνε να γαμηθούνε τα μαλακισμένα. Οι Τσέχες πολύ ωραίες, Top 10 Europe.
    Κατά τα άλλα πέρασα απίστευτα Τσεχία γιατί οι Ερασμίτες πολύ κουλ εκεί (σπάνιο πράμα) και το Pardubice πανέμορφο.

Χθες τα μεσάνυχτα έσκασα Λονδίνο και θα μείνω μέχρι τις 10! Μένω σε σπίτι ξαδέρφης μου οπότε δεν ανησυχώ για στέγαση φαί και βρίσκομαι στο Golder's Green, περίπου 12 χιλιόμετρα έξω απο το κέντρο νομίζω. Θα σας ρώταγα για προτάσεις, αλλά είμαι εδώ με 40 λίρες οπότε θα ακολουθήσω το Topalis' way to have fun, αλλά άμα έχετε κάτι must κατά νου, είμαι ολ ιαρζ!

Comment

• Vara mia kai gia mena.
      To idio provlhma pantou... eimaste poly cool gia na milame agglika.... sthn Evrwph....
      Astadiala.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Στο Βαγιαδολίδ ε;Χμ,ξεκίνησα Ισπανικά πριν μια βδομάδα,έχουν γέλιο σαν γλώσσα.Κατά τ'άλλα φρόντισε να περάσεις καλά και κλάην τα υπόλοιπα.
        Carpe diem

Comment

• Have fun πάνω απ'όλα ρε και άσε τους να ψάλουν οποια γλώσσα θέλουν.

Λονδίνο οι 40 λίρες είναι 10 ευρώ, οποτε...

Δοκίμασε Trocadero στο Piccadilly pou exi arcades, Anime/VideoGames shops, και αλλα τέτοια. Αν και όταν πήγα ήταν κάπως "ξεχασμένο", διάβασα ότι έφεραν το Silent Hill Arcade (ναι υπάρχει και αυτό) όμως δυστυχώς όταν πέρασα δεν ήταν (δεν το είδα?) εκεί.

Αν τα καταφέρεις κλείσε εισιτήρια στο Ripley's Believe It Or Not οπωσδήποτε, και αφού περάσεις την μέρα σου εκεί πήγαινε για γεύμα στο Planet Hollywood που είναι εκεί κοντά.:dr00l:

Comment

• Μπαααααα δεν είμαι για τέτοιες καταστάσεις. Φαντάζομαι θα βολτάρω γύρω γύρω στο κέντρο, θα δω τις τουριστικές attraction, θα αράξω στα πάρκα της πόλης, θα ψάξω για Flea Markets, θα ψάξω για καλά spots να εξασκήσω το φωτογραφικό μου ταλέντο (), θα γνωρίσω κανέναν τρελό να μου δείξει τίποτα ψαγμένο και θα πάω για καμιά μπύρα το βραδάκι.

Γενικά, μόνος μου θα μαι, δεν έχω ιδέα τι παίζει, οπότε θα γυρίζωωωωωωωωωω

Comment

• Originally posted by Aion View Post
              Δοκίμασε Trocadero στο Piccadilly pou exi arcades, Anime/VideoGames shops, και αλλα τέτοια. Αν και όταν πήγα ήταν κάπως "ξεχασμένο", διάβασα ότι έφεραν το Silent Hill Arcade (ναι υπάρχει και αυτό) όμως δυστυχώς όταν πέρασα δεν ήταν (δεν το είδα?) εκεί.

Αν τα καταφέρεις κλείσε εισιτήρια στο Ripley's Believe It Or Not οπωσδήποτε, και αφού περάσεις την μέρα σου εκεί πήγαινε για γεύμα στο Planet Hollywood που είναι εκεί κοντά.:dr00l:
              Εκτος αν το λες για πλακα αυτη παιζει να ναι η χειροτερη δυνατη βολτα εβερ (οκ imo παντα) και μονο Λονδινο δε βλεπεις ή νιωθεις σε ολα αυτα.

Τσεχια προσωπικα δεν ειδα κατι περιεργο, αλλα στην Πραγα ιδιως μονο τουριστες εβλεπα, οι ντοπιοι χανονταν μεσα στο πληθος. Λονδινο καλα θα σαι παντως, 10 μερες εχεις παρα πολλα πραγματα να δεις.. ορεξη να χεις για βολτες και θα το ξεχασεις το οικονομικο.

Μετα πιασε και τα κοντινα να δεις διαφορες περιοχες της Ισπανιας και θα σαι μια χαρα. Εχεις πλανα να συνεχισεις τα ταξιδια; Καλη συνεχεια οπως και να χει, εκμεταλλευσου τα ολα αυτα τωρα που μπορεις.

Comment

• Γιατί ρε? To Trocadero έχει κάποιο ενδιαφέρον (σαν gamer) και το Ripley's Believe It Or Not είναι από τα καλύτερα που είδα, είναι fun. Όσο για το Planet Hollywood είναι ωραία φάση με ωραίο φαΐ.

Το να κάνει βόλτες σε πλατιές και να εξερευνά την πόλη δεν μπορεί να το σκεφτεί από μονος του? Πρέπει να του το συστήσει κάποιος? Εννοείτε αυτό.

Ένα άλλο ωραίο μέρος που μπορείς να πας έστω για βόλτα και ψώνισμα (έστω με τα ματια) είναι το Seven Dials. Μου το είχε συστήσει ο Evans όταν πήγα και πραγματικά είναι πολύ όμορφη περιοχή με πλακόστρωτο, δρομάκια, καταστήματα, και ένα τυράδικο να σου σπάει την μύτη οποτε περνάς από έξω. Επίσης κάπου εκεί κοντά είναι και το κατάστημα Forbidden Planet γεμάτο figures, statues, accessories, Anime, Manga, βιβλία... Παράδεισος για εμάς.

Περνα και από Camden Town, από τους στάβλους. Είναι το Μοναστηράκι του Λονδίνου, αλλα σαφώς πολύ ανώτερες καταστάσεις. Εκεί θα δεις το βρώμικο της αρκούδας, που φυσικά και δεν πρέπει δοκιμάσεις.

Comment

• Από Λονδίνο δεν ξέρω αλλά όταν σου λέει ότι έχει 40 ευρώ και του λες να πάει σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και στο Planet Hollywood για φαΐ κάτι δεν υπολόγισες σωστά μάλλον.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Με 40 ευρώ παίρνεις γεύμα παίζεις και arcades και μετά πας σπίτι άφραγκος.

Comment

• Ωραίος ο παίχτης, πολύ καλή απόφαση το Erasmus, τόσα μέρη είναι εμπειρίες όχι αστεία.
                      The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Και τις επόμενες μέρες ούτε εισιτήριο για μετρό!
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αν έχει κιθάρα ή έστω μια φυσαρμόνικα μονο μια γωνίτσα στο metro θα θέλει, τίποτα άλλο.

Comment

• Ψάξε το post σεντόνι που ειχα γράψει στις χριστουγεννιάτικες διακοπες του aion πέρσι η πρόπερσι, θα καλυφθεις νομιζω. Περνά απο Nottingham να γνωριστούμε :Ρ .

Comment

• Οριστε μια "σουμα" των ταξιδιων του τελευταιου 6μηνου, το να εισαι εκτος Ελλαδας εχει και τα καλα του οσο να ναι γιατι καποια πραγματα γινονται πολυ πιο προσιτα.

Πραγα

Βουδαπεστη

Βιεννη

Μπρατισλαβα

Βερολινο

Manhattan

Brooklyn

Washington D.C.

Bonus το Nintendo World @ Manhattan για να χουμε και κατι ολιγον τι σχετικο με gaming

Comment

• Η Μπρατισλάβα δίπλα στο Μανχάτταν κι αυτή;
                                Originally posted by 丹野

Comment

Working...
                                X